Cipő védelem és ápolás

Már régen nem tudunk gyermeki aggyal gondolkodni! Nem értjük, hogy eső után miért szaladnak, vagy ugoranak bele nevetve egy pocsolyába. De az sem okoz nekik lelki gyötrődést, hogy a legújabb cipőjükben pattanjanak rá a motorjukra. És nekünk?

A minőségi gyermekcipők magas árára tekintettel fontos, hogy már az első naptól védjük őket, hogy egészen addig szolgálhassák kis tulajdonosukat, amíg ki nem növi őket.

Termék szűrő Az összes mutatása 2 termékből
Válassz színt
Egyszerre több színt is választhatsz!
Szezonáls szűrés
Ár szerinti keresés
Termék keresése

Cipő ápolás

A cipő ápoló készítmények sorában az impregnáló spray-ek a leggyakrabban használtak.  Általában nem csak a víz, de a piszok és más károsító hatás ellen is védenek. Használatuk is rendkívül egyszerű.  Egyszerűen befújod a vízlepergető spray -el a cipőt, hagyod megszáradni, és kész!  Havonta egyszer érdemes lekezelni vele a cipőket.

Cipő védelem

A gyerekcipők másik nagy ellensége a kis lábbal hajtós motor. Cipő védő használata nélkül akár 1-2 hét alatt is átlukadhat a bőr a cipő orrán. Több gyártó is magasra hozott cipő védő gumitalpat használ, de ezek sajnos a motorral nem tudják felvenni a versenyt.  Ezért a BIG cipővédő motorozáshoz készült. Segít megóvni a drága cipőt.

Malcare WordPress Security