Alex Memo supinált cipő

18900 Ft

Az Alex Memo supinált cipő a Karat modelleket váltja le webáruházunk virtuális polcain. Első pillantásra állíthatjuk, hogy bár ismerősnek tűnnek ezek a gyermek bakancsok, a ráncfelvarrás sikerült. Az új cipők divatos megjelenése és kellemes színösszeállítása jól használhatóvá teszi őket. 

Magyar vállalkozás

Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért

Gyors szállítás

Készletről, akár másnapra. 1-3 munkanapon belül.

Biztonságos fizetés

SSL titkosítással védett weboldal, biztonságos bankkártyás fizetéssel

Törlés

Megjelenés

A felhasznált bőrök sötét színárnyalata őszi-téli és tavaszi használat mellett kevésbé érzékeny a “koszolódásra”. A cipők orr része egy orrvédő jellegű felvarrást kapott, ami különösen a kislány modell esetében inkább csak design elemnek tekinthető. A felhasznált lakkbőr ugyanis a sérülésekre érzékenyebb. Ezért, ha a kislányod szeret focizni, vagy gyakran megbotlik, akkor számitanotok lehet ennek a bőrnek a károsodására. Emellett természetesen a kislányos Alex Memo supinált cipő diagnosztikai talpa részben áttetsző, csillámos műanyagból készült. A fekete és a csillámos minta együttese kifejezetten vagány megjelenést biztosít. A cipők alapszínével harmonizáló színű varrások és apró bőr díszítő elemek, például a tépőzárakon, igazán kellemessé teszik a látványt.  A megjelenés mellett gyerekcipők esetén nagyon fontos a megfelelő anyaghasználat is. Nézzük, hogy ebben mit tud nyújtani ez a Memo gyerek bakancs

Anyaghasználat

Nem kérdés, hogy az Alex Memo supinált cipő gyártása során is csak természetes bőrt használtak a lábbal közvetlenül érintkező részek elkészítése során. A belső bélés kimagasló nedv szívó képességgel rendelkező kecskebőr. Ez segít szárazon tartani gyermeked lábát. A külső bokszbőr fokozottabb vízállósággal rendelkezik. Ezért jó választás az őszi téli csapadékosabb időszakokra. Természetesen azt tudnunk kell, hogy vízálló bőrcipő nem létezik! Ahhoz, hogy minél tovább ellen tudjanak állni a víz mindent átitató hatásának ápolásra szorulnak. Ez történhet a cipő színének megfelelő, vagy átlátszó zsíros cipőápoló krémmel, vagy impregnáló spray használatával.

Az Alex Memo supinált cipő tulajdonságai:

Felépítését tekintve minden fontos elemet tartalmaz, amit egy egészséges szupinált cipőt jellemez. Sőt, néhány fontos jellemzőjével ezen jelentősen túlmutat, de erről kicsit később. Lássuk a részleteket:
  • Jó nedv szívó képességű természetes bőr alapanyag
  • Stabil rögzítést biztosító erősített kéreg
  • Puha szivacs gallér a bokák körül
  • Rugalmas, supinációt tartalmazó gumitalp
  • Stabil rögzítést biztosító tépőzárak
  • Diagnosztikai talprész.
A diagnosztikai talppal kapcsolatosan figyelmedbe ajánlom a Memo cipőket bemutató cikkünket.  Ez a supinált cipők között egyedülálló módon lehetőséget biztosít arra, hogy 2 hét használat után ellenőrizni tudd: elég-e a cipő által biztosított korrekció. Szükség esetén a lábállást további betétekkel tudjuk javítani.

Összefoglalás

Az új Alex Memo supinált cipő divatos és egészséges választás gyermeked lábára.  A szupinált kivitel megfelelő támasztást, a felhasznált alapanyagok pedig egészséges környezetet nyújtanak a lábaknak. Ráadásul a cipők formája is elég divatos ahhoz, hogy ne kellejen gyermekeddel közelharcot folytatnod azért, hogy legyen kedves vegye már fel! A lábállás javulásához ajánljuk, hogy benti cipőként válasszatok a Memo szépséges szandáljai közül egyet. Végül kénytelen vagyok ismételten felhívni a figyelmedet egy nagyon fontos dologra. Kérlek, ne tartozz azok közé, akik a cipő megvásárlásával úgy vélik, mindent megtettek gyermekük lábáért. Sportoltasd, vagy tornáztasd, hogy ne csak a lábak külső megtámasztása, hanem a láb izmainak megerősödése is segítse a gyógyulást.

Mérettáblázat

Memo gyerekcipők

Méret
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
Talphossz (cm)
14,7
15,3
16
16,7
17,3
18
18,7
19,3
20
20,7
21,3
22
22,7
23,3
24
24,7
25,3

A supinált gyerekcipő mérettáblázatok oldalon össze tudod hasonlítani más gyártó méreteivel is a lemért talp hosszat. Ugyanitt röviden összefoglalom az általam javasolt eljárást a rendelendő méret meghatározásához. 

Nem

fiú, lány

méret

22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31

Gyártó

Memo

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security