Capri Memo szandál

19995 Ft

A Capri Memo szandál segítség a még hibás lábállás esetén nagyobb gyerekek számára is 38-as méretig. Szolid formájú szandál fazon, kellemes színekben, tiszta bőr felsőrésszel.

 • diagnosztikai talp
 • két tépőzár
 • nedvszívó bőr bélés
 • puha szivacsgallér a bokáknál
 • további korrekció lehetősége.

A méretezés ellenőrzéséhez nézd meg a mérettáblázatot is.

 
 
Törlés
Magyar vállalkozás

Magyar vállalkozás

Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért

Gyors szállítás

Gyors szállítás

Készletről, akár másnapra. 1-3 munkanapon belül.

Fizetési lehetőségek

Biztonságos fizetés

SSL titkosítással védett weboldal, biztonságos bankkártyás fizetéssel

Capri Memo szandál – a divatos egészség.

A Capri Memo szandál elődjeihez hasonlóan, a szupinált szandálok közt szokatlanul egészen 38-as méretig készül. Visszafogottan elegáns formája segít abban, hogy ezt az egyébként már kifejezett akarattal rendelkező korosztályt meg tudjuk győzni az egészséges gyerekcipő használatára. Megjelenése alapján akár már divatosnak is nevezhető, egyáltalán nem idézi fel a gyógycipők megjelenését.
Kellemes sötétkék színe a fiúk esetében és lila színe a lányok esetében alkalmas akár rövidnadrággal, akár farmerral történő viselésre.

A Memo rendszernek köszönhetően, már a talp is tartalmaz egy alap szupinációt, a diagnosztikai résszel együtt. A döntés 2 lépésben fokozható a rendelkezésre álló talpbetétek használatával.

A supinált szandál tulajdonságai

Gyártása során különösen ügyeltek arra, hogy a gyereklábbal kizárólag természetes eredetű, egészséges anyagok érintkezzenek. Ezért a külső bőr színes festett boxbőr, belső bélése kiváló nedvszívó képességű kecskebőr. Fontos ismérvei

 • Supinált, diagnosztikai talp
 • Erősített kéreg a saroknál
 • Természetes anyagok
 • Divatos megjelenés
 • További korrekció a Memo rendszerrel
 • Puha szivacsgallér a bokáknál


A Capri Memo szandál alacsonyabb sarokkiképzés miatt kevésbé súlyos sarok dőlés esetén ajánlott. Amennyiben a gyermeked sarka jelentősen bedől, akkor inkább a magas szárú Memo szandált ajánljuk. 30-38-as mérettartományban készül.

A rendszer szemléletnek köszönhetően, amiről a Memo cipőket bemutató cikkemben olvashatsz, ellenőrizni tudod a diagnosztikai talp segítségével, hogy megfelelően helyre állítja-e a lábat a szandál. Szükség esetén a kiegészítő betétekkel tovább is javítható a láb állása.

Szét szeretnél még nézni áruházunkban? Tekints meg a többi Memo szandált is! Ha más gyártó termékét is megnéznéd döntés előtt, akkor figyelmedbe ajánljuk supinált szandál kínálatunkat.

 

Mérettáblázat

Memo gyerekcipők

Méret2223242526272829303132333435363738
Talphossz (cm)14,715,31616,717,31818,719,32020,721,32222,723,32424,725,3

A supinált gyerekcipő mérettáblázatok oldalon össze tudod hasonlítani más gyártó méreteivel is a lemért talp hosszat. Ugyanitt röviden összefoglalom az általam javasolt eljárást a rendelendő méret meghatározásához. 

Nem

fiú, lány

méret

31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38

szín

kék, lila

Gyártó

Memo

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security