Akció!

dr Leo akciós gyerekcipő

8490 Ft 3500 Ft

A Dr Leo cipők kezdetektől fogva jelen van a szupinált gyermekcipők kínálatában.  A minőségi kivitelezés, és a megbízhatóság jellemzi őket.
Az Elit Kft csődje hátráltatta, hogy ezek a cipők elfoglalják méltó helyüket a Magyar vásárlók köztudatában. De dolgozunk azon, hogy ez megváltozzon.
Fontos tulajdonságok:

  • Bőr felsőrész
  • Bőr bélés
  • Szupinált talp
  • Fűzős kivitel
Magyar vállalkozás

Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért

Gyors szállítás

Készletről, akár másnapra. 1-3 munkanapon belül.

Biztonságos fizetés

SSL titkosítással védett weboldal, biztonságos bankkártyás fizetéssel

dr.Leo_gyerekcipő lány bordó
Dr. Leo kék fűzős cipő
Kiürítés

Az Önök szempontjából természetesen van jó oldala is az Elit Kft csődjének. A boltokból visszaszállított cipőket egyben nagyon kedvezményesen vettem át a cipész úrtól. Ezért Önök is jutányos áron juthatnak hozzá ezekhez a cipőkhöz.

A cipők felsőrésze és bélése is bőrből készült. Egészséges viseletet biztosítva gyermeküknek. A fűzős rögzítés ma nem “divatos”, de szakmai szemmel sokkal pontosabb rögzítést tesz lehetővé. Az óvónők nem kedvelik és ez néha szempont, de talán nem a legfontosabb.
A talp szupinált kivitelű, a sarok a belső oldalon előre vezetett. A sarokrészen erősített kéreg tartja mag a korrigált sarokcsontot.

Nagyszerű vétel! Ne hagyja itt, mert holnap már lehet, hogy nem találja meg. Ezek az árak csak a készlet erejéig érvényesek!

Nem

fiú, lány

méret

20, 25, 27, 28, 29, 30, 33, 34

szín

barna, bordó, kék, kék/sárga, sötétkék