Iris Memo supinált szandál lányoknak

19995 Ft

Az Iris Memo supinált szandál szár magasságával a súlyosabb  sarok valgus korrekciójára is alkalmas. Az egyetlen magasszárú szandál, amely egészen 38-as méretig készül. A formája nem feltétlenül a mai divat szerint készül. De mindenkinek van választása: a divat, vagy az egészség fontosabb.

  • diagnosztikai talp
  • nedvszívó bőr bélés
  • tépőzáras rögzítés
  • puha szivacsgallér a bokáknál
  • további korrekció lehetősége.
 
 
 
 
 
Törlés
Magyar vállalkozás

Magyar vállalkozás

Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért

Gyors szállítás

Gyors szállítás

Készletről, akár másnapra. 1-3 munkanapon belül.

Fizetési lehetőségek

Biztonságos fizetés

SSL titkosítással védett weboldal, biztonságos bankkártyás fizetéssel

Iris Memo supinált szandál – hiánypótlás nagy méretben

Bármennyire gondosan járunk el, sajnálatosan találkozunk olyan fiatallal, akinek már nagyobbak a lábai, de a továbbra is fennálló lábállási hiba miatt supinált cipőre volna szükség. Jelentősebb sarokdőlés esetén igazi hiánypótló a Memo Iris szandálja, ami egészen 38-as méretig készül, lányos színvilággal.
Azt, hogy miért áll még mindig fenn az eltérés, nehéz megmondani. Leggyakoribb okaként, a mozgáshiányt, a nagyobb testsúlyt, a nagyon intenzív növekedést, esetleg az Örökölt családi hajlamot látjuk. Ezért kivétel nélkül javasoljuk a magasabb cipőszár mellett a rendszeres lábszárerősítést is!

Külső megjelenés

A Memo rendszer szandáljainak legmagasabb szárral rendelkező darabjajaként sajnos nem lehet a megjelenése nagyon divatos. A gyártó mégis minden tőle telhetőt megtett, hogy jól használható legyen.
A külső része színes festett bőr, belső bélése kiváló nedvszívó képességű kecskebőr. A szürke, ezüst és rózsaszín kombinálásával a lehetőségekhez mérten divatos megjelenést adtak a szandálnak. Forma és színvilága bármely ma divatos gyermekcipő megfelelő egészséges alternatívájává teszi. Három tépőzárral rögzíthető gyermeke lábán.
Az Iris Memo supinált szandál szabása a magas szárkiképzés ellenére jó szellőzés biztosít a lábaknak.

A szandál felépítése

A magas szármagasság miatt sarok jelentősebb bedőlt állása esetén ajánlott használata. Méretezése miatt főkén nagyobb gyermekek lábára készül.
A magasabb kéreg miatt puha szivacs gallér, és a bokacsontoknak megfelelően szivacsbetét védi a lábakat a feltörés ellen.
A Memo rendszernek köszönhetően, már a talp is tartalmaz egy alap szupinációt, a diagnosztikai résszel együtt. A döntés 2 lépésben fokozható a rendelkezésre álló talpbetétek használatával.
Viselése a hibás sarokállás helyreállítása következtében segíti a gyermekek lábának egészséges fejlődését.

A rendszer elemei

  • Erősített kéreg
  • Diagnosztikai talp
  • Egészséges alapanyagok
  • 2 lépésben fokozható korrekció
  • Tépőzáras rögzítés

A diagnosztikai talppal kiegészítve jól ellenőrizhető a javulás üteme. Blogcikkünkben bővebben is olvashatsz a Memo által használt diagnosztikai rendszerről. Nézd meg további Memo szandáljainkat is, vagy böngészd át a többi supinált szandált is. Webáruházunkban elérhető összes Memo gyerekcipőt pedig itt találod.

Mérettáblázat

Memo gyerekcipők

Méret303132333435363738
Talphossz (cm)2020,721,32222,723,32424,725,3
Iris Memo supinált szandál mérettáblázata

A supinált gyerekcipő mérettáblázatok oldalon össze tudod hasonlítani más gyártó méreteivel is a lemért talp hosszat. Ugyanitt röviden összefoglalom az általam javasolt eljárást a rendelendő méret meghatározásához.

Nem

fiú, lány

méret

30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38

szín

szürke

Gyártó

Memo

Malcare WordPress Security