Keskeny Salus Bakancs – Flo-810

10095 Ft12995 Ft

Nagy eltérések vannak a gyermekek lábai között. Az átlagos és vaskosabb lábak mellett vékonyabb lábacskákkal is találkozhatunk. Ezekben esetben az átlagos Salus cipők a boka körül nem rögzíthetőek megfelelően, bár a talphosszúság megfelelő volna. Ennek következtében a lényegét veszíti el a supinált cipő. Ilyenkor segít a Keskeny Salus bakancs. Ezeket a cipőket kifejezetten vékony gyereklábakra készítik. Keskeny gyermeked lába? Válogass készletünkből!

Törlés
Mérettáblázat
Cikkszám: keskeny_salus_bakancs Kategóriák: , Címkék: , , ,

Keskeny Salus bakancs bemutatása:

Általánosságban elmondható, hogy a supinált gyermekcipők átlagos vagy vaskosabb gyereklábakra készülnek. Ez üzleti megfontolásból érthető, hiszen ezek a gyerekek jelentősen nagyobb számban használnak ilyen cipőket. Ez viszont jelentős gondot jelent a keskeny lábú gyermekek esetén. A normál bőségű cipőket nem lehet náluk kellően szorosra beállítani a boka körül. Ezzel viszont máris elveszítette a cipő a hatásosságát, mert a lábállás helyreállításának az alapja a sarokcsont jó helyzetben való rögzítése. A keskeny kivitelű Salus modellek megjelenése kitöltötte ezt a hiányt.

Megjelenés

Első ránézésre teljesen megegyezik a megjelenése az Flo-810 Salus cipőével.  A legfontosabb eltérés az, hogy a Keskeny Salus bakancs kisebb körfogatú kaptafára készül, ezért vékony lábú gyerekek lábára jó választás.
Ettől feltűnőbb különbség, hogy a rávarrt minták helyett a kesken Salus bakancs oldalán vidám hímzett díszítéssel találkozhatunk. Ezek a szép hímzett minták a gyermekek számára is szerethetővé teszik ezeket a cipőket.

Anyaghasználat

A cipő felsőrésze anyagában színezett velúr bőrből készül. Ez ugyan kevésbé vízálló, de a cipő sérüléseivel szemben nagyon jól ellenáll.  Víztaszító képessége jelentősen javítható Protect Pro 4×4 impregnáló spray használatával. Ezzel úgy kezelheted a cipő külső felületét, hogy közben a belső oldal nedvszívó képessége nem változik, így továbbra is segít szárazon tartani gyermeked lábát.
A cipő nagy kopásállóságú gumitalpat kapott. Természetesen supinációt tartalmazó sarokrésszel

Tulajdonságok

A keskeny Salus bakancs hiánytalanul teljesíti a supinált cipőkkel szemben állított feltételeket.

  • A Klasszikus talp sarokrésze szupinált és nagy kopásállóságú anyagból készül
  • Az erősített kéreg a kisebb kaptafának köszönhetően keskeny lábú gyerekek sarkát is jól rögzíti a korrigált helyzetben.
  • A 2 tépőzárnak köszönhetően fokozatmentes állítást biztosít.
  • A természetes bőr alapanyag egészséges környezetet biztosít a lábacskáknak

Összefoglalás

Komoly hiányt tölt ki a keskeny Salus bakancs a boltok és webáruházak “polcain”. A keskeny Flo-07 Salus szandállal együtt a vékonyabb gyermek lábak támogatására hivatottak.
Kellemes, vidám színekben készül, a hímzett minták szerethetővé teszik ezeket a modelleket.
Válassz egyre növekvő kínálatunkból!

Amit kérlek ne felejts el: A teljes “gyógyuláshoz” a supinált cipők használata mellett a lábszárizmok erősödése is szükséges! Sportoltasd gyermekedet!

Nem

,

méret

18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30

szín

barna, bordó, kék, keki, lila, szürke

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.