Mod08 Supy+ fűzős szupináló cipő

9200 Ft9700 Ft

Vagány Mod08 Supy+ fűzős szupináló cipők a készlet erejéig kínálatunkban!  Kényelmes viselet, szupinált talp, kedvező ár.

És gyermeked is megtaníthatod cipőt kötni 🙂

MÉRETTÁBLÁZATOK

Magyar vállalkozás

Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért

Gyors szállítás

Készletről, akár másnapra. 1-3 munkanapon belül.

Biztonságos fizetés

SSL titkosítással védett weboldal, biztonságos bankkártyás fizetéssel

  • fiú
  • lány
  • 23
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
Kiürítés

Az ősz közeledtével egyre hűvösebbek a reggelek. Lassan elérgezik az az idő, amikor a gyermekünk lába fázik a szandálban, vagy félcipőben. Reménykedve elővesszük az előző szezonban szolgált szupinált gyerekcipőnket, de a félelem igazolódik. Ez sajnos már kicsi 🙁

Az interneten böngészve, vagy a boltokat végigjárva keressük az új választottunkat.
Itt Jönk képbe a Mod08 Supi+ Fűzős supináló cipő. Időhiánnyal küzdő mindennepjainkban érdemtelenül háttérbe szorultak a fűzős gyermekcipők. Pedig a viselés kényelme szempontjából sokkal jobban a lábra igazíthatóak, mint tépőzáras társaik. Ha te úgy gondolod, hogy lesz időtök befűzni a cipőt, esetleg mégy gyermekedet is megtanítod rá, akkor a Mod08 Supi+ fűzős szupináló cipő jó választás lesz a számotokra!
A szín bőrből készülő cipő széles orr része biztosan nem fogja szorítani a kicsi lábát, így még hűvösebb napokon is melegen tartja. A kellemes színek és a jól kombinált minták jól kihasználható formavilágot bisztosítanak a cipőnek.
És természetesen az esetünkben el nem maradható szupinált sarok és magasan megerősített kéreg biztosítja, hogy mindenben megfeleljen egy jó supinált cipővel kapcsolatos elvárásoknak.

Bár személy szerint nagyon szeretem ezt a modellt, egyéb okok miatt a további forgalmazásukat meg kell szüntetnem. Ezért csak a készlet erejéig vásárolhatóak meg áruházunkban.

Nem

fiú, lány

méret

23, 25, 26, 27, 28, 29

szín

barna, bordó, kék

Gyártó

Supi+

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Malcare WordPress Security