Salus supinált gyerekcipők kicsiknek és nagyoknak

A Salus supinált gyerekcipők bemutatása

Újdonságok a kínálatban

Korábban is beszéltünk arról, hogy a jó minőségű, ortopédiailag, ergonómiailag is megfelelő cipőn nem érdemes spórolni. Sokkal inkább érdemes lehet a használt, de jó állapotú cipőt továbbadni, elajándékozni, mintsem kidobni, vagy helyette olcsó, pár hétig használható darabokat vásárolni.
A supinált gyerekcipők piacán több gyártó terméke is elérhető a kínálatunkban. Most a Salus supinál gyerekcipőkről, és a nemrégiben bevezetett újításaikról lesz szó.

Salus supinált gyerekcipők a kínálatunkban

Jelenleg 16 féle fiú és lányka Salus cipő található a webáruházunkban, melyek mind küllemükben, mind kialakításunkban egy nagyon magas minőséget képviselnek. A gyógycipőkkel szemben általánosan elterjedt tévhit, hogy csúnyák és a gyerekek nem szívesen viselik. Ez manapság már egyáltalán nincs így, hiszen a modern technológiáknak köszönhetően rugalmasan alakítható a divatos a hasznossal.

Szuper újdonságok!

Salus közel 30 éve van a piacon és rengeteg energiát fordítanak az egyre jobb és jobb megoldásokra. Legutóbb egy divatos formatalpat kaptak az új cipőcskék, amelynek számos előnye megmutatkozik. Egyrészt hajlékonyabb, rugalmasabb, így még szabadabb mozgást biztosít a lábfej elülső részének. Ezzel elősegíti a kis lábizmok erősödését. Hosszútávon a talpboltozat, a mozgáskoordináció nagyon hálásak lesznek ezért az apró figyelmességért.

Klasszikus talp

Flo-911 Salus supináló szandál klasszikus talppal, barna színben, helikopterrel

Prémium talp

Prémium Flexi Flo-810 Salus cipő fekete fiús, horgonnyal

Ráadásul összességében sokkal jobban néz ki így a cipő, a sarokdöntés nem is látszik kívülről, így aztán szó nem érheti a ház elejét az esetlegesen csúfolódó kortársak körében. Puha, légáteresztő, kellemes viseletet és kiemelkedően jó komfortérzetet biztosít a gyerekeknek. Nagy előny szintén, hogy az újítás ellenére a cipő ára továbbra is kedvező maradt a kategóriában.

Járulékos veszteségek, apró szépséghiba

Hátrányként meg kell említenünk, hogy az első szezonban az új Prémium Flexi talp gyorsabban kopott, de már ez az újabb alapanyag mellett nem észlelhető.
A magasra felhúzódó orrész és a peremek mentén mivel kézi erővel illesztik össze a talpat a fejrésszel, minimális ragasztásból adódó szépséghibák jelenhetnek meg a találkozásoknál.

Saluscipők esetén előfordulhat ragasztási

Ezek egyrészt alig észrevehetőek, másrészt semmiben sem befolyásolják a használatot, vagy az időtállóságát. Használat közben a talp pereme és a bőr között minimális hézag alakulhat ki, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy leváláshoz vezetne. Ha minket kérdeznek, szerencsére még egyetlen esetben sem találkoztunk levált talppal a forgalomba helyezés óta.

Egyszerű, gyors rendelési folyamat

Fennakadás nélkül működik a kiszállítás a webshopunkról megrendelt termékek esetében, így aztán nem kell amiatt aggódni, hogy kifutsz az időből a szezon végére. 
Mindent megteszünk, hogy az internetes vásárlás kockázatát a lehető legkisebbre csökkentsük. A mérettáblázat oldalunkon a Salus cipő mérettáblázata is megtalálható, és néhány sorban a gyermek lábának megméréséhez is adunk tanácsot.
Részletesen elolvashatod hibás méretmeghatározás esetén a csere lehetőségekről szóló részt, ahol pár extra szolgáltatást is találhatsz. 

Például abban az esetben, ha leméred gyermeked talphosszát, és elküldöd nekünk, akkor szívesen megnézzük, hogy szerintünk is a megfelelő méretet választottad-e. Ez nagy könnyebbség lehet, hiszen gyártók között is lehet különbség a méretezésben, fazonokban. Így viszont biztosra tudsz menni a vásárlásnál és a visszaküldést is megspórolod magadnak.

Hasonló írások

Vélemény, hozzászólás?