Cipő védelem és ápolás

Összesen 1 találat

  • BIG cipővédő piros színű - életképBIG cipővédő piros színű

    BIG cipőorrvédő

    3395 Ft tartalmazza az ÁFA-t

    A gyerek cipők, különösen a jobb minőségűek vásárlása során bizony mélyen bele kell néznünk a pénztárcánkba. És aztán felveszi a gyermek az új cipőt, és bizony nem nagyon szokta kímélni. A helyzetet jelentősen súlyosbítja, ha gyermeke még motorozik. De van megoldás!

    Opciók választásaLoading Done Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki

Már régen nem tudunk gyermeki aggyal gondolkodni! Nem értjük, hogy eső után miért szaladnak, vagy ugorjanak bele nevetve egy pocsolyába. De az sem okoz nekik lelki gyötrődést, hogy a legújabb cipőjükben pattanjanak rá a motorjukra. És nekünk?

A minőségi gyermekcipők magas árára tekintettel fontos, hogy már az első naptól védjük őket, hogy egészen addig szolgálhassák kis tulajdonosukat, amíg ki nem növi őket.

Cipő ápolás

A cipő ápoló készítmények sorában az impregnáló spray-ek a leggyakrabban használtak.  Általában nem csak a víz, de a piszok és más károsító hatás ellen is védenek. Használatuk is rendkívül egyszerű.  Egyszerűen befújod a vízlepergető spray -el a cipőt, hagyod megszáradni, és kész!  Havonta egyszer érdemes lekezelni vele a cipőket.

Cipő védelem

A gyerekcipők másik nagy ellensége a kis lábbal hajtós motor. Cipő védő használata nélkül akár 1-2 hét alatt is átlukadhat a bőr a cipő orrán. Több gyártó is magasra hozott cipő védő gumitalpat használ, de ezek sajnos a motorral nem tudják felvenni a versenyt.  Ezért a BIG cipővédő motorozáshoz készült. Segít megóvni a drága cipőt

A tartalom vége

A tartalom vége