Virág helyett

Vásárlói hűségprogram

Különleges kedvezményeket szeretnénk biztosítani hűséges visszatérő vásárlóinknak! Ezért bevezetjük hűségprogramunkat!
Az alábbiakban megismerheted a programunk részleteit és feltételeit!
Vásárlói hűségprogram - virág helyett kedvezmények

Díjazzuk a hűséget!

Én a magam részéről szeretem a kiszámíthatóságot, így jellemzően rendszeresen visszatérek azokhoz a “forrásokhoz”, ahol már jó tapasztalattal rendelkezem. Több oldalon is találkoztam különféle vásárlói pontrendszerrel, de valamiért egyik sem tetszett igazán.

Mivel fiaim jégkorongoztak, annak idején elég sokat jártunk a Marci Skate üzletébe, ahol a korábbi vásárlások során elköltött összegtől függően a későbbiekben emelkedő mértékű kedvezményt kaptunk. Úgy döntöttem, hogy egy ehhez hasonló online rendszert alakítok ki, hogy viszonozni tudjam hűséges vásárlóinknak azt, hogy újra és újra minket választanak.

A fő cél segíteni vásárlóinknak a következő szezon megérkezésekor az új cipők megvásárlásában. A programban való részvételhez nincs szükséged arra, hogy “elviseld” hírleveleinket, nem kell vásárlói fiókot létrehoznod – a VIP Gold szint kivételével.

Remélem az új rendszerünk, ami 2024 május 1-után fokozatosan indul, elnyeri majd a tetszésedet. Lássuk a részleteket!

Az elkötelezettség szintjei

A kedvezményed aktuális szintje kizárólag vásárlási előzményedtől függ. A besorolást a webáruház automatikusan végzi az elmúlt 2 év vásárlásainak figyelembevételével. A visszaküldött vásárlások nem számítanak bele a rendeléseidbe, az át nem vett megrendelések pedig kizárnak hűségprogramunkból.

Még mindig sokan használnak olyan email címet, amelyekre bizonytalan a levelek megérkezése ( Citromail, Freemail). Ezeknél a címeknél nem vállalunk felelősséget az egyedi kódot tartalmazó levél meg nem érkezéséért. Ilyenkor a vásárlói fiók létrehozását javaslom, mert a fiókodban láthatod valamennyi aktuálisan felhasználható kuponodat.

A vásárlás után kiküldött kedvezmény kupon vásárlásonként egyedileg készül el, a rendeléskor használt Email-hez kapcsolt, és csak egyszer használható fel a vásárlást követő 120 napban.

Lássuk a hűségprogram szintjeit:

1; Törzsvásárló – 2 vagy 3 aktív vásárlással rendelkezik – következő vásárlásához 4% kedvezményre jogosító kupont kap.

2; VIP vásárló – 4 vagy 5 aktív vásárlással rendelkezik az előző 2 év tekintetében – 6% kedvezményre jogosító kódot kap következő vásárlásához

3; VIP Silver – 6 vagy annál több vásárlás után 8% kedvezményre jogosult minden kedves vásárlónk.

A fenti kategóriák esetében a generált kedvezmény kódok a következő szezonig érvényesek, azaz 120 napig!

4; A legmagasabb kategóriánk a VIP Gold. Ehhez több feltételnek szükséges megfelelnie vásárlóinknak. Ennek a szintnek az eléréséhez minimum 6 rendeléssel, és vásárlói fiókkal kell rendelkezned! A VIP Gold – csoport 10% kedvezményt kap a vásárlásaihoz, és a kuponok 180 napig érvényesek! A kedvezmény kódok 1 alkalommal használhatók fel, és vásárlásonként csak 1 kód érvényesíthető. De természetesen minden új vásárlás után új kedvezmény kupon érkezik a postafiókodba.
A további feltéteteket vásárlói fiókodban olvashatod el.

Korlátozó események

A tisztességes kereskedelem híve vagyok! Így nem nagyon tudok elképzelni olyan eseményt, hogy kellő körültekintés után megrendelek valamit, amit 2 nappal később nem veszek át! Ezért ezt másnál sem tudom elfogadni!

  • Minden olyan esetben, amikor a megrendelő nem veszi át a megrendelt terméket, automatikusan kizárásra kerül kedvezmény programunkból, függetlenül a további megrendelések számától és értékétől!
  • Ha a megrendelést – amire tekintettel a kedvezmény kód készült – visszamondásra kerül, a kuponkód érvénytelenné válik, a későbbiekben nem lesz lehetséges felhasználni.

A Wellkultur Kft fenntartja a jogot, hogy a vásárlói hűségprogram feltételeit előzetes értesítés nélkül módosítsa, esetleg megszüntesse a programot. Megszüntetés esetén a korábban megszerzett kedvezménykódok érvényességi idejük alatt felhasználhatóak maradnak!

Debrecen, 2024 május 07