Blogcikkeink – Gyermekcipő információk

Csokorba szedtük Neked, a legfontosabb tanácsainkat, és tudnivalókat. Gyermekcipő információk újdonságainkról.  Jó olvasást kívánunk!

Használd ki az egészségpénztár nyújtotta előnyöket gyerekcipő vásárlásakor is!

Használd ki az egészségpénztár nyújtotta előnyöket gyerekcipő vásárlásakor is!

Mutatunk egy tippet arra vonatkozólag, hogy spórolhatsz durván 20%-ot az ortopéd, vagy gyógycipők, esetleg a supinált gyermekcipők vásárlásakor is. Az egészségpénztárakról lesz szó, melyeknek mi is partnerei vagyunk, ezért, ha rendelkezel egészségpénztárral, vagy a közeljövőben nyitsz egyet, akkor mindenképp jusson eszedbe akkor is, ha nálunk vásárolsz.

Nyári gyorstalpaló 18-as mérettől

Nyári gyorstalpaló 18-as mérettől

Akárcsak a nagyoknál, a kicsiknél is hatalmas fejtörést okozhat a nyári időszak cipőszempontból. A változékonyabb időjárás után a kánikula is kihívás elé állítja a tudatos szülőket, mikor reggel az oviba, vagy épp strandolni készülnek az aprónéppel. Igyekszünk néhány támpontot adni azzal kapcsolatban, hogy milyen szempontokat érdemes előtérbe helyezni ilyenkor, mikor a hőmérő higanyszála egész nap 30 fok körül mozog.

A Salus supinált gyerekcipők bemutatása

A Salus supinált gyerekcipők bemutatása

A tavaszi és nyári időszak igazán sok izgalmat rejteget a gyerekek számára, és ez a napi mozgásadagokban is meglátszik. A jó idő még a lustább lurkókat is előcsalogatja a házból és fogócskára, biciklizésre, önfeledt játékra csábít. Ez nem csak a szülőknek, de a lábbeliknek is óriási kihívás lehet, hiszen nehezen lehet felvenni a versenyt az ő ritmusukkal. Nőnek, mint a gomba, és a cipőket is sorra cserélhetjük rajtuk méret, szezon szerint.

A fejlődés nem áll meg.

A fejlődés nem áll meg.

A Blog amit most olvasol, hasznos információk lelőhelye lesz! Keressük együtt a válaszokat! Amikor átadásra került a Hétmérföldes gyermekcipő webáruház, nem voltam tökéletesen elégedett a végeredménnyel. Több dolog zavart, amit most itt nem szeretnék részletezni. De szeretem a tökéletes, vagy közel tökéletes végeredményt, ezért fejlődnünk kellett! Térj vissza máskor is! Mentsd el a címet böngésződben! De mire is számíthatsz? Részletek a folytatásban.

A tartalom vége

A tartalom vége