Blogcikkeink – Gyermekcipő információk

Csokorba szedtük Neked, a legfontosabb tanácsainkat, és tudnivalókat. Gyermekcipő információk újdonságainkról.  Jó olvasást kívánunk!

Mutatunk egy tippet arra vonatkozólag, hogy spórolhatsz durván 20%-ot az ortopéd, vagy gyógycipők, esetleg a supinált gyermekcipők vásárlásakor is. Az egészségpénztárakról lesz szó, melyeknek mi is partnerei vagyunk, ezért, ha rendelkezel egészségpénztárral, vagy a közeljövőben nyitsz egyet, akkor mindenképp jusson eszedbe akkor is, ha nálunk vásárolsz.

Tovább olvasom

Akárcsak a nagyoknál, a kicsiknél is hatalmas fejtörést okozhat a nyári időszak cipőszempontból. A változékonyabb időjárás után a kánikula is kihívás elé állítja a tudatos szülőket, mikor reggel az oviba, vagy épp strandolni készülnek az aprónéppel. Igyekszünk néhány támpontot adni azzal kapcsolatban, hogy milyen szempontokat érdemes előtérbe helyezni ilyenkor, mikor a hőmérő higanyszála egész nap…

Tovább olvasom

A tavaszi és nyári időszak igazán sok izgalmat rejteget a gyerekek számára, és ez a napi mozgásadagokban is meglátszik. A jó idő még a lustább lurkókat is előcsalogatja a házból és fogócskára, biciklizésre, önfeledt játékra csábít. Ez nem csak a szülőknek, de a lábbeliknek is óriási kihívás lehet, hiszen nehezen lehet felvenni a versenyt az…

Tovább olvasom

Szeretnél a vásárlásod során biztosra menni? Szeretnéd tudni pontosan melyik cipőt fogja vinni a futár? Nálunk ez lehetséges! Mert azt kapod, amit látsz.

Tovább olvasom

Igazán meleg, vízálló szupináló gyerekcipő kevés van a boltok polcain. Ezt a hiányt próbáltuk meg orvosolni a magasszárú Leo gyerekcipőkkel.

Tovább olvasom
Memo gyerekipő az egészsége lábakért

Memo cipő vélemény

A Memo gyerekcipők rendszert alkotva képesek segíteni a gyermekek lábán. Bár prémium kategóriát képviselnek, kedvezményekkel igyekszünk segíteni megvásárlásukat! Olvassa el miben más ez a rendszer.

Tovább olvasom
Malcare WordPress Security