Magazin

Cipőviselés nyáron ajánlott, nem ajánlott?
Tippek, trükkök

Nyári gyorstalpaló 18-as mérettől

Akárcsak a nagyoknál, a kicsiknél is hatalmas fejtörést okozhat a nyári időszak cipőszempontból. A változékonyabb időjárás után a kánikula is kihívás elé állítja a tudatos szülőket, mikor reggel az oviba, vagy épp strandolni készülnek az aprónéppel. Igyekszünk néhány támpontot adni azzal kapcsolatban, hogy milyen szempontokat érdemes előtérbe helyezni ilyenkor, mikor a hőmérő higanyszála egész nap 30 fok körül mozog.

Tovább olvasom...
Salus supinált gyerekcipők kicsiknek és nagyoknak
Tippek, trükkök

A Salus supinált gyerekcipők bemutatása

A tavaszi és nyári időszak igazán sok izgalmat rejteget a gyerekek számára, és ez a napi mozgásadagokban is meglátszik. A jó idő még a lustább lurkókat is előcsalogatja a házból és fogócskára, biciklizésre, önfeledt játékra csábít. Ez nem csak a szülőknek, de a lábbeliknek is óriási kihívás lehet, hiszen nehezen lehet felvenni a versenyt az ő ritmusukkal. Nőnek, mint a gomba, és a cipőket is sorra cserélhetjük rajtuk méret, szezon szerint.

Tovább olvasom...
Nálunk azt kapod, amit látsz
Tippek, trükkök

Nálunk azt kapod, amit látsz

Szeretnél a vásárlásod során biztosra menni? Szeretnéd tudni pontosan melyik cipőt fogja vinni a futár? Nálunk ez lehetséges! Mert azt kapod, amit látsz.

Tovább olvasom...
Memo gyerekipő az egészsége lábakért
Gyermekcipő bemutatók

Memo cipő vélemény

A Memo gyerekcipők rendszert alkotva képesek segíteni a gyermekek lábán. Bár prémium kategóriát képviselnek, kedvezményekkel igyekszünk segíteni megvásárlásukat! Olvassa el miben más ez a rendszer.

Tovább olvasom...
A fejlődés értéke felbecsülhetetlen- fejlődjünk gyermeked lábáért
Hírek rólunk

A fejlődés nem áll meg.

A Blog amit most olvasol, hasznos információk lelőhelye lesz! Keressük együtt a válaszokat! Amikor átadásra került a Hétmérföldes gyermekcipő webáruház, nem voltam tökéletesen elégedett a végeredménnyel. Több dolog zavart, amit most itt nem szeretnék részletezni. De szeretem a tökéletes, vagy közel tökéletes végeredményt, ezért fejlődnünk kellett! Térj vissza máskor is! Mentsd el a címet böngésződben! De mire is számíthatsz? Részletek a folytatásban.

Tovább olvasom...
Malcare WordPress Security