7 Mérföldes supinált cipő webáruház – a lábak egészségéért

Nézd meg supinált cipő kínálatunkat, vagy használd termékszűrőnket, hogy gyorsabban megtaláld leendő kedvencedet!

1–16 termék, összesen 108 db

Segíthetünk a választásban?


Supinált cipő kínálatunk egyetlen célt szolgál – segíteni neked abban, hogy biztosítsd a feltételeket gyermeked lábának megfelelő fejlődéséhez.
Nem mindig egyszerű az internetes vásárlás, de az aggodalmat igyekszünk levenni a válladról. A supinált cipő mérettáblázat oldalunkon feltüntettük valamennyi általunk forgalmazott termék gyártója által megadott belső talphosszat. Ha veszed a fáradtságot és leméred a gyerek talphosszát (a fenti oldal alsó részében erre is adok tanácsot), a táblázat használatával már jó eséllyel a megfelelő méretet választod. Ha elküldöd a mért értéket segítünk mi is. Keresünk, ha szerintünk nem megfelelő a méretválasztásod. Ezen kívül lehetőséged van kiegészítő méretgarancia biztosítás vásárlására is, ezzel ingyenesen cseréljük a cipőt vásárlásonként egy alkalommal, ha közösen sem tudtuk kiválasztani a megfelelő nagyságot.

Minden tőlünk telhetőt elkövetünk, hogy az ország összes pontján azonos feltételekkel juthass hozzá ehhez a speciális cipőhöz. A babák elindulását támogató első lépés cipők kivételével kizárólag supinált talpú cipőket forgalmazunk. Ha erre van szükséged nyugodtan válogathatsz kínálatunkból.

Minden cipőt készletről árusítunk. Hétköznapokon akár másnap nálatok lehet a csomag. A csomag kibontása után sem fog meglepetés érni! Már rendeléskor annak a cipőnek a fényképét látod, amit a futár vinni fog.

Gyártóink


Jelenlegi kínálatunkban megtalálható supinált cipő márkák: magyar gyártóinktól a Salus cipő, a Maus cipő, a dr Leo gyerekcipő és a Bokor cipő.
Nagy kedvencem a lengyel ortopédsebész kolléga által alapított Memo gyerekcipő. A Memo supinált cipőkről készült bemutatómat szíves figyelmedbe ajánlom.
Ezen gyártók bőrből készült cipői biztonságos kényelmes viseletet biztosítanak, és sokáig bírják az aktív, örökmozgó gyereklábak intenzív terhelését.

Supinált gyerekcipő minden időszakra.


Webáruházunkban az év minden időszakára kínálunk választási lehetőséget. Beltéri és nyári használatra supinált szandál kínálatunkat ajánljuk. Sokféle színben, és a lábállás hibájának súlyosságától függően többféle szármagassággal készülő szandikat választhatsz gyerekednek.

Kicsit több védelmet biztosít, de jól szellőző változat a supinált szandálcipő. Sajnos ebből a fazonból jelenleg csak 2 gyártó által készített modellből választhatsz.

Átmeneti időszakokra a supinált zárt cipőinket ajánljuk. A magasabb cipőszár hűvösebb napokon is kellő védelmet biztosít a lábnak. A cipők a várhatóan magasabb igénybevétel miatt velúr bőrből készülnek. Ez ugyan jobban ellenáll a sérüléseknek, de a vízállósága kisebb. Ezért a zárt és bélelt cipőkhöz javasoljuk a vízállóságot fokozó cipőápolószerek használatát.

Hideg, havas téli napokra pedig a supinált téli cipők biztosítják a kellő védelmet és a megfelelő tartást gyermeked lábának.

Ahány gyermek, annyi láb! Nincs szüksége mindenkinek supinált cipőre!

Szüksége van-e minden gyermeknek supinált cipőre?


A válasz egyértelműen nem. Ahány gyermek, annyiféle lábacska. Ha valamelyik Cipőgyártó azt állítja, hogy az általa készített cipő minden lábformára kiváló választás, az már gyanús. Ezekre a cipőkre a sarokcsontok jelentős bedőlése esetén van csak szükség, a hibás láb állás korrekciója céljából.

Ha ortopéd sebész ajánlotta gyermekednek a supinált cipőt, akkor nincs nehéz dolgod. Csak ki kell választanotok a neked és gyerekednek legjobban tetsző modellt.
Általában azt a pasztalom, hogy az anyukáknál nincs jobb megfigyelő. Ha állás, járás közben azt látod, hogy gyermeked sarka jelentősen bedől, indokolt lehet a supinált talpú gyermekcipők választása.

Miben más a supinált talpú Gyerekcipő?

Felépítése azt a célt szolgálja, hogy helyreállítsa a kicsi hibás sarok helyzetét. Ezért ezeknél a cipőknél a sarok belső oldalán emelés található. Ez billenti helyre az erősen befelé dőlő sarokcsontot, az ehhez társuló erősített kéreg pedig megtartja ebben a helyzetben. A kéreg megerősítése nélkül, a lejtőre helyezett sarok kigacsolná a cipőt, és nem tudná megtartani a jó helyzetet. Természetesen a fentiek mellett az is fontos, hogy ezek a cipők bőrből készülnek, így jó nedvszívó képességgel is rendelkeznek.

Mindez elég a gyógyuláshoz?


Sajnos a válasz erre is nem! Minden külső támaszték akár betétről akár cipőről beszélünk csak jobb helyzetet teremt a lábnak. Amint kikerül a láb alól, a szerkezet újra összedől.
Ezért nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a lúdtalp gyógyulása a külső támasztás mellett nagy mértékben függ a lábszár izmok és kis lábizmok állapotától. Ezért rendszeres sportolásra, tornára, a láb izmok erősítésére is szükség van ahhoz, hogy felnőtt korra egészséges lábak alakuljanak ki.

Válogass kínálatunkból! Kérdés esetén keress minket. Igyekszünk rövid időn belül válaszolni Neked!

A tartalom vége

A tartalom vége