Lukas fiúszandál – Memo

21595 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A Lukas fiúszandál nagyobb szár magasságával a súlyosabb sarok dőlés korrekciójára is alkalmas. Az egészen 38-as méretig készül, nagy fiúk számára. Szürke színű, de csöppet sem unalmas. Segítségével nem szükséges választani, hogy a divat, vagy az egészség között.

  • diagnosztikai talp
  • tépőzáras rögzítés
  • puha szivacsgallér a bokáknál
  • további korrekció lehetősége.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Lukas fiúszandál megjelenése:

A Lukas fiúszandál 30-38-as mérettartományban készülő szupinált magas szárú szandál. A Memo rendszer szandáljainak legmagasabb szárral rendelkező modelljei közé tartozik.
A külső része sötétszürke boksz és nubuk bőr kombinációja. Az egyszerű megjelenést a világos szürke és világos kék varrások dobják jel. Belső bélése kiváló nedvszívó képességű kecskebőr. Megjelenése bármely ma divatos gyermekcipő megfelelő egészséges alternatívájává teszi. Három tépőzárral rögzíthető gyermeked lábán. A szandál külső oldalán egy szolid szilikon logó jelzi a hovatartozását.

Lukas fiúszandál szürke színben, nagy méretben - életkép

A fiú szandál értékei:

A Memo rendszernek köszönhetően, már a talp tartalmaz egy alap szupinációt, a diagnosztikai résszel együtt. A döntés 2 lépésben fokozható a rendelkezésre álló Memo szupinációs betétek használatával.
A magas szármagasság miatt sarok jelentősebb bedőlt állása esetén ajánlott használata. Méretezése miatt főkén nagyobb gyermekek lábára készül.
Viselése a hibás sarokállás helyreállításával segíti gyermeked lábának egészséges fejlődését. A diagnosztikai talppal kiegészítve jól ellenőrizhető a javulás üteme.

A Lukas fiúszandál szabása a magas szárkiképzés ellenére jó szellőzés biztosít a lábaknak. Beltéri és nyáron kültéri használatra egyaránt jó választás.

Nem

Méret

, , , , , , , ,

szín

Gyártó

Érdekelhetnek még…