Lukas fiúszandál – Memo

21595 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A Lukas fiúszandál nagyobb szár magasságával a súlyosabb sarok dőlés korrekciójára is alkalmas. Az egészen 38-as méretig készül, nagy fiúk számára. Szürke színű, de csöppet sem unalmas. Segítségével nem szükséges választani, hogy a divat, vagy az egészség között.

 • diagnosztikai talp
 • tépőzáras rögzítés
 • puha szivacsgallér a bokáknál
 • további korrekció lehetősége.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

 • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
 • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
 • Check Mark Biztonságos fizetés

Lukas fiúszandál megjelenése:

A Lukas fiúszandál 30-38-as mérettartományban készülő szupinált magas szárú szandál. A Memo rendszer szandáljainak legmagasabb szárral rendelkező modelljei közé tartozik.
A külső része sötétszürke boksz és nubuk bőr kombinációja. Az egyszerű megjelenést a világos szürke és világos kék varrások dobják jel. Belső bélése kiváló nedvszívó képességű kecskebőr. Megjelenése bármely ma divatos gyermekcipő megfelelő egészséges alternatívájává teszi. Három tépőzárral rögzíthető gyermeked lábán. A szandál külső oldalán egy szolid szilikon logó jelzi a hovatartozását.

Lukas fiúszandál szürke színben, nagy méretben - életkép

A fiú szandál értékei:

A Memo rendszernek köszönhetően, már a talp tartalmaz egy alap szupinációt, a diagnosztikai résszel együtt. A döntés 2 lépésben fokozható a rendelkezésre álló Memo szupinációs betétek használatával.
A magas szármagasság miatt sarok jelentősebb bedőlt állása esetén ajánlott használata. Méretezése miatt főkén nagyobb gyermekek lábára készül.
Viselése a hibás sarokállás helyreállításával segíti gyermeked lábának egészséges fejlődését. A diagnosztikai talppal kiegészítve jól ellenőrizhető a javulás üteme.

A Lukas fiúszandál szabása a magas szárkiképzés ellenére jó szellőzés biztosít a lábaknak. Beltéri és nyáron kültéri használatra egyaránt jó választás.

Nem

Méret

, , , , , , , ,

szín

Gyártó

Gyors tanácsok

Méretmeghatározáshoz

Ha még nem használtatok supinált cipőt, vagy az általunk forgalmazott márkát, szánj néhány percet a megfelelő méret meghatározására. Időt, pénzt és bosszúságot takaríthatsz meg vele. Ha rendeléskor a mért talp hosszat megírod nekünk, automatikusan részesülsz alap méretgaranciánkban. Csere esetén a szállítási díj felét mi álljuk.

 • Mindig álljon a gyerek a lába mérésekor
 • Rajzoláskor függőlegesen álljon a ceruza
 • A ceruza vastagságát is számold bele a talphosszba! (akár 4-5 mm!)
 • Elég a leghosszabb lábujjat és a sarkát bejelölni, különösen, ha nyűgös a gyermek
 • A kapott mérethez maximum 5 mm-t adj hozzá, és az ehhez az értékhez legközelebb álló méretet válaszd!
 • Küldd el nekünk is a mért értéket vásárlás során /ehhez ne adj semmit! /
Hogyan mérd gyermeked lábát... - Mérettáblázat supinált gyerekcipőkhöz

A fentieknek megfelelően mért talphosszat felhasználva határozd meg a megfelelő méretet. Ehhez használd a “Kosárba teszem” gomb alatt található mérettáblázatot!

Méret 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Memo cipők 20 20,7 21,3 22 22,7 23,3 24 24,7 25,3
A belső talphossz cm-ben értendő

A supinált gyerekcipő mérettáblázatok oldalon össze tudod hasonlítani más gyártó méreteivel is a lemért talp hosszat. Ugyanitt röviden összefoglalom az általam javasolt eljárást a rendelendő méret meghatározásához.
˙(A mérettáblázatot a gyártó által megadott adatok alapján állítottam össze!)

Érdekelhetnek még…