Fiús Flo-911 Salus supináló szandál

11235 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Az Flo-911 Salus supináló szandál klasszikus talppal már 18-as mérettől egészen 35-ös nagyságig készül. Hasonlóan az F-50-es Salus szandálhoz. Jellemzői:

 • Bőr felsőrész
 • Bőr bélés
 • Puha, hajlékony gumitalp (klasszikus Salus talp)
 • 2 csatos, 1 tépőzáras rögzítés.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

 • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
 • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
 • Check Mark Biztonságos fizetés

A Salus termékpalettájának fejlesztése közben folyamatosan együttműködik az ortopéd sebész kollégákkal. Ennek az eredménye az is, hogy a Premium Flexi Salus fiú Flo-911 -es és a Premium Flexi Salus Flo-911 supinált kislány szandál megjelenése ellenére ez a klasszikus talppal rendelkező modell is megmaradt. Hiszen bizonyos esetekben a kollégák a stabilabb tartáshoz ezt az erősebb típust ajánlják. Ezért a mi kínálatunkban is megmaradt a klasszikus modell. A boka biztos tartása mellett a különálló supinált sarok még egy egyszerű előnnyel rendelkezik: amennyiben nem elegendő a beépített döntés, egy ortopéd cipész egyszerűen ki tudja egészíteni egy kis plusz korrekcióval.

Az Flo-911 Salus supináló szandál jellemzői

A legkedveltebb Salus szandál ez a modell. A gyártó kínálatának egyik legfiatalabb darabja. Az eddigi modellektől gyakorlatilag csak a felsőrész szabásában tér el. A szandáloknak az oldalán vidám díszítések láthatóak. A klasszikus A klasszikus talp esetében is történtek fejlesztések és egyre gyakrabban készülnek világos színű gumitalppal. A fekete talp esetén is elmondható, hogy a magas kopásállóságnak köszönhetően nem hagy nyomot a parkettán.

A Salus szandál felépítése

Mindenben megfelel az egészséges gyermekcipővel szemben emelt követelményeknek. Legfontosabb elemei:

 •  
  Supinált sarokrész, ami kívülről is jól látható
 •  
  Stabil rögzítést biztosító 3 pánt
 •  
  Magas kopásállóságú talp
 •  
  Természetes bőr felsőrész és bélés
 •  
  Magas, erősített kéreg

Anyaghasználat

Az Flo-911 Salus supináló szandál gyártása során kizárólag természetes anyagokat használnak föl, ezért viselése hosszú távon is kellemes. A supinált szandál felsőrésze jó minőségű bőrből készül. Ez a jó szellőzés mellett biztosítja a képződő nedvesség levezetését, felszívását.
Két csat és egy tépőzár jó rögzítést biztosít a gyermek lábának. A felső tépőzáras rögzítésnek köszönhető, hogy a gyermekek már egészen korán önállóan képesek a benti cipő cseréjére. További részleteket olvashatsz a Salus cipőket bemutató cikkünkben.

Az eddig elkészült szandálok színösszeállításában a szivárvány csaknem minden játékos színe szerepelt. Éppen ezért az elfogyó szín összeállítású szandálok pótlása csaknem lehetetlen. Ha teheted válassz készletünkből. Akár kislánynak, akár fiúnak biztosan találtok a ruhatárhoz illő színű cipőcskét. Ha nincs kedvetekre való Flo-911 szandál nézzétek meg a többi Salus supinált szandált is.

Nem

Méret

, ,

szín

,

Gyártó

Érdekelhetnek még…