Fiús Flo-911 Salus supináló szandál

11235 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Az Flo-911 Salus supináló szandál klasszikus talppal már 18-as mérettől egészen 35-ös nagyságig készül. Hasonlóan az F-50-es Salus szandálhoz. Jellemzői:

 • Bőr felsőrész
 • Bőr bélés
 • Puha, hajlékony gumitalp (klasszikus Salus talp)
 • 2 csatos, 1 tépőzáras rögzítés.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

 • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
 • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
 • Check Mark Biztonságos fizetés

A Salus termékpalettájának fejlesztése közben folyamatosan együttműködik az ortopéd sebész kollégákkal. Ennek az eredménye az is, hogy a Premium Flexi Salus fiú Flo-911 -es és a Premium Flexi Salus Flo-911 supinált kislány szandál megjelenése ellenére ez a klasszikus talppal rendelkező modell is megmaradt. Hiszen bizonyos esetekben a kollégák a stabilabb tartáshoz ezt az erősebb típust ajánlják. Ezért a mi kínálatunkban is megmaradt a klasszikus modell. A boka biztos tartása mellett a különálló supinált sarok még egy egyszerű előnnyel rendelkezik: amennyiben nem elegendő a beépített döntés, egy ortopéd cipész egyszerűen ki tudja egészíteni egy kis plusz korrekcióval.

Az Flo-911 Salus supináló szandál jellemzői

A legkedveltebb Salus szandál ez a modell. A gyártó kínálatának egyik legfiatalabb darabja. Az eddigi modellektől gyakorlatilag csak a felsőrész szabásában tér el. A szandáloknak az oldalán vidám díszítések láthatóak. A klasszikus A klasszikus talp esetében is történtek fejlesztések és egyre gyakrabban készülnek világos színű gumitalppal. A fekete talp esetén is elmondható, hogy a magas kopásállóságnak köszönhetően nem hagy nyomot a parkettán.

A Salus szandál felépítése

Mindenben megfelel az egészséges gyermekcipővel szemben emelt követelményeknek. Legfontosabb elemei:

 •  
  Supinált sarokrész, ami kívülről is jól látható
 •  
  Stabil rögzítést biztosító 3 pánt
 •  
  Magas kopásállóságú talp
 •  
  Természetes bőr felsőrész és bélés
 •  
  Magas, erősített kéreg

Anyaghasználat

Az Flo-911 Salus supináló szandál gyártása során kizárólag természetes anyagokat használnak föl, ezért viselése hosszú távon is kellemes. A supinált szandál felsőrésze jó minőségű bőrből készül. Ez a jó szellőzés mellett biztosítja a képződő nedvesség levezetését, felszívását.
Két csat és egy tépőzár jó rögzítést biztosít a gyermek lábának. A felső tépőzáras rögzítésnek köszönhető, hogy a gyermekek már egészen korán önállóan képesek a benti cipő cseréjére. További részleteket olvashatsz a Salus cipőket bemutató cikkünkben.

Az eddig elkészült szandálok színösszeállításában a szivárvány csaknem minden játékos színe szerepelt. Éppen ezért az elfogyó szín összeállítású szandálok pótlása csaknem lehetetlen. Ha teheted válassz készletünkből. Akár kislánynak, akár fiúnak biztosan találtok a ruhatárhoz illő színű cipőcskét. Ha nincs kedvetekre való Flo-911 szandál nézzétek meg a többi Salus supinált szandált is.

Nem

Méret

,

szín

Gyártó

Gyors tanácsok

Méretmeghatározáshoz

Ha még nem használtatok supinált cipőt, vagy az általunk forgalmazott márkát, szánj néhány percet a megfelelő méret meghatározására. Időt, pénzt és bosszúságot takaríthatsz meg vele. Ha rendeléskor a mért talp hosszat megírod nekünk, automatikusan részesülsz alap méretgaranciánkban. Csere esetén a szállítási díj felét mi álljuk.

 • Mindig álljon a gyerek a lába mérésekor
 • Rajzoláskor függőlegesen álljon a ceruza
 • A ceruza vastagságát is számold bele a talphosszba! (akár 4-5 mm!)
 • Elég a leghosszabb lábujjat és a sarkát bejelölni, különösen, ha nyűgös a gyermek
 • A kapott mérethez maximum 5 mm-t adj hozzá, és az ehhez az értékhez legközelebb álló méretet válaszd!
 • Küldd el nekünk is a mért értéket vásárlás során /ehhez ne adj semmit! /
Hogyan mérd gyermeked lábát... - Mérettáblázat supinált gyerekcipőkhöz

A fentieknek megfelelően mért talphosszat felhasználva határozd meg a megfelelő méretet. Ehhez használd a “Kosárba teszem” gomb alatt található mérettáblázatot!

Méret 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Salus 11,6 12,2 12,9 13,6 14,2 14,8 15,5 16,2 16,9 17,5 18,2 18,9 19,5 20,2 20,9 21,6 22,2 22,9

A supinált gyerekcipő mérettáblázatok oldalon össze tudod hasonlítani más gyártó méreteivel is a lemért talp hosszat. Ugyanitt röviden összefoglalom az általam javasolt eljárást a rendelendő méret meghatározásához.
˙(A mérettáblázatot a gyártó által megadott adatok alapján állítottam össze!)

Érdekelhetnek még…