Az egészséges láb nem luxus

A jelenlegi piaci kínálat bősége, a nagy mennyiségű tömeggyártás nem feltétlenül jelentette az egészséges gyermekcipőknagyszámú megjelenését. Általánosan elmondható, hogy a cipő ára és minősége között összefüggés van, de sajnos ez sem mindig  igaz.

Több mint húsz éves gyermekortopédiai gyakorlatom során sok-sok beteg lábacskával és hasonlóan nagy mennyiségű, rossz minőségű gyerek cipővel találkoztam. Nagyon sok szülői bizonytalanságot kellett megoldanunk.

2009-ben amikor elkezdtem a szupinált gyerekcipők forgalmazását, három szempont vezérelt:

  1. Szakmai elveim szerint a megelőzés a legfontosabb minden téren. Hosszú távon számolva a legolcsóbb is.  Az általunk forgalmazott cipők minősége kiemelkedő. A lúdtalp elleni küzdelemben és ezzel párhuzamosan a felnőttkori láb deformitások megelőzésében meggyőződésem szerint fontos szerepet játszanak.
  2. Akkor még Debrecenben és környékén ahol dolgozom, gyakorlatilag nem lehetett hozzájutni az ortopédiai szakrendelésen ajánlott supináló cipőhöz. Ez a helyzet mára már javult, és ez szakemberként megelégedéssel tölt el.
  3. A nagy mennyiségű kevésbé jó minőségű cipő között e cipők gyártóinak anyaghasználata, odafigyelése üdítő színfolt. És ez az esetek zömében nem mutatkozik meg a termékek árában.
dr Mizsak Laps | Hétmérföldes Supinált Gyerekcipő Webáruház

A gyermekek lábának jó irányú fejlődését segítik elő az egyre szélesebb körben ismertté váló úgynevezett “szupináló ” talpú cipők. A kifelé döntött cipősarok, és a magas, hosszan előrevezetett kéreg megtartja a sarokcsontot, helyreállítva a sarok befelé dőlését. A korrigált helyzet segíti a láb izomzatának működését, megerősödését.

A folyamatosan megújuló Hétmérföldes Gyermekcipő web áruház fejlesztése során igyekeztünk kényelmesen használható, egyre növekvő kínálatú oldalt létrehozni.

Ezzel párhuzamosan  blogunk oldalain sok-sok hasznos információval szeretnénk Önöknek segíteni! Emellett lifejezetten tanácsolom, hogy vásárlása során regisztráljon vásárlói fiókot is. Hiszen visszatérő vásárlóinknak állandó kedvezményeket, és különleges információs anyagokat tartogatunk.

Méretgarancia - feltétele a lemért és elküldött talphossz

Tudjuk, hogy az internetes vásárlás egyik fő félelme, hogy mi történik, ha mégsem megfelelő a méret? Ebben kétféle segítséget is nyújtunk:

Méretgarancia

A csere díjának 50%-át magunkra vállaljuk vásárlásonként egy alkalommal

Méretgarancia biztosítás

Csekély biztosítási díjért, csere esetén a szállítás teljes költségét átvállaljuk.

Biztosítás400 | Hétmérföldes Supinált Gyerekcipő Webáruház

Ezek hitünk szerint segítenek abban, hogy a vásárlás során kellő biztosnágban érezhessék magukat!

Úgy gondolom az Ön gyermeke lábának is esélyt kell biztosítani az egészségre. Ön szerint?

Válogassanak bátran kínálatunkból, találják meg az Önöknek tetsző egészséges cipőt és  vásárolják meg kockázat nélkül!

„ Az egészséges gyerekcipő házhoz megy!”

Malcare WordPress Security