Küldetésünk: A megelőzés hatásosabb mint a kezelés

Az egészséges láb nem luxus

A jelenlegi piaci kínálat bősége, a nagy mennyiségű tömeggyártás nem feltétlenül jelentette az egészséges gyermekcipők nagyszámú megjelenését. Általánosan elmondható, hogy a cipő ára és minősége között összefüggés van, de sajnos ez sem mindig igaz.

Több mint húsz éves gyermekortopédiai gyakorlatom során sok-sok beteg lábacskával és hasonlóan nagy mennyiségű, rossz minőségű gyerek cipővel találkoztam. Nagyon sok szülői bizonytalanságot kellett megoldanunk.

2009-ben amikor elkezdtem a szupinált gyerekcipők forgalmazását, három szempont vezérelt:

  1. Szakmai elveim szerint a megelőzés a legfontosabb minden téren. Hosszú távon számolva a legolcsóbb is.  Az általunk forgalmazott cipők minősége kiemelkedő. A lúdtalp elleni küzdelemben és ezzel párhuzamosan a felnőttkori láb deformitások megelőzésében meggyőződésem szerint fontos szerepet játszanak.
  2. Akkor még Debrecenben és környékén, ahol dolgozom, gyakorlatilag nem lehetett hozzájutni az ortopédiai szakrendelésen ajánlott supináló cipőhöz. Ez a helyzet mára már javult, és ez szakemberként megelégedéssel tölt el.
  3. A nagy mennyiségű kevésbé jó minőségű cipő között e cipők gyártóinak anyaghasználata, odafigyelése üdítő színfolt. És ez az esetek zömében nem mutatkozik meg a termékek árában.
dr Mizsák Lajos

A gyermekek lábának jó irányú fejlődését segítik elő az egyre szélesebb körben ismertté váló úgynevezett “szupináló ” talpú cipők. A kifelé döntött cipősarok, és a magas, hosszan előre vezetett kéreg megtartja a sarokcsontot, helyreállítva a sarok befelé dőlését. A korrigált helyzet segíti a láb izomzatának működését, megerősödését.

A folyamatosan megújuló Hétmérföldes Gyermekcipő web áruház fejlesztése során igyekeztünk kényelmesen használható, egyre növekvő kínálatú oldalt létrehozni.

Ezzel párhuzamosan blogunk oldalain sok-sok hasznos információval szeretnénk Önöknek segíteni! Emellett kifejezetten tanácsolom, hogy vásárlása során regisztráljon vásárlói fiókot is. Hiszen visszatérő vásárlóinknak állandó kedvezményeket, és különleges információs anyagokat tartogatunk.

Küldetésünk a segítség nyújtás

Tudjuk, hogy az internetes vásárlás egyik fő félelme, hogy mi történik, ha mégsem megfelelő a méret? Ebben kétféle segítséget is nyújtunk:

Méretgarancia

Küldetésünk | Hétmérföldes Supinált Gyerekcipő Webáruház

A csere díjának 50%-át magunkra vállaljuk vásárlásonként egy alkalommal

Ennek csak egyetlen feltétele van: a vásárlás során küld el nekünk is gyermeked lemért talp hosszát.

Ha szerintünk hibás méretet választottál, egyeztetünk Veled küldés előtt!

Méretgarancia biztosítás

Küldetésünk | Hétmérföldes Supinált Gyerekcipő Webáruház

Csekély biztosítási díjért, csere esetén a szállítási költséged másik felét is átvállaljuk.

Tehát ha elküldted a lemért talp hosszat és a garanciát is megvásároltad, akkor a csere a Te számodra ingyenes

Ha csak garanciát vásároltál akkor a fele téged terhel.

Ezek hitünk szerint segítenek abban, hogy a vásárlás során kellő biztonságban érezhesd magad!

Úgy gondolom az gyermeked lábának is esélyt kell biztosítani az egészségre. Ugye szerinted is?

Válogass bátran kínálatunkból, találd meg a leginkább megfelelő egészséges supinált gyerek cipőt és vásárold meg kockázat nélkül!