Méretgarancia biztosítás

435 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Nem vagy biztos a méretben? Segítünk!  A gyártók által megadott adatok felhasználásával készült mérettáblázatok alapján ellenőrini tudod a szükséges méretet. De tovább megyünk! Ha elküldöd a rendelés során a lemért talphosszat, és megvásárolod Méretgarancia biztosításunkat, vásárlásonként egy alkalommal ingyenesen kicseréljük a megrendelt terméket.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

 • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
 • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
 • Check Mark Biztonságos fizetés
Cikkszám: garancia_bizt Kategória:

Az internetes vásárlás egyik legnagyobb kockázata, hogy a megvásárolt cipő esetleg nem lesz megfelelő méretű. Szeretnénk ezt a kockázatot csökkenteni!

Ezért ha vásárlás előtt leméred gyermeked lábát, és a mért értéket a rendelés során elküldöd nekünk is, ellenőrizzük, hogy jó méretet választottál-e.  Ha így is hibás lesz a méret, a csere díjának a felét 1450 Ft-ot mi fizetjük ki. Részleteket itt olvashatsz Alap Méretgaranciánról.

De ennél szeretnénk továbbmenni, és
A csere 2900 forintos árának mindössze 15 %-ért 435 forintért vásárolhatsz Kiemelt  cserebiztosítást.

Hogy pontosan mit jelent ez?

 • Amennyiben elküldöd a lemért talphosszat, és megvásároltad a cseregaranciát is, nyugodt lehetsz! Ebben az esetben a nem tökéletes méretű termék cseréje  ingyenes, a csere teljes díját mi álljuk.
 • Ha nincs lehetőséged lemérni, és elküldeni gyermeked talphosszát, de megvásárolod a garanciánkat, akkor  a csere díjának a felét – 1450 Ft-ot mi, a másik felét pedig Te fizeted.

A Méretgarancia biztosítást a termék vásárlásával egyidejűleg van lehetőséged megvásárolni. A biztosítás csak a biztosítással együtt vásárolt cipőre vonatkozik.

Remélem emelt szintű szolgáltatásunkkal segíthetünk neked, hogy a vásárlás még nagyobb öröm legyen.

Gyors tanácsok

Méretmeghatározáshoz

Ha még nem használtatok supinált cipőt, vagy az általunk forgalmazott márkát, szánj néhány percet a megfelelő méret meghatározására. Időt, pénzt és bosszúságot takaríthatsz meg vele. Ha rendeléskor a mért talp hosszat megírod nekünk, automatikusan részesülsz alap méretgaranciánkban. Csere esetén a szállítási díj felét mi álljuk.

 • Mindig álljon a gyerek a lába mérésekor
 • Rajzoláskor függőlegesen álljon a ceruza
 • A ceruza vastagságát is számold bele a talphosszba! (akár 4-5 mm!)
 • Elég a leghosszabb lábujjat és a sarkát bejelölni, különösen, ha nyűgös a gyermek
 • A kapott mérethez maximum 5 mm-t adj hozzá, és az ehhez az értékhez legközelebb álló méretet válaszd!
 • Küldd el nekünk is a mért értéket vásárlás során /ehhez ne adj semmit! /
Hogyan mérd gyermeked lábát... - Mérettáblázat supinált gyerekcipőkhöz

A fentieknek megfelelően mért talphosszat felhasználva határozd meg a megfelelő méretet. Ehhez használd a “Kosárba teszem” gomb alatt található mérettáblázatot!