Méretgarancia biztosítás

390 Ft

Nem vagy biztos a méretben? Segítünk!  A gyártók által megadott adatok felhasználásával készült mérettáblázatok alapján ellenőrini tudod a szükséges méretet.
De tovább megyünk! Ha elküldöd a rendelés során a lemért talphosszat, és megvásárolod Méretgarancia biztosításunkat, vásárlásonként egy alkalommal ingyenesen kicseréljük a megrendelt terméket.

Magyar vállalkozás

Magyar vállalkozás

Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért

Gyors szállítás

Gyors szállítás

Készletről, akár másnapra. 1-3 munkanapon belül.

Fizetési lehetőségek

Biztonságos fizetés

SSL titkosítással védett weboldal, biztonságos bankkártyás fizetéssel

Az internetes vásárlás egyik legnagyobb kockázata, hogy a megvásárolt cipő esetleg nem lesz megfelelő méretű. Szeretnénk ezt a kockázatot csökkenteni!

Ezért ha vásárlás előtt leméred gyermeked lábát, és a mért értéket a rendelés során elküldöd nekünk is, ellenőrizzük, hogy jó méretet választottál-e.  Ha így is hibás lesz a méret, a csere díjának a felét 1300 Ft-ot mi fizetjük ki. Részleteket itt olvashatsz Alap Méretgaranciánról.

De ennél szeretnénk továbbmenni, és
A csere 2600 forintos árának mindössze 15 %-ért 390 forintért vásárolhatsz Kiemelt  cserebiztosítást.

Hogy pontosan mit jelent ez?

  • Amennyiben elküldöd a lemért talphosszat, és megvásároltad a cseregaranciát is, nyugodt lehetsz! Ebben az esetben a nem tökéletes méretű termék cseréje  ingyenes, a csere teljes díját mi álljuk.
  • Ha nincs lehetőséged lemérni, és elküldeni gyermeked talphosszát, de megvásárolod a garanciánkat, akkor  a csere díjának a felét – 1300 Ft-ot mi, a másik felét pedig Te fizeted.

A Méretgarancia biztosítást a termék vásárlásával egyidejűleg van lehetőséged megvásárolni. A biztosítás csak a biztosítással együtt vásárolt cipőre vonatkozik.

Remélem emelt szintű szolgáltatásunkkal segíthetünk neked, hogy a vásárlás még nagyobb öröm legyen.

Malcare WordPress Security