Valgus korrekciós Memo betét

3895 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A Memo betétek egészíti ki egy igazi rendszerré a Memo cipőket. Kiképzésüknek köszönhetően tökéletesen illenek a Memo cipőkbe. A diagnosztikai talpon látott kopás alapján választhatod ki a megfelelő Valgus korrekciós Memo betétet, vagy a supináló Memo betétet. Jellemzői:

  • Memo cipőbe illő forma
  • Stabil tartás
  • Két rögzítő tapasszal felszerelve.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés
Cikkszám: ValgKorrMemoBetet Kategóriák: ,

A valgus korrekciós Memo betét egészíti ki rendszerré a Memo cipőket.

A diagnosztikai talp 2 hét használat után megmutatja, hogy szükséges-e további korrekció. Ha a láb állásának további módosítása szükséges, akkor válnak hasznos kiegészítőkké a Memo betétek.

A jobb oldali ábra segít a kopás mértékének az értékelésében.

Diagnosztikai talp segít a betét kiválasztásában

Kifejezetten a Memo cipőkhöz készülnek. Azokba tökéletesen illenek. Betétből a cipő számozásának megfelelő méretet kell választani. A betét sarok alatti részén, a talpi felszínén lévő két öntapadó segíti a cipőbe történő rögzítését.

Bár első sorban a Memo gyerekcipőkhöz készült, kialakítása alkalmassá teszi más cipőben történő használatra is. Ezzel kapcsolatosan az feltétlenül meg kell jegyeznem, hogy ahhoz, hogy a betét ki tudja fejteni a megfelelő helyreállító hatását, nagyon fontos, hogy annak a cipőnek, amibe beleragasztják megfelelően megerősített kérge legyen a sarok körül. Ellenkező esetben a „lejtőre” helyezett sarok a láb külső oldala felé fogja kitaposni a cipőt. Ami amellett, hogy nem szép, gyakorlatilag a láb helyreállítását is akadályozza.

A supináló Memo betét 2/3-os hosszúságú betét típus. A sarokrészen további 5 mm-es döntést tartalmaz.

Amennyiben a kopás még nem éri el a 3-as zónát Memo szupinációs betét használatát javaslom.

 

Gyártó

Betét méret

, , , , ,