Termékcsere, Vásárlástól elállás

1; Termékcsere

Természetesen minden, a webáruházunkban vásárolt termék esetén biztosítunk lehetőséget rosszul megválasztott méret esetén a cserére. Cserére alaphelyzetben az átvételtől számított 2 héten belül van lehetőséged. Amennyiben a cipőt bizonyíthatóan nem használták, egyedi egyeztetés alapján később is tudunk cserélni (főként ajándékba vásárolt cipők esetén).

A csere díja GLS futárszolgálattal: 2600 Ft. Utánvételes fizetés esetén még +340 Ft.

2; Termékcsere alap Méretgaranciával

A vásárlás során a pénztár oldalon lehetőséget biztosítunk arra, hogy a gyermeked lemért talphosszát velünk is megoszd. Ha ezt megteszed, mi is ellenőrizzük, hogy szerintünk is megfelelő méretet választottál-e. Ha nem értünk a választásoddal egyet, akkor megkeresünk telefonon, vagy Emailben. Ha a fentiek ellenére mégis hibás lett a méretválasztás, akkor a csere díjának a felét magunkra vállaljuk.

Ha úgy döntesz, hogy nem küldöd el a mért hosszat azért, mert meg sem mérted, esetleg mérés nélkül hibás talp hosszat adsz meg, vagy nem fogadod el a javaslatunkat méretmódosításra, akkor a csere teljes díja téged terhel. Ebben az esetben nem vagy jogosult alap méret garanciánkra!

Alap méretgaranciánk

Méretgarancia - feltétele a lemért és elküldött talphossz

Tőlünk minden lehetséges segítséget megkapsz, hogy biztonságos legyen a vásárlás! Segítünk a kiválasztott méret ellenőrzésében.
A Garancia feltétele: a vásárlás során küldd el gyermeked mért lábhosszát!

3; Termékcsere Méretgarancia biztosítással

Ha a vásárlás során a pénztár oldalon éltél a lehetőséggel, és gyermeked lemért talphosszát velünk is megosztottad, valamint vásároltál Méretgarancia biztosítást is, nyugodtan hátra dőlhetsz!

A vásárlás során, mi is ellenőrizzük, hogy szerintünk is megfelelő méretet választottál-e. Ha nem értünk a választásoddal egyet, akkor megkeresünk telefonon, vagy Emailben. Ha ezek ellenére mégis hibás lett a méretválasztás, akkor a csere díja minket terhel.

Ha vásároltál méretgaranciát, de nem küldted el a mért hosszat, esetleg meg sem mérted gyermeked lábát, vagy nem fogadod el a javaslatunkat méretmódosításra, akkor a csere díjának a felét 1300 Ft-ot átvállaljuk, neked csak a maradék 1300 Ft-ot illetőleg utánvétel esetén ennek a díját 340 Ft – kell fizetned.

Méretgarancia biztosítás

Kedvező díjért ingyenes csere

Tőlünk minden lehetséges segítséget megkapsz, hogy biztonságos legyen a vásárlás! Segítünk a kiválasztott méret ellenőrzésében.
A Garancia feltétele: Méretgarancia biztosítás vásárlása és a lemért talphossz elküldése!

4; Vásárlástól elállás

A 14 napos pénz visszafizetési garancia keretében lehetőséged van arra, hogy a megrendelt cipőt megnézzétek, megpróbáljátok. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy ellenőrizzétek megfelelő terméket rendeltetek-e. Ebbe beleférhet az, hogy a lakásban, zokniban jár benne egy kicsit a gyermek. De a 14 napos elállás joga nem teremt alapot vétlen, vagy szándékos károkozásra! A felpróbáláson túli használatból eredő károkért a vevő tartozik felelni. A cipőt olyan állapotban szükséges visszaküldeni, ahogyan azt átvetted.

Amennyiben nem tetszik a termék, nem jó a mérete, vagy bármilyen egyéb okból el szeretnél állni a vásárlástól, akkor ezt a vásárlástól számított 14 napon belül jelezd felénk és a terméket add fel az alábbi címre:

Wellkultur Kft 4031 Debrecen, Gyepűsor út 5/a.

Bankkártyás és Barion fizetés esetén más tennivalód nincs. Utánvétel vagy átutalás esetén a csomagba tedd bele kérlek, hogy kinek és milyen bankszámlaszámra történjen a visszautalás!

A rendszeres használattól sérült, károsodott termék esetében a visszatérítés értékcsökkent áron történik!

Mi a konkrét tennivalód?

– jelezd felénk kérésedet. az alábbi úrlapon

– csomagold be a visszaküldendő cipőt, hogy szállítás közben ne sérüljön! Te sem szeretnéd, ha ilyen cipőt kapnál

– a választott fizetési módtól függően díjbekérő alapján vagy utánvétellel rendezed a különbözetet, vagy ha küldendő cipő olcsóbb, akkor a megadott bankszámládra mi utalunk vissza.


És már kész is …

Termékcsere vagy visszaküldés esetén kérünk csomagold be a cipőt

Kérünk NE így küld vissza!

Malcare WordPress Security