Termékcsere, vásárlástól elállás

1; Termékcsere

Természetesen minden, a webáruházunkban vásárolt termék esetén biztosítunk lehetőséget hibás méret esetén a cserére. Cserére alaphelyzetben az átvételtől számított 2 héten belül van van lehetőséged. Amennyiben a cipőt bizonyíthatóan nem használták, egyedi egyeztetés alapján később is tudunk cserélni ( főként ajándékba vásárolt cipők esetén).

A csere díja GLS futárszolgálattal: 2600 Ft. Utánvételes fizetés esetén  még +340 Ft.

2; Termékcsere alap Méretgaranciával

A vásárlás során a pénztár oldalon lehetőséget biztosítunk arra, hogy a gyermeked lemért talphosszát velünk is megoszd. Ha ezt megteszed, mi is ellenőrizzük, hogy szerintünk is megfelelő méretet választottál-e. Ha nem értünk a választásoddal egyet, akkor megkeresünk telefonon, vagy Emailben. Ha a fentiek ellenére mégis hibás lett a méretválasztás, akkor a csere díjának a felét magunkra vállaljuk. 

Ha úgy döntesz, hogy nem küldöd el a mért hosszat azért, mert meg sem mérted, esetleg mérés nélkül hibás talp hosszat adsz meg, vagy nem fogadod el a javaslatunkat méretmódosításra, akkor a csere teljes díja téged terhel. Ebben az esetben nem vagy jogosult alap méret garanciánkra!

Alap Méretgaranciánk

Méretgarancia - feltétele a lemért és elküldött talphossz

Tőlünk minden lehetséges segítséget megkapsz, hogy biztonságos legyen a vásárlás!  Segítünk a kiválasztott méret ellenőrzésében.
A Garancia feltétele: a vásárlás során küldd el gyermeked mért lábhosszát!

3; Termékcsere Méretgarancia biztosítással

Ha a vásárlás során a pénztár oldalon éltél a lehetőséggel, és gyermeked lemért talphosszát velünk is megoszottad, valamint vásároltál Méretgarancia biztosítást is, nyugodtan hátradölhetsz!

A vásárlás során, mi is ellenőrizzük, hogy szerintünk is megfelelő méretet választottál-e. Ha nem értünk a választásoddal egyet, akkor megkeresünk telefonon, vagy Emailben. Ha ezek ellenére  mégis hibás lett a méretválasztás, akkor a csere díja minket terhel. 

Ha vásárotál méretgaranciát, de nem  küldted el a mért hosszat, esetleg meg sem mérted gyermeked lábát, vagy nem fogadod el a javaslatunkata méretmódosításra, akkor a csere díjának a felét 1300 Ft-ot átvállajuk, neked csak a maradég 1300 Ft-ot illetőleg utánvétel esetén ennek a díját 340 Ft – kell fizetned.

Méretgarancia biztosítás

Biztosítás400 | Hétmérföldes Supinált Gyerekcipő Webáruház

Tőlünk minden lehetséges segítséget megkapsz, hogy biztonságos legyen a vásárlás!  Segítünk a kiválasztott méret ellenőrzésében.
A Garancia feltételei: Méretgarancia biztosítás vásárlása és a lemért talphossz elküldése!

4; Vásárlástól elállás

A 14 napos pénzfisszafizetési garancia keretében lehetőséged van arra, hogy a megrendelt cipőt megnézzétek, megpróbáljátok. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy ellenőrizzétek megfelelő terméket rendeltetek-e.

Amennyiben nem tetszik a termék, nem jó a mérete, vagy bármilyen egyéb okból el szeretnél állni a vásárlástól, akkor  ezt a vásárlástól számított 14 napon belül jelezd felénk és a terméket add fel az alábbi címre:

Wellkultur Kft  4031 Debrecen, Gyepűsor út 5/a.

Bankkártyás és PayPal fizetés esetén más tennivalód nincs. Utánvétel vagy átutalás esetén a csomagba tedd bele kérlek, hogy kinek és milyen bankszámlaszámra történjen a visszautalás!

A rendszeres használattól sérült, károsodott terméket Garanciális feltételeink szerint javítunk, ebben az esetben nem tudsz élni a vásárlástól elállással!

Mi a konkrét tennivalód?

– jelezd felénk kérésedet.

–  csomagold be a visszaküldendő cipőt, hogy szállítás közben ne sérüljön!

–  a választott fizetési módtól függően díjbekérő alapján vagy utánvétellel rendezed a különbözetet, vagy ha küldendő cipő olcsóbb, akkor a megadott bankszámládra mi utalunk vissza.

És már kész is …

Küldd el üzenetedet nekünk:

Malcare WordPress Security