Michael magasszárú Memo supinált szandál

19995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Az ősz egyik újdonsága a Viktort leváltó Michael magasszárú Memo supinált szandál. Modern forma és színvilág jellemzi ezt az új supinált szandált. A kényelem és az egészség záloga olyan fiúknak, akiknek a sarka jelentősebben befelé dől. Válasszatok megfelelő méretet, és jó szaladgálást kívánunk hozzá.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Az Ősz egyik újdonsága a Michael magasszárú Memo supinált szandál. Három tépőzárának köszönhetően segíti a gyermekszandál lábra történő stabil illesztését. A szár nagyobb magasságnak eredményeként az erőteljesebben bedőlő bokák korrekciójára is kiválóan alkalmas.

Michael magasszárú Memo supinált szandál külső értékei:

A vagányra sikeredett színezést a sötétkék alapon narancssárga minta adja. A vonalakat narancssárga és fehér varrásokkal még jobban sikerült kiemelni. A hosszú szár belső oldalára, a kül- és bel bokának megfelelően puha szivacs betétet helyeztek. Ez segít megakadályozni a nyomási tüneteket. Az Achilles ínat körülvevő gallér is puha szivacs borítást kapott.

Belső értékek:

A korábbi modellekhez hasonlóan itt is fontos része a szandinak a már jól ismert diagnosztikus talp. Ez segít két hét használat után a korrekció mértékének megítélésében. Azaz elég-e az a szupináció ami a szandál sarok részében található. Természetesen lehetőségünk van a kiegészítő betétekkel a láb állás további javítására is, amennyiben a diagnosztikai talp megvizsgálását követően erre van szükség.
A gyerek szandált kézbe véve egyértelmű, hogy kiemelkedő minőséggel van dolgunk! Mind a külső, mint pedig a belső bélés természetes bőrből készül. És a kivitelezés minőségére sem lehet panaszunk.

Előnyök:

A tépőzárak eloszlása biztosítja a stabil rögzítés mellett is a láb megfelelő szellőzését. A belső bőr bélés pedig magába szívja napközben esetlegesen keletkező izzadságot. Így nem csak kényelmesek ezek a gyerek lábbelik, hanem a láb egészségére is vigyáznak:

  • egyrészt a hibás lábállás helyreállításával és a korrigált helyzet megtartásával
  • másrészt a megfelelő szellőzéssel biztosítva a láb komfortját kényelmét.

A Michael magasszárú Memo supinált talpú gyerek szandálon első ránézésre látszik a benne rejlő dinamizmus és kényelem.
Arra tervezték, hogy az egész napos játék és szaladgálás során óvja és segítse gyermeke lábát. A cél egy egészséges, teherbíró felnőtt láb kialakítása, még ha napjainkban ehhez nem is annyira ideálisak a körülmények.
Véleményem szerint az egyik legjobb választás. Ha mellette döntesz, remélem egyetértesz majd velem ebben.
Alkalmas egész évben beltéri viselésre, de jó időben a játszótéren is kiválóan használható.

Nem

Méret

22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31

szín

sötétkék

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…