Michael magasszárú Memo supinált szandál

14900 Ft18995 Ft

Az ősz egyik újdonsága a Viktort leváltó Michael magasszárú Memo supinált szandál. Modern forma és színvilág jellemzi ezt az új supinált szandált. A kényelem és az egészség záloga olyan fiúknak, akiknek a sarka jelentősebben befelé dől. Válasszatok megfeleő méretet, és jó szaladgálást kívánunk hozzá.

Magyar vállalkozás

Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért

Gyors szállítás

Készletről, akár másnapra. 1-3 munkanapon belül.

Biztonságos fizetés

SSL titkosítással védett weboldal, biztonságos bankkártyás fizetéssel

Törlés
Az Ősz egyik újdonsága a Michael magasszárú Memo supinált szandál. Három tépőzárának köszönhetően segíti a gyermekszandál lábra történő stabil illesztését. A szár nagyobb magasságnak eredményeként az erőteljesebben bedőlő bokák korrekciójára is kiválóan alkalmas.

Michael magasszárú Memo supinált szandál külső értékei:

A vagányra sikeredett színezést a sötétkék alapon narancssárga minta adja. A vonalakat narancssárga és fehér varrásokkal még jobban sikerült kiemelni. A hosszú szár belső oldalára, a kül- és belbokának megfelelően puha szivacs betétet helyeztek. Ez segít megakadályozni a nyomási tüneteket. Az Achilles ínat körülvevő gallér is puha szivacs borítást kapott.

Belső értékek:

A korábbi modellekhez hasonlóan itt is fontos része a szandinak a már jól ismert diagnosztikus talp. Ez segít két hét használat után a korrekció mértékének megítélésében. Azaz elég-e az a szupináció ami a szandál sarok részében található. Természetesen lehetőségünk van a kiegészítő betétekkel a láb állás további javítására is, amennyiben a diagnosztikai talp megvizsgálását követően erre van szükség. A gyerek szandált kézbe véve egyértelmű, hogy kiemelkedő minőséggel van dolgunk! Mind a külső, mint pedig a belső bélés természetes bőrből készül. És a kivitelezés minőségére sem lehet panaszunk.

Előnyök:

A tépőzárak eloszlása biztosítja a stabil rögzítés mellett is a lább megfelelő szellőzését. A belső bőr bélés pedig magába szívja napközben esetlegesen keletkező izzadságot. Így nem csak kényelmesek ezek a gyerek lábbelik, hanem a láb egészségére is vigyáznak:
  • egyrészt a hibás lábállás helyreállításával és a korrigált helyzet megtartásával
  • másrészt a megfelelő szellőzéssel biztosítva a láb komfortját kényelmét.
A Michael magasszárú Memo supinált talpú gyerek szandálon első ránézésre látszik a benne rejlő dinamizmus és kényelem. Arra tervezték hogy az egész napos játék és szaladgálás során óvja és segítse gyermeke lábát. A cél egy egészséges, teherbíró felnőtt láb kialakítása, még ha napjainkban ehhez nem is annyira ideálisak a körülmények. Véleményem szerint az egyik legjobb választás. Ha mellette döntesz, remélem egyetértesz majd velem ebben. Alkalmas egész évben beltéri viselésre, de jó időben a játszótéren is kiválóan használható.

Mérettáblázat

Memo gyerekcipők

Méret
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
Talphossz (cm)
14,7
15,3
16
16,7
17,3
18
18,7
19,3
20
20,7
21,3
22
22,7
23,3
24
24,7
25,3

A supinált gyerekcipő mérettáblázatok oldalon össze tudod hasonlítani más gyártó méreteivel is a lemért talp hosszat. Ugyanitt röviden összefoglalom az általam javasolt eljárást a rendelendő méret meghatározásához. 

Nem

fiú

méret

22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31

szín

sötétkék

Gyártó

Memo

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Malcare WordPress Security