Agnes supináló szandál – Memo magas szárral

18995 Ft

A vidáman rohangáló és játszó gyermekeknél nincs kellemesebb látvány. De azt nem szeretjük, amikor a hibás láb állás miatt esténként lábfájdalomról panaszkodik a gyermek. A sarok jelentősebb befelé dőlése esetén jó választás lehet az Agnes supináló szandál.  Kijavítja és megtartja a sarokcsont kóros állását, ezzel segít megelőzni az esti “panaszkodást”. Fiúk részére a Michael magasszárú Memo supinált szandált ajánljuk!

 
 
Törlés
Magyar vállalkozás

Magyar vállalkozás

Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért

Gyors szállítás

Gyors szállítás

Készletről, akár másnapra. 1-3 munkanapon belül.

Fizetési lehetőségek

Biztonságos fizetés

SSL titkosítással védett weboldal, biztonságos bankkártyás fizetéssel

Első benyomás

Amikor először vettem kézbe a Memo új, Ágnes névre keresztelt magasszárú supinált szandálját, olyan érzésem támadt, mint amikor egy profi tuning műhely ajtaján kiguruló, szépen megújított autót lát meg az ember. Persze ezt a gondolatomat Inkább csak férfi társaim, az apukák érthetik meg igazán. De remélem Te is elfogadod azt az álláspontomat, hogy az elődjéhez, a Viki szandálhoz hasonlítva a külső formája előnyére változott ennek a magasszárú supinált talpú kislány lábbelinek. Természetesen mindezt úgy, hogy” a motorháztető alatt” semmi sem változott.

Agnes supináló szandál belső értékei:

A korábbi modellekhez hasonlóan itt is fontos része a szandinak a már jól ismert diagnosztikus talp. Ez segít két hét használat után a korrekció mértékének megítélésében. Azaz elég-e az a szupináció, ami a szandál sarok részében található. Természetesen lehetőségünk van a kiegészítő betétekkel a láb állás további javítására is, amennyiben a diagnosztikai talp ellenőrzését követően erre van szükség. A Supináló betét további döntést biztosít a saroknak.

Ami látszik:

A talp kopó része a szandál színével kellemesen harmonizáló rózsaszínű. Benne csillámló darabok láthatók. A sötét bordó bőr felső részbe illesztett rózsaszín, fehér pöttyös betétek kellemesen kiemelik a cipő formáját. A szandál lábra igazítását segítő három tépőzár mindegyike más-más díszítést kapott. A két felsőben kettő, illetve egy fém szegecs látható. Az alsó tépőzárat egy pillangót utánzó bőr minta emeli ki. A szandál külső oldalán három virág és az el nem maradható Memo felirat észlelhető.
A szandál belső bélése jó nedvszívó képességű bőrből készült. A lábszárat körbefogó gallér rész és a bokák fölötti rész puha szivacsbetétet kapott.

A fentiek ismeretében elmondható, hogy a Viki szandál utódjaként megérkező Agnes supináló szandál méltó követője lesz elődjének. Magas szárának köszönhetően az átlagot meghaladó sarok befelé dőlés korrekciójában komoly segítségetek lehet.

A még hiányzó méreteket keresd a Viki magasszárú Memo szandál oldalán.

Mérettáblázat

Memo gyerekcipők

Méret2223242526272829303132333435363738
Talphossz (cm)14,715,31616,717,31818,719,32020,721,32222,723,32424,725,3

A supinált gyerekcipő mérettáblázatok oldalon össze tudod hasonlítani más gyártó méreteivel is a lemért talp hosszat. Ugyanitt röviden összefoglalom az általam javasolt eljárást a rendelendő méret meghatározásához.

Nem

lány

méret

22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31

szín

lila, rózsaszín

Gyártó

Memo

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Malcare WordPress Security