Agnes supináló szandál – Memo magas szárral

19995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A vidáman rohangáló és játszó gyermekeknél nincs kellemesebb látvány. De azt nem szeretjük, amikor a hibás láb állás miatt esténként lábfájdalomról panaszkodik a gyermek. A sarok jelentősebb befelé dőlése esetén jó választás lehet az Agnes supináló szandál.  Kijavítja és megtartja a sarokcsont kóros állását, ezzel segít megelőzni az esti „panaszkodást”. Fiúk részére a Michael magasszárú Memo supinált szandált ajánljuk!

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Első benyomás

Amikor először vettem kézbe a Memo új, Ágnes névre keresztelt magasszárú supinált szandálját, olyan érzésem támadt, mint amikor egy profi tuning műhely ajtaján kiguruló, szépen megújított autót lát meg az ember. Persze ezt a gondolatomat Inkább csak férfi társaim, az apukák érthetik meg igazán. De remélem Te is elfogadod azt az álláspontomat, hogy az elődjéhez, a Viki szandálhoz hasonlítva a külső formája előnyére változott ennek a magasszárú supinált talpú kislány lábbelinek. Természetesen mindezt úgy, hogy” a motorháztető alatt” semmi sem változott.

Agnes supináló szandál belső értékei:

A korábbi modellekhez hasonlóan itt is fontos része a szandinak a már jól ismert diagnosztikus talp. Ez segít két hét használat után a korrekció mértékének megítélésében. Azaz elég-e az a szupináció, ami a szandál sarok részében található. Természetesen lehetőségünk van a kiegészítő betétekkel a láb állás további javítására is, amennyiben a diagnosztikai talp ellenőrzését követően erre van szükség. A Supináló betét további döntést biztosít a saroknak.

Agnes supináló szandál lila színű életkép

Ami látszik:

A talp kopó része a szandál színével kellemesen harmonizáló rózsaszínű. Benne csillámló darabok láthatók. A sötét bordó bőr felső részbe illesztett rózsaszín, fehér pöttyös betétek kellemesen kiemelik a cipő formáját. A szandál lábra igazítását segítő három tépőzár mindegyike más-más díszítést kapott. A két felsőben kettő, illetve egy fém szegecs látható. Az alsó tépőzárat egy pillangót utánzó bőr minta emeli ki. A szandál külső oldalán három virág és az el nem maradható Memo felirat észlelhető.
A szandál belső bélése jó nedvszívó képességű bőrből készült. A lábszárat körbefogó gallér rész és a bokák fölötti rész puha szivacsbetétet kapott.

A fentiek ismeretében elmondható, hogy a Viki szandál utódjaként megérkező Agnes supináló szandál méltó követője lesz elődjének. Magas szárának köszönhetően az átlagot meghaladó sarok befelé dőlés korrekciójában komoly segítségetek lehet.

Nem

Méret

22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31

szín

lila

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…