Kislány keskeny FLO-07 supinált szandál – Salus

14395 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Vékony lábacskájú lányok számára készül a kislány keskeny Flo-07 szandál. A szupináló szandál készítése során a cipő fejrésze keskenyebb kaptafára kerül, ennek köszönhetően a cipő belső körfogata kisebb lesz.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Tapasztalatból állíthatom, hogy nagy különbségek lehetnek a gyermeklábak között. Vannak „jól párnázott” vaskos lábacskák, és vannak kis csontos vékony lábú gyerekek. Gyakran tapasztaljuk, hogy vékony lábacskák esetében az átlagos supinált cipők bőnek bizonyulnak a boka körül megfelelő talphosszúság mellet is. Ilyenkor az is problémát jelent, hogy a cipőben nem lehet jól rögzíteni a kicsi sarkát. Ennek következtében a lényegét veszíti el a szupináló cipő.
Ezekben a helyzetekben lesznek jó választások a Salus keskeny lábakra készülő modelljei. Ezeket a cipőket kifejezetten vékony gyereklábakra készítik.Kislány keskeny Flo-07 szandál megjelenése:

A keskeny szandál alapfelépítése gyakorlatilag teljesen megegyezik az alap kislány Flo-07-es szandáléval.  Illetve mégsem teljesen… 🙂 Ezeknek a szandáloknak az oldalát csodaszép hímzések díszítik! Csábító eper, varázslatos tündér és légies pillangók láthatóak a szandál oldalán.
Lányos színű természetes bőrből készülnek. A kislányod lábára 3 pánt rögzíti. Ebből kettőt csattal beállítva a harmadik tépőzárnak köszönhetően már korán önállóságra nevelhetőek a kicsik.

A szandál felépítése:

A keskeny modell a klasszikus talpra készül, ebben még nem létezik prémium flexi talpú kivitel. A döntést tartalmazó talpat az erősített kéreg egészíti ki. Így már mindenben megfelel a supinált szandálokkal szemben állított feltételeknek.
A természetes bőrnek köszönhetően kifejezetten strapabíróak, és egészséges környezetet biztosítanak gyermeked lábának.

Válassz egyet gyermekednek, ha a többi szandál bőnek bizonyult, és használjátok egészséggel!

Nem

Méret

, , , , , , , , , , ,

szín

, , , ,

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…