Kislány keskeny FLO-07 supinált szandál – Salus

14395 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Vékony lábacskájú lányok számára készül a kislány keskeny Flo-07 szandál. A szupináló szandál készítése során a cipő fejrésze keskenyebb kaptafára kerül, ennek köszönhetően a cipő belső körfogata kisebb lesz.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Tapasztalatból állíthatom, hogy nagy különbségek lehetnek a gyermeklábak között. Vannak „jól párnázott” vaskos lábacskák, és vannak kis csontos vékony lábú gyerekek. Gyakran tapasztaljuk, hogy vékony lábacskák esetében az átlagos supinált cipők bőnek bizonyulnak a boka körül megfelelő talphosszúság mellet is. Ilyenkor az is problémát jelent, hogy a cipőben nem lehet jól rögzíteni a kicsi sarkát. Ennek következtében a lényegét veszíti el a szupináló cipő.
Ezekben a helyzetekben lesznek jó választások a Salus keskeny lábakra készülő modelljei. Ezeket a cipőket kifejezetten vékony gyereklábakra készítik.Kislány keskeny Flo-07 szandál megjelenése:

A keskeny szandál alapfelépítése gyakorlatilag teljesen megegyezik az alap kislány Flo-07-es szandáléval.  Illetve mégsem teljesen… 🙂 Ezeknek a szandáloknak az oldalát csodaszép hímzések díszítik! Csábító eper, varázslatos tündér és légies pillangók láthatóak a szandál oldalán.
Lányos színű természetes bőrből készülnek. A kislányod lábára 3 pánt rögzíti. Ebből kettőt csattal beállítva a harmadik tépőzárnak köszönhetően már korán önállóságra nevelhetőek a kicsik.

A szandál felépítése:

A keskeny modell a klasszikus talpra készül, ebben még nem létezik prémium flexi talpú kivitel. A döntést tartalmazó talpat az erősített kéreg egészíti ki. Így már mindenben megfelel a supinált szandálokkal szemben állított feltételeknek.
A természetes bőrnek köszönhetően kifejezetten strapabíróak, és egészséges környezetet biztosítanak gyermeked lábának.

Válassz egyet gyermekednek, ha a többi szandál bőnek bizonyult, és használjátok egészséggel!

Nem

Méret

19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30

szín

barack, bordó, lila, rózsaszín, szürke

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…