Keskeny fiú FLO-07 Salus supinált szandál

14395 Ft14995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Vékony lábacskájú fiúk számára készül a keskeny fiú Flo-07 szandál. A szupináló szandál készítése során a cipő fejrésze keskenyebb kaptafára kerül, ennek köszönhetően a cipő belső körfogata kisebb lett.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Bevezetés:

A mindennapi gyakorlatom során jelentős különbségeket tapasztalok a gyermeklábak között. Látunk „jól párnázott” vaskos lábacskákat, és vannak kis csontos vékony lábú gyermekek is. Nem egyszerű a nagyon vékony lábakra cipőt vásárolni. Tovább nehezíti a feladatot, ha a sarok dőlése miatt supinált talpú gyerekcipőre volna szükség. Ilyenkor az átlagos szupinált cipők bőek a boka körül megfelelő talphosszúság mellet. Ezzel az a gond, hogy a cipőben nem lehet jól rögzíteni a kicsi sarkát. Ennek következtében a lényegüket veszítik el a szupináló cipők.
Ebben a helyzetben segít nektek a keskeny fiú Flo-07 Salus szandál. Ugyanis ezeket a cipőket kifejezetten vékony gyereklábakra készítik. A lányos szandált keskeny lábra itt keresd.

A Keskeny fiú FLO-07 szandál megjelenése:

A kellemes fiús színekből készülő szandál 2 csattal és egy tépőzárral rögzíthető kisfiad lábán. A csatokat beállítva, a tépőzár segítségével már korán tanulhatja az Önállóságot. Alapmegjelenését tekintve szinte teljesen megegyezik az alap Flo-07-es szandáléval. Illetve mégsem teljesen… 🙂 Ezeknek a szandáloknak az oldalát csoda szép hímzések díszítik! Például: tűzoltó autó, hajó, oroszlán…

Tulajdonságok

Természetesen a keskeny fiú Flo-07 szandál is mindenben megfelel a szupinált szandálokkal szemben állított feltételeknek. A keskeny supinált sarkat tartalmazó talp klasszikus, azaz nem prémium flexi! Az erősített magas kéreg megtartja a befelé dőlő sarok korrigált helyzetét. Természetes bőrből készülnek, egészséges környezetet biztosítva gyermeked lábának. Válassz egyet kisfiadnak, ha a többi szandál bőnek bizonyult.

 

Nem

Méret

, , , , , , , , , , ,

szín

, , , ,

Gyártó

Gyors tanácsok

Méretmeghatározáshoz

Ha még nem használtatok supinált cipőt, vagy az általunk forgalmazott márkát, szánj néhány percet a megfelelő méret meghatározására. Időt, pénzt és bosszúságot takaríthatsz meg vele. Ha rendeléskor a mért talp hosszat megírod nekünk, automatikusan részesülsz alap méretgaranciánkban. Csere esetén a szállítási díj felét mi álljuk.

  • Mindig álljon a gyerek a lába mérésekor
  • Rajzoláskor függőlegesen álljon a ceruza
  • A ceruza vastagságát is számold bele a talphosszba! (akár 4-5 mm!)
  • Elég a leghosszabb lábujjat és a sarkát bejelölni, különösen, ha nyűgös a gyermek
  • A kapott mérethez maximum 5 mm-t adj hozzá, és az ehhez az értékhez legközelebb álló méretet válaszd!
  • Küldd el nekünk is a mért értéket vásárlás során /ehhez ne adj semmit! /
Hogyan mérd gyermeked lábát... - Mérettáblázat supinált gyerekcipőkhöz

A fentieknek megfelelően mért talphosszat felhasználva határozd meg a megfelelő méretet. Ehhez használd a „Kosárba teszem” gomb alatt található mérettáblázatot!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…