Keskeny fiú FLO-07 Salus supinált szandál

12995 Ft14395 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Vékony lábacskájú fiúk számára készül a keskeny fiú Flo-07 szandál. A szupináló szandál készítése során a cipő fejrésze keskenyebb kaptafára kerül, ennek köszönhetően a cipő belső körfogata kisebb lett.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Bevezetés:

A mindennapi gyakorlatom során jelentős különbségeket tapasztalok a gyermeklábak között. Látunk „jól párnázott” vaskos lábacskákat, és vannak kis csontos vékony lábú gyermekek is. Nem egyszerű a nagyon vékony lábakra cipőt vásárolni. Tovább nehezíti a feladatot, ha a sarok dőlése miatt supinált talpú gyerekcipőre volna szükség. Ilyenkor az átlagos szupinált cipők bőek a boka körül megfelelő talphosszúság mellet. Ezzel az a gond, hogy a cipőben nem lehet jól rögzíteni a kicsi sarkát. Ennek következtében a lényegüket veszítik el a szupináló cipők.
Ebben a helyzetben segít nektek a keskeny fiú Flo-07 Salus szandál. Ugyanis ezeket a cipőket kifejezetten vékony gyereklábakra készítik. A lányos szandált keskeny lábra itt keresd.

A Keskeny fiú FLO-07 szandál megjelenése:

A kellemes fiús színekből készülő szandál 2 csattal és egy tépőzárral rögzíthető kisfiad lábán. A csatokat beállítva, a tépőzár segítségével már korán tanulhatja az Önállóságot. Alapmegjelenését tekintve szinte teljesen megegyezik az alap Flo-07-es szandáléval. Illetve mégsem teljesen… 🙂 Ezeknek a szandáloknak az oldalát csoda szép hímzések díszítik! Például: tűzoltó autó, hajó, oroszlán…

Tulajdonságok

Természetesen a keskeny fiú Flo-07 szandál is mindenben megfelel a szupinált szandálokkal szemben állított feltételeknek. A keskeny supinált sarkat tartalmazó talp klasszikus, azaz nem prémium flexi! Az erősített magas kéreg megtartja a befelé dőlő sarok korrigált helyzetét. Természetes bőrből készülnek, egészséges környezetet biztosítva gyermeked lábának. Válassz egyet kisfiadnak, ha a többi szandál bőnek bizonyult.

 

Nem

Méret

19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30

szín

barna, kék, keki, szürke, zöld

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…