Salus cipők Keskeny lábra

A szupinált gyermekcipő akkor tudja ellátni a feladatát, ha a sarokcsontot stabilan rögzíti a cipő sarokrésze. Ha normál bőségű cipők a gyermek vékony lábát nem tartják rendesen, akkor ajánljuk a Keskeny lábra készülő Salus cipőket.

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

 • Keskeny fiú FLO-07 Salus supinált szandál kék színben, vitorlással az oldalánKeskeny fiú FLO-07 szürke színben szandál hímzett régi autóval kicsi

  Keskeny fiú FLO-07 Salus supinált szandál

  14395 Ft16095 Ft tartalmazza az ÁFA-t

  Vékony lábacskájú fiúk számára készül a keskeny fiú Flo-07 szandál. A szupináló szandál készítése során a cipő fejrésze keskenyebb kaptafára kerül, ennek köszönhetően a cipő belső körfogata kisebb lett.

 • Keskeny Salus fiúbakancs sötétkék színben, hímzett tűzoltó autóval az oldalán - boksz bőrKeskeny Salus fiúbakancs keki színben, hímzett oroszlánnal az oldalán

  Keskeny Salus fiúbakancs – Flo-810

  12995 Ft14995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

  Nagy eltérések vannak a gyermekek lábai között. Az átlagos és vaskosabb lábak mellett vékonyabb lábacskákkal is találkozhatunk. Ezekben esetben az átlagos Salus cipők a boka körül nem rögzíthetőek megfelelően, bár a talphosszúság megfelelő volna. Ennek következtében a lényegét veszíti el a supinált cipő. Ilyenkor segít a Keskeny Salus fiúbakancs. Ezeket a cipőket kifejezetten vékony gyereklábakra készítik. Keskeny gyermeked lába? Válogass készletünkből!

 • Keskeny Salus kislánybakancs bordó színben, hímzett pillangóvalKeskeny Salus kislánybakancs szürke színben, hímzett tündérrel

  Keskeny Salus kislánybakancs – Flo-810

  12995 Ft14995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

  Jelentős eltérések lehetnek a gyermekek lábai között. Az átlagos és vaskosabb lábak mellett vékonyabb lábacskákkal is gyakran találkozhatunk. Ezekben esetben az átlagos szupinált cipők a boka körül nem rögzíthetőek megfelelően, bár a talphosszúság rendben volna. Ennek következtében a lényegét veszíti el a supinált cipő. Ilyenkor segít a Keskeny Salus kislánybakancs. Ezeket a cipőket kifejezetten vékony gyereklábakra készítik. A keskeny Salus fiúbakancsot itt találod.

 • Kislány keskeny FLO-07 supinált szandál rózsaszínű, cicával az oldalánKislány keskeny FLO-07 szandál barack színben, hímzett tündérrel az oldalán

  Kislány keskeny FLO-07 supinált szandál – Salus

  14395 Ft14995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

  Vékony lábacskájú lányok számára készül a kislány keskeny Flo-07 szandál. A szupináló szandál készítése során a cipő fejrésze keskenyebb kaptafára kerül, ennek köszönhetően a cipő belső körfogata kisebb lesz.

A keskeny modellek felépítése teljesen megegyezi a többi Salus cipővel. Ugyan úgy erősített kéreg és supinált sarokrész biztosítja a feladatának végzéséhez szükséges elemeket. Természetes bőrből készül a felsőrész. Fíús és lányos színekben készülnek.

Miben különbözik a keskeny modell?

 1. A legfontosabb eltérés a normál modellekhez képest, hogy a gyártása során kisebb körfogatú kaptafát használnak, így az elkészült cipő és szandál belső, lábat befogadó méretei kisebbek, úgy, hogy a talphossz változatlan.
 2. Az oldalukon nem felvarrt díszítés, hanem szépséges hímzett minta található
 3. Egyedüli negatívumként talán az emelendő ki, hogy jelenleg a keskeny modellek gyártása nem a prémium flexi talpra, hanem a klasszikus Salus talpra történik.

Ha vékony gyermeked lába, akkor ezeket a keskeny modelleket ajánljuk. Átlagos lábvastagság esetnén viszont válassz a többi  Salus szandál vagy a Salus gyerekcipő közül.

A Salus által gyártott lábbelik mellett szeretettel ajánljuk figyelmedbe teljes supinált cipő kínálatunkat.

A tartalom vége

A tartalom vége