Salus cipő

Salus cipő 2 és 3 tépőzáras rögzítéssel, supinált talppal, hűvösebb napokra.

Mind a(z) 10 találat megjelenítve

Salus cipő – ha az időjárás megkívánja:

Ősztől tavaszig nyújt védelmet a Salus supinált gyerekcipő 18-től 35-ös méretig. Sok-sok kilométert tettek meg Salus gyerekcipőben felnövekvő gyermekeink. Ezért Neked és gyermekednek is bátran ajánljuk.

A strapabíró Salus cipők többféle formában, és rengeteg színben elérhetőek. A képeken látható mindegyik szín készleten van, így az a szupinált gyerekcipő fog megérkezni, amit gondosan kiválasztottatok!

A Salus márka folyamatos fejlődés töretlen, hála a méltán népszerű prémium fexi talpnak. Nem csak szebb lett tőle a Salus supinált cipő! Jelentős mozgásteret biztosít a lábujjaknak. Ezzel segíti a kis lábizmok erősödését. Ráadásul az orrvédő rész sokat segít a cipő állapotának megóvásában az élmény teli játékok során is. Természetesen a motorozást azért Ő sem bírja.

Fontos megjegyeznünk, hogy prémium flexi talpat csak 32-es méretig kaptak a cipők. 33-35-ös méretben továbbra is klasszikus talpat használnak a cipők gyártása során.

Ha az átlagos bőségű cipők vékony lábú gyermeked számára nagynak bizonyulnak, figyelmedbe ajánljuk a keskeny lábra készülő Salus cipőket is.

Egész évben kaphatóak áruházunkban a Salus szandálok is!

De nem dicsérem tovább! Győződjetek meg róla személyesen.

A tartalom vége

A tartalom vége