Keskeny Salus kislánybakancs – Flo-810

12995 Ft14395 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Jelentős eltérések lehetnek a gyermekek lábai között. Az átlagos és vaskosabb lábak mellett vékonyabb lábacskákkal is gyakran találkozhatunk. Ezekben esetben az átlagos szupinált cipők a boka körül nem rögzíthetőek megfelelően, bár a talphosszúság rendben volna. Ennek következtében a lényegét veszíti el a supinált cipő. Ilyenkor segít a Keskeny Salus kislánybakancs. Ezeket a cipőket kifejezetten vékony gyereklábakra készítik. A keskeny Salus fiúbakancsot itt találod.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Keskeny Salus kislánybakancs bemutatása:

Általánosságban elmondható, hogy a supinált gyermekcipők átlagos vagy vaskosabb gyereklábakra készülnek. Ez üzleti megfontolásból érthető, hiszen ezek a gyerekek jelentősen nagyobb számban használnak ilyen cipőket. Ez komoly problémát jelent a keskeny lábú gyermekek esetén. A normál bőségű cipőket nem lehet náluk kellően szorosra beállítani a boka körül. Ezzel viszont máris elveszítette a cipő a hatásosságát, mert a lábállás helyreállításának az alapja a sarokcsont jó helyzetben való rögzítése. A keskeny kivitelű Salus modellek megjelenése kitöltötte ezt a hiányt.

Megjelenés

Első ránézésre teljesen megegyezik a megjelenése az Flo-810 Salus cipőével.  A legfontosabb eltérés az, hogy a Keskeny Salus bakancs kisebb körfogatú kaptafára készül, ezért vékony lábú gyerekek lábára jó választás.
Ettől feltűnőbb különbség, hogy a rávarrt minták helyett a kesken Salus bakancs oldalán vidám hímzett díszítéssel találkozhatunk. Ezek a szép hímzett minták a gyermekek számára is szerethetővé teszik ezeket a cipőket.
Szintén kívülről is látható, hogy míg az új Flo-810-es modellek Prémium flexi talpra készülnek, a keskeny modellek gyártása során a klasszikus talp kerül felhasználásra.

Anyaghasználat

A cipő felsőrésze kellemes, lányos színű velúr bőrből készül. Ez ugyan kevésbé vízálló, de a cipő sérüléseivel szemben kiválóan ellenáll.  Víztaszító képessége jelentősen javítható Protect Pro 4×4 impregnáló spray használatával. Ezzel úgy kezelheted a cipő külső felületét, hogy közben a belső oldal nedvszívó képessége nem változik, így továbbra is segít szárazon tartani gyermeked lábát.
A cipő nagy kopásállóságú gumitalpat kapott. Természetesen supinációt tartalmazó sarokrésszel

Keskeny Salus kislánybakancs tulajdonságai

A keskeny Salus bakancs hiánytalanul teljesíti a supinált cipőkkel szemben állított feltételeket.

  • A Klasszikus talp sarokrésze szupinált és nagy kopásállóságú anyagból készül
  • Az erősített kéreg a kisebb kaptafának köszönhetően keskeny lábú gyerekek sarkát is jól rögzíti a korrigált helyzetben.
  • A 2 tépőzárnak köszönhetően fokozatmentes állítást biztosít.
  • A természetes bőr alapanyag egészséges környezetet biztosít a lábacskáknak

Összefoglalás

Komoly hiányt tölt ki a keskeny Salus bakancs a boltok és webáruházak virtuális “polcain”. A kislány keskeny Flo-07 Salus szandállal együtt a vékonyabb gyermek lábak támogatására hivatottak.
Kellemes, vidám színekben készül, a hímzett minták szerethetővé teszik ezeket a modelleket.
Válassz egyre növekvő kínálatunkból!

Amit kérlek ne felejts el: A teljes “gyógyuláshoz” a supinált cipők használata mellett a lábszárizmok erősödése is szükséges! Sportoltasd gyermekedet!

Nem

Méret

18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30

szín

bordó, kék, lila, szürke

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…