Protect Pro 4×4

1295 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A Protect Pro 4×4 spray hydrofób, azaz víztaszító réteget hoz létre a kezelt felületeken. Kiválóan alkalmas bármilyen cipő, esőkabát, technikai ruházat, sátor felületének kezelésére Jellemzői: Nagy felületre is használható – Könnyen kezelhető forma – Szinte bármilyen felület védelmére.

<

Elfogyott

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés
Cikkszám: Protector Pro 4x4 Kategóriák: ,

Protect Pro 4×4 – Segítség a cipőápolásban

Fogyasztói társadalom lévén manapság nem sok energiát fordítunk meglévő cipőink, ruházatunk védelmére, mert ha tönkremegy “veszünk egy újat”. Pedig, ha egy kis figyelmet fordítanánk például cipőink tisztítására ápolására sokkal tovább szolgálhatnának minket, ami jelentős megtakarítást jelentene és egyúttal környezetünk védelmében is sokat segíthetne.
A legtöbb supinált cipő alapanyaga nubuck bőr. Ami köztudottan nem rendelkezik kiemelkedő vízálló képességgel. Amiért mégis népszerű: kiválóan bírják a gyermekek játékával járó komoly terhelést. Mivel teljes anyagában színezett, nem látszik meg rajta minden apró sérülés.
Őszi-téli használatra szánt gyerekcipők esetén viszont jó volna biztonságban tudni gyermeked lábát, hiszen egy átázott cipőben a meghűlés is hamarabb kialakulhat.

Protect Pro 4x4 impregnáló spray az önfeledt vidámságért

Viztaszítás = Protect Pro 4×4

A Protect Pro 4×4 impregnáló spray tud neked segíteni ezen a problémán! Az általános víztaszító hatású spray rendszeres használatával megelőzheted gyermeked cipőjének az átázását vizesebb napokon is. 
De ennél sokkal többet tud! Nem csak a nubuck bőrből készült cipők víztaszító hatását segít növelni, de használhatod bőrre, műbőrre, sőt textilekre is. Klimatikus membránt tartalmazó Tex-es anyagra is alkalmazható, így akár a síkabát víztaszító képességének felújítására is használható. Védelmet biztosít a lábbelinek és a ruházatnak a nyirkosság és nedvesség ellen.
Használatának csak a képzeleted szab határt, hiszen esernyők, és sátrak “felújítására” is használható.
A Protect Pro 4×4 használata nem változtatja a termék színét, és nem gátolja a lég-áteresztő képességét az anyagoknak. A speciális formulájának köszönhetően hatékony védőréteget képez az anyagokon, lepergeti a nedvességet és távol tartja a szennyeződéseket.

Használati utasítás

Egy kefével vagy egy ronggyal távolítsa el a szennyezéseket és a port a megvédeni kívánt felületről. Az alaposan felrázott palackból a Protect Pro 4×4 hatóanyagát kb 20 cm távolságról fújja be a kezelendő cipőt. Hagyjuk megszáradni, majd egy puha kefével “borzoljuk” fel. És már kész is!
Figyelem! Csak jól szellőztetett helyiségben használható, saját egészséged megóvása céljából! 

Gyors tanácsok

Méretmeghatározáshoz

Ha még nem használtatok supinált cipőt, vagy az általunk forgalmazott márkát, szánj néhány percet a megfelelő méret meghatározására. Időt, pénzt és bosszúságot takaríthatsz meg vele. Ha rendeléskor a mért talp hosszat megírod nekünk, automatikusan részesülsz alap méretgaranciánkban. Csere esetén a szállítási díj felét mi álljuk.

  • Mindig álljon a gyerek a lába mérésekor
  • Rajzoláskor függőlegesen álljon a ceruza
  • A ceruza vastagságát is számold bele a talphosszba! (akár 4-5 mm!)
  • Elég a leghosszabb lábujjat és a sarkát bejelölni, különösen, ha nyűgös a gyermek
  • A kapott mérethez maximum 5 mm-t adj hozzá, és az ehhez az értékhez legközelebb álló méretet válaszd!
  • Küldd el nekünk is a mért értéket vásárlás során /ehhez ne adj semmit! /
Hogyan mérd gyermeked lábát... - Mérettáblázat supinált gyerekcipőkhöz

A fentieknek megfelelően mért talphosszat felhasználva határozd meg a megfelelő méretet. Ehhez használd a „Kosárba teszem” gomb alatt található mérettáblázatot!