dr.Leo magasszárú bundás gyerekcipő.

dr. Leo magasszárú bundás cipő egyedül nálunk ebben a színben

A cipőket bundabéléssel készíttettük el, hogy biztosan kellően melegek legyenek.  Általánosan elmondható, hogy a szupináló gyerekcipők meleg bélése az erősített kéreg felett hiányzik. Ezzel szemben a  dr. Leo magasszárú bundás gyerekcipő esetében bunda borítja a sarokrészt is.

Mitől különleges ez a hír?

A gyártó által készített termékek nagy része a nagykereskedőn keresztül jut el a forgalmazókhoz. Ő viszont ragaszkodik a hagyományos modellekhez, amikhez a legtöbb forgalmazónál hozzá lehet jutni. De ezekben a cipőkben sokkal több van 🙂 ! Néhány bolban, így többek között weáruháznkban is, akik kapcsolatban állnak a gyártóval más típusú cipők is kaphatóak.  Ennek köszönhető a magasszárú bundás dr.Leo cipő megjelenése.

Magasszárú dr Leo bélelt cipő bordő színben

Néhány szóban arról, hogy miben különbözik az a cipő  más téli szupináló bakancstól:

Akkor nézzük részletesen

Külső jellemzők

A ma elérhető legtöbb szupináló gyermekcipő nubuck bőrből készül. Ennek két fontos oka van:

  • A nubuck bőr teljes vastagságában színezett, így jobban ellenáll a kopásnak. / Kevésbé látszik meg rajta. /
  • Kissé merevebb bőr így erőteljesebb tartással rendelkezik.

Van viszont egy komoly hátránya, mégpedig az hogy gyakorlatilag nem áll ellen a víznek, hamar átázik.

Az ösztől tavaszig tartó, nem annyira szeretem napok, viszont hidegebbek is, és gyakrabban esik a csapadék. Ezért ilyenkor jó választás a box bőr cipő, mert:

  • Felépítésénél fogva sokkal vízállóbb.
  • Egyszerű cipőkrémmel ezt jelentősen lehet fokozni.
  • A puha bőr a lábnak is kényelmesebb.

Ezen cipők ápolása sokkal könnyebb, a szennyeződés kevésbé hagy rajta nyomot.

A bőr felszíne egy nedves ruhával áttörölhető ezzel a sárt, szennyeződést könnyedén eltávolíthatja! Ugye milyen egyszerű? Arról csak óvatosan teszek említést, mert ez mostanság nem divat, hogy egy egyszerű cipőkrémmel és kefével szinte újjá lehet varázsolni.

Belső értékek

A cipőket bundabéléssel készíttettük el, hogy biztosan kellően melegek legyenek.  Általánosan elmondható, hogy a szupináló gyerekcipők meleg bélése az erősített kéreg felett hiányzik. Ezzel szemben a  dr. Leo magasszárú bundás gyerekcipő esetében bunda borítja a sarokrészt is.

Kiegészítő értékek

Több gyártó kicsit elhanyagolja a 30-as lábméret feletti gyerekeket. A  dr. Leo magasszárú bundás cipőt 34-es méretig készül. És eddig a nagyságig bármilyen szín, és bélés elérhető.
És ezzel elértem mondanivalóm egyik legfontosabb részéhez:

A cipőket egyedileg az Ön igényének megfelelően is elkészíti a cipész. Így lehetősége van egyedi színben is megrendelni ezt a cipőt. De ez csak az egyik lehetőség. Mert amennyiben gyermeke két lába nem azonos méretű, tudjuk vállalni eltérő méretű cipők elkészítését is.  Így ha nincs más deformitás a gyereke lábán ( nincs hibás állás, pl dongaláb) és a méretbeli eltérés csak a gyerek talphosszában mutatkozik,  lehetősége van kiváltani a drága ortopéd cipőket is a dr.Leo cipőkkel.  

Ha élni szeretne az egyedi gyártás lehetőségével, kapcsolati űrlapunkon keresztül küldjön nekünk egy üzenetet! Az egyedileg készülő cipők gyártása körülbelül 2 hetet vesz igénybe.

Összefoglalás

Nagy öröm a számomra, hogy olyan lehetőségeket tudok biztosítani vásárlóimnak, amiket máshol nem érhetnek el. Minden nap azon dolgozom, hogy kis barátaimnak egészséges holnapot biztosítsunk. Erre törekszem a gyermekortopédiai szakrendelésemen, és a gyerekcipő webáruházamban is. Remélem egyszer Önnek is tudok segíteni! 🙂

 

Még egy fontos megjegyzés! A legdrágább szupináló cipő sem pótolja a lábszárizmok erősítését!

Mindössze segíti annak a hatását, a láb jobb helyzetét biztosíva!

Kérdésed van? Beszéljük meg!

Oszd meg velünk észrevételedet, kérdésedet. Másoknak is hasznos lehet!

Post Tags: ,

Cikk megosztása
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: mix
Megosztás itt: pocket
Megosztás itt: telegram
Megosztás itt: whatsapp

Ossza meg a véleményét

Malcare WordPress Security