dr. Leo magasszárú bundás cipő egyedül nálunk ebben a színben

dr.Leo magasszárú bundás gyerekcipő.

Igazán meleg, vízálló szupináló gyerekcipő kevés van a boltok polcain. Ezt a hiányt próbáltuk meg orvosolni a magasszárú Leo gyerekcipőkkel.

A cipőket bundabéléssel készíttettük el, hogy biztosan kellően melegek legyenek.  Általánosan elmondható, hogy a szupináló gyerekcipők meleg bélése az erősített kéreg felett hiányzik. Ezzel szemben a  dr. Leo magasszárú bundás gyerekcipő esetében bunda borítja a sarokrészt is.

Mitől különleges ez a hír?

A gyártó által készített termékek nagy része a nagykereskedőn keresztül jut el a forgalmazókhoz. Ő viszont ragaszkodik a hagyományos modellekhez, amikhez a legtöbb forgalmazónál hozzá lehet jutni. De ezekben a cipőkben sokkal több van 🙂 ! Néhány bolban, így többek között weáruháznkban is, akik kapcsolatban állnak a gyártóval más típusú cipők is kaphatóak.  Ennek köszönhető a magasszárú bundás dr.Leo cipő megjelenése.

Magasszárú dr Leo bélelt cipő bordő színben

Néhány szóban arról, hogy miben különbözik az a cipő  más téli szupináló bakancstól:

 • magasított szár
 • box bőrőből készül
 • bunda bélés
 • 18-34-es méretig elérhető
 • eltérő lábméret esetén is elérhető
 • egyedi szín igényekre is van megoldás

Akkor nézzük részletesen

Külső jellemzők

A ma elérhető legtöbb szupináló gyermekcipő nubuck bőrből készül. Ennek két fontos oka van:

 • A nubuck bőr teljes vastagságában színezett, így jobban ellenáll a kopásnak. / Kevésbé látszik meg rajta. /
 • Kissé merevebb bőr így erőteljesebb tartással rendelkezik.

Van viszont egy komoly hátránya, mégpedig az hogy gyakorlatilag nem áll ellen a víznek, hamar átázik.

Az ösztől tavaszig tartó, nem annyira szeretem napok, viszont hidegebbek is, és gyakrabban esik a csapadék. Ezért ilyenkor jó választás a box bőr cipő, mert:

 • Felépítésénél fogva sokkal vízállóbb.
 • Egyszerű cipőkrémmel ezt jelentősen lehet fokozni.
 • A puha bőr a lábnak is kényelmesebb.

Ezen cipők ápolása sokkal könnyebb, a szennyeződés kevésbé hagy rajta nyomot.

A bőr felszíne egy nedves ruhával áttörölhető ezzel a sárt, szennyeződést könnyedén eltávolíthatja! Ugye milyen egyszerű? Arról csak óvatosan teszek említést, mert ez mostanság nem divat, hogy egy egyszerű cipőkrémmel és kefével szinte újjá lehet varázsolni.

Belső értékek

A cipőket bundabéléssel készíttettük el, hogy biztosan kellően melegek legyenek.  Általánosan elmondható, hogy a szupináló gyerekcipők meleg bélése az erősített kéreg felett hiányzik. Ezzel szemben a  dr. Leo magasszárú bundás gyerekcipő esetében bunda borítja a sarokrészt is.

Kiegészítő értékek

Több gyártó kicsit elhanyagolja a 30-as lábméret feletti gyerekeket. A  dr. Leo magasszárú bundás cipőt 34-es méretig készül. És eddig a nagyságig bármilyen szín, és bélés elérhető.
És ezzel elértem mondanivalóm egyik legfontosabb részéhez:

A cipőket egyedileg az Ön igényének megfelelően is elkészíti a cipész. Így lehetősége van egyedi színben is megrendelni ezt a cipőt. De ez csak az egyik lehetőség. Mert amennyiben gyermeke két lába nem azonos méretű, tudjuk vállalni eltérő méretű cipők elkészítését is.  Így ha nincs más deformitás a gyereke lábán ( nincs hibás állás, pl dongaláb) és a méretbeli eltérés csak a gyerek talphosszában mutatkozik,  lehetősége van kiváltani a drága ortopéd cipőket is a dr.Leo cipőkkel.  

Ha élni szeretne az egyedi gyártás lehetőségével, kapcsolati űrlapunkon keresztül küldjön nekünk egy üzenetet! Az egyedileg készülő cipők gyártása körülbelül 2 hetet vesz igénybe.

Összefoglalás

Nagy öröm a számomra, hogy olyan lehetőségeket tudok biztosítani vásárlóimnak, amiket máshol nem érhetnek el. Minden nap azon dolgozom, hogy kis barátaimnak egészséges holnapot biztosítsunk. Erre törekszem a gyermekortopédiai szakrendelésemen, és a gyerekcipő webáruházamban is. Remélem egyszer Önnek is tudok segíteni! 🙂

 

Még egy fontos megjegyzés! A legdrágább szupináló cipő sem pótolja a lábszárizmok erősítését!

Mindössze segíti annak a hatását, a láb jobb helyzetét biztosíva!

Kérdésed van? Beszéljük meg!

Oszd meg velünk észrevételedet, kérdésedet. Másoknak is hasznos lehet!

Oszd meg, ha tetszett

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Az oldal tetejére
Malcare WordPress Security