Prémium Flexi fiús Flo-810 supinált cipő

13255 Ft13935 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A fiús Flo-810 Salus cipő 18-as mérettől egészen 30-asig készül. A Salus egyik klasszikus örökzöld modellje egészen megfiatalodott az új supináló prémium flexi formatalpnak köszönhetően

 • Bőr felsőrész
 • Bőr bélés
 • Hajlékony gumitalp
 • 2 tépőzáras rögzítés
 • Vidám minták az oldalán

A lányos Flo-810 Salus cipőket itt találod.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

 • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
 • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
 • Check Mark Biztonságos fizetés

Történet:

Az első Salus cipők már több mint 30 éve- 1990- ben készültek el. Azóta is gondos odafigyeléssel és magas minőséggel szolgálják a felnövekvő gyermekek lábának a támogatását. Legutóbbi fejlesztésnek köszönhetően egy rugalmas, úgynevezett „prémium flexi” talpat kaptak a Salus gyerekcipők, amivel a kis lábbelik megjelenése is sokat javult. Közben megtartották a Salus kiemelt ismertető jegyeit. Ha érdekel, olvasd el a Salus supinált gyerekcipőket bemutató cikkünket. 

Megjelenés

A Prémium Flexi fiús Flo-810 Salus cipő a gyártó klasszikusnak számító modellje, ami az új talp használatának köszönhetően külsőleg is komoly fejlődésen esett át. A cipők a bőr felsőrész fiús színeihez illő talpat kapnak. Az orr részen a talp magasabbra húzódva a cipő orrészének a védelmét is szolgálja. Újabbnál újabb vidám mintát találnak ki a külső- látható oldalra. A felhasznált bőrök kellemes színei és a felvarrt díszítések játékos formavilágot eredményeznek. Hozzá kell természetesen tennem, hogy néha azért 1-2 érdekes színösszeállítás is kikerül a cipészek kezei közül.

Anyaghasználat

Természetes anyagokból készül a cipő, ezért kellemes viselet. A supinált cipő felsőrésze kizárólagosan bőrből készül. Két tépőzárral rögzíthető a gyermek lábán.
Bakancs formája alkalmassá teszi tavaszi, őszi használatra. Vastagabb zoknival télen is kiválóan viselhető. Mint minden nubukbőr cipő mérsékelten vízálló. A víztaszító képessége javítható Tacco protector spray használatával.
Alkalmanként boksz bőrből készülő modellel is találkozhatunk. Erre a fokozottabb vízállóság mellet a bőr felső rétegének fokozottabb sérülékenysége lehet jellemző.

A fiús Flo-810 cipő tulajdonságai

A Prémium Flexi fiús Flo-810 Salus cipő felépítése mindenben megfelel az egészséges gyermekcipővel szemben elvárható feltételeknek.

 • Rugalmas gumitalp supinációt tartalmazó sarokkal
 • magas, megerősített kéreg,
 • magas kopás állóságú talp.
 • Stabil rögzítés a bokakörül
 • Jó nedvszívóságú természetes bőr alapanyag.

Összefoglalás

Sokféle vidám színben készülő Prémium Flexi fiús Flo-810 Salus cipők közül biztosan találsz a ruhatáratokhoz illő színű cipőcskét. Ha mégsem, nézd meg további Salus gyerekcipőinket is. Benti szandálnak pedig válassz Salus supinált szandál kínálatunkból.

Ne feledd! Webáruházunkban miután kiválasztottad a szükséges méretet- és ezt követően az aktívan maradó színre kattintasz a készletünkben lévő gyermekcipő fényképét fogod látni! Ezzel igyekszünk segíteni a döntésedben!

Sajnos az elfogyó szín összeállítású cipők pótlása csaknem lehetetlen, hiszen a gyártó által elérhető bőr színétől függ a következő sorozat színvilága. Ezért válassz készletünkből!

Nem

Méret

, , , , , , , , , , , ,

szín

, , , , , ,

Gyártó

Érdekelhetnek még…