Portland kislánycipő – Memo

26995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A Portland kislánycipő ősztől tavaszig jelenthet jó választást kislányod számára. A divatos, kifejezetten lányos megjelenés prémium minőséggel társul, egyúttal kényelmes viselet.  Az első pillantásra modern, sportos formájú supinált talpú cipő még a nagyobb gyerekek között is sikert arathat.

 • diagnosztikai talp
 • strapabíró bőr külső
 • nedvszívó bőr bélés
 • Cserélhető fűző
 • Használatot megkönnyítő cipzár
 • puha szivacsgallér a bokáknál
 • puha szivaccsal bélelt nyelvrész
 • további korrekció lehetősége

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

 • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
 • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
 • Check Mark Biztonságos fizetés

Bezezetés

Egy újabb városi legenda lerombolása az új Memo Portland kislánycipő. Mégpedig azé, hogy egy szupinált cipő nem lehet igazán szép, és divatos.
Az Urban Classic sorozat tagjaként érkező cipő megjelenésében és minőségében vetekszik bármelyik egyszerű utcai cipővel. Mindemellett rendelkezik a Memo diagnosztikai rendszerével, és szükség esetén a láb állása tovább korrigálható a Memo speciális betéteivel.

A cipő orrától a sarkáig sportos egyéniséget sugároz. A tervezők munkája minden dicséretet megérdemel. Másik fontos tényező, ami nem jellemző általánosan, hogy a nagyobb gyerekekre is gondolva a supináló cipő 36-os méretig készül.

A fiús Portland cipőt itt találod.

A Portland kislánycipő megjelenése

A cipő ízléses szürke, fehér, sötét rózsaszín színösszeállítása szolid mégis divatos. A pöttyös bőr kedves játékosságot ad a kislánycipőnek. Az új talp kiemeli a cipő formáját, és már rendelkezik a Memo diagnosztikai rétegével.
A cipő fűzős kivitelű, ezért a megjelenést színes fűzők használatával tovább lehet tuningolni. A belső oldalon található cipzár segíti a cipő gyors fel- és levételét. A külső oldalon jól látható módon került elhelyezésre az új igazán menő Memo logó.

Az öntött formatalp már tartalmaz egy 4 mm-es döntést és előrevezetett sarkat ( Thomas sarok). És ha már a talpnál járunk feltétlenül meg kell említenünk a talpat egyedivé tevő formát, ami lehetőséget ad a gyerekláb hibás állásának a diagnosztizálására. Ez az egyszerű megoldás a talpon számozott zónákra osztott vékony perem, aminek a kopása rövid idő alatt megmutatja, hogy megfelelő-e a gyerek lábának állása.

Tulajdonságok

A diagnosztikai talpnak köszönhetően A Portland kislánycipő teljes értékű tagja a Memo kínálatának. Természetes bőrből készült, ezért egészséges viseletet jelent még akkor is, ha gyermek egész nap használja, mert nincs lehetőség az iskolában váltócipőre. A fűző segítségével tökéletesen a lábhoz lehet formázni, a cipzár pedig segít a gyors fel- és levételben.

A kiegészítő betéteknek köszönhetően amennyiben a diagnosztikai talp további korrekció szükségességét jelzi, tudunk még javítani gyermeked lábának az állásán. 10-14-nap használat után a talp megmutatja, hogy elegendő-e a korrekció, amit a cipő alaphelyzetben biztosít. Amennyiben ez még nem volna elégséges a Memo rendszernek köszönhetően a láb állása tovább javítható speciális Memo szupinációs betéttel. Ezzel támogatva a lúdtalp elleni küzdelmünket.
Az orrészen speciálisan magasra vezetett talp megvédi a cipő orrán a bőrt a sérülésektől, mindennapi használat során.

Nem

Méret

, , , , , ,

szín

Gyártó

Gyors tanácsok

Méretmeghatározáshoz

Ha még nem használtatok supinált cipőt, vagy az általunk forgalmazott márkát, szánj néhány percet a megfelelő méret meghatározására. Időt, pénzt és bosszúságot takaríthatsz meg vele. Ha rendeléskor a mért talp hosszat megírod nekünk, automatikusan részesülsz alap méretgaranciánkban. Csere esetén a szállítási díj felét mi álljuk.

 • Mindig álljon a gyerek a lába mérésekor
 • Rajzoláskor függőlegesen álljon a ceruza
 • A ceruza vastagságát is számold bele a talphosszba! (akár 4-5 mm!)
 • Elég a leghosszabb lábujjat és a sarkát bejelölni, különösen, ha nyűgös a gyermek
 • A kapott mérethez maximum 5 mm-t adj hozzá, és az ehhez az értékhez legközelebb álló méretet válaszd!
 • Küldd el nekünk is a mért értéket vásárlás során /ehhez ne adj semmit! /
Hogyan mérd gyermeked lábát... - Mérettáblázat supinált gyerekcipőkhöz

A fentieknek megfelelően mért talphosszat felhasználva határozd meg a megfelelő méretet. Ehhez használd a “Kosárba teszem” gomb alatt található mérettáblázatot!

Érdekelhetnek még…