Portland kék fiú cipő

26995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Portland kék fiú cipő magával ragadó sportos egyénisége már első pillantásra feltűnik. Az egészséges alapanyag használat, és az egyedi diagnosztikai talp viszont csak némi ismerkedés után derül ki. Minden napi használatra kiváló választás.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Bevezetés:

Egy újabb városi legenda megcáfolása az új Memo Portland kék fiú cipő. Mégpedig azé, hogy egy szupinált cipő nem lehet igazán szép és divatos. Az Urbán Klasszik sorozat tagjaként érkező sportcipő megjelenésében és minőségében felveszi a versenyt bármelyik „márkás” utcai cipővel. Ezen felül viszont rendelkezik a Memo talp diagnosztikai rendszerével, és szükség esetén a láb állása tovább korrigálható a Memo speciális betéteivel.

Megjelenés:

A sportcipő háromféle árnyalatú kék szín harmonikus összeállításával készül. Nem feltűnő, mégis divatos. Az élénk kék fűzőn megakad a tekintet és a megjelenést színes fűzők használatával tovább lehet fokozni. Az új talp kiemeli a cipő formáját, és ez a modell már rendelkezik a Memo diagnosztikai rétegével. Bár a cipő fűzős kivitelű, a belső oldalon található cipzár segíti a cipő gyors fel és levételét. A cipő külső oldalán jól látható helyen került elhelyezésre az új igazán menő Memo logó.

Tulajdonságok:

A diagnosztikai talpnak köszönhetően a Portland kék fiú cipő teljes értékű tagja a Memo kínálatának. Természetes bőrből készült, ezért egészséges viseletet jelent még akkor is, ha gyermek egész nap viseli, mert nincs lehetőség az iskolában váltócipőre. Persze ilyen esetekben jó, ha biztosítunk időt a bélés kiszárítására is. A fűző segítségével tökéletesen a lábhoz lehet formázni, a cipzár pedig segít a gyors fel és levételben. A kiegészítő betéteknek köszönhetően amennyiben a diagnosztikai talp további korrekció szükségességét jelzi, tovább lehet javítani gyermeked lábának az állását.

Összefoglalás:

Személyes véleményem szerint a Memo új szupináló Portland kék fiú cipő kellemes újdonság kínálatunkban. Természetesen képviseli a Memo cipők minden jó tulajdonságát és prémium minőségét. Kiváló választásnak tűnik, és igényes gyermeked is szívesen fogja használni. Nemcsak jól néz ki, hanem kényelmes és egészséges viselet is minden napon.

Nem

szín

Méret

, , , , , ,

Gyártó

Gyors tanácsok

Méretmeghatározáshoz

Ha még nem használtatok supinált cipőt, vagy az általunk forgalmazott márkát, szánj néhány percet a megfelelő méret meghatározására. Időt, pénzt és bosszúságot takaríthatsz meg vele. Ha rendeléskor a mért talp hosszat megírod nekünk, automatikusan részesülsz alap méretgaranciánkban. Csere esetén a szállítási díj felét mi álljuk.

  • Mindig álljon a gyerek a lába mérésekor
  • Rajzoláskor függőlegesen álljon a ceruza
  • A ceruza vastagságát is számold bele a talphosszba! (akár 4-5 mm!)
  • Elég a leghosszabb lábujjat és a sarkát bejelölni, különösen, ha nyűgös a gyermek
  • A kapott mérethez maximum 5 mm-t adj hozzá, és az ehhez az értékhez legközelebb álló méretet válaszd!
  • Küldd el nekünk is a mért értéket vásárlás során /ehhez ne adj semmit! /
Hogyan mérd gyermeked lábát... - Mérettáblázat supinált gyerekcipőkhöz

A fentieknek megfelelően mért talphosszat felhasználva határozd meg a megfelelő méretet. Ehhez használd a “Kosárba teszem” gomb alatt található mérettáblázatot!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…