Fekete Polo cipő

21995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A fekete Polo cipő egyszerű, de jól használható színének köszönhetően, ősztől tavaszig megfelelő választás lehet nagyobb gyermeked számára, kislányoknak és fiúnak egyaránt . Jellemzője a magas minőség, kényelmes viselet.  A kifejezetten modern, sportos formájú szupinált talpú cipő a nagyobb gyerekek között is sikert arathat.

  • diagnosztikai talp
  • strapabíró bőr külső
  • nedvszívó bőr bélés
  • három tépőzár
  • puha szivacsgallér a bokáknál
  • puha szivaccsal bélelt nyelvrész
  • további korrekció lehetősége

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Bezezetés

A Fekete Polo gyerekcipő megjelenésével magasan kiemelkedik a szupinát talpú cipők közül. A Memo cipő orrától a sarkáig sportos egyediséget sugároz. A tervezők munkája minden dicséretet megérdemel. Másik fontos tényező, ami nem jellemző általánosan, hogy a nagyobb gyerekekre is gondolva a szupináló cipő 38-as méretig készül.

De esetünkben nem csak a tervezőket illeti elismerés. A kivitelezés is első osztályú. Minőségi alapanyagok felhasználásával készülő supinált talpú egészséges gyermekcipőt foghatunk a kezünkbe. A Memo gyerek cipők megálmodója és gyártója egy Lengyel ortopéd sebész kolléga. Szakmai tudásával biztos hátteret nyújt a cégnek.

A Memo fekete Polo cipő megjelenése

A külső felülete fekete boksz bőr, fekete nubuk bőr betétekkel tépőzáron szürke díszítő csíkkal. A világos szürke varrás, és a narancs színű felvarrt Memo logó kiemeli a cipő megjelenését. A belső bélése kitűnő nedvszívó képességgel rendelkező kecskebőr, ami magába szívja a keletkező izzadtságot, szárazon tartja a gyermeke lábát.

Az öntött formatalp már tartalmaz egy 4 mm-es döntést és előrevezetett sarkat ( Thomas sarok). És ha már a talpnál járunk feltétlenül meg kell említenünk a talpat egyedivé tevő formát, ami lehetőséget ad a gyerekláb hibás állásának a diagnosztizálására. Ez az egyszerű megoldás a talpon számozott zónákra osztott vékony perem, aminek a kopása rövid idő alatt megmutatja, hogy jól áll-e a gyermeked lába az új cipőben.

Tulajdonságok

A sarokcsontot erősített kéreg tartja meg az ideális helyzetben. A bokacsontok felett, valamint a cipőszár felső peremén a belső oldalon puha szivacs betét és szivacs gallér biztosít kényelmes viseletet. A párnázott rész védi a külső- és belső boka csúcsot, valamint az Achilles ínat. A cipő nyelve is tartalmaz egy szivacs bélést a kényelmes viselhetőséghez.

A fekete Polo cipő lábra igazításában 3 tépőzár segít.
Az orrészen speciális kopó réteg található, ami megvédi a cipő orrészét a sérülésektől, mindennapi használat során.

A talp specialitása a diagnosztikai rész, mely 10-14-nap használat után megmutatja, hogy elegendő-e a korrekció, amit a cipő alaphelyzetben biztosít. Amennyiben ez még nem volna elégséges a Memo rendszernek köszönhetően a láb állása tovább javítható speciális betétekkel. Ezzel támogatva a lúdtalp elleni küzdelmünket.

Nem

,

Méret

, , , , , , ,

szín

Gyártó

Érdekelhetnek még…