S20 Maus kislánycipő

10665 Ft14495 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Az S20 Maus kislánycipő az egyik legkedveltebb modellje a gyártónak. Vidám színek, puha, döntést tartalmazó talp. Egyértelműen jó választás! Az emelt orrész jelentős védelmet nyújt a cipőnek. Persze a motorozást ez sem éli túl 🙂 Jellemzői:

  • Bőr felsőrész
  • Bőr bélés
  • Supinált műanyag talp
  • Kényelmes forma
  • két tépőzár.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Bevezetés:

A Tanoda Kft „Maus” márkanév alatt készített cipőinek megújítása során az első termék az  S20 Maus cipő cipő volt amelyik a talpba épített döntést, és az orrvédős kialakítást tartalmazó új talpat megkapta. Jelenleg is töretlen népszerűséggel a gyártó legkedveltebb supinált zárt cipő modellje az SZ4-es Maus szandál mellett. A lányos színekben leggyakrabban rózsaszín, bordó piros kombinációját használja a gyártó.

S20 Maus kislánycipő megjelenése:

Egyszerű formák, gondos kivitelezés jellemzik. A lányos modelleken leggyakrabbak tűzött virág minta díszítés található. Az úgynevezett új talp orr része megemelt, így védi a cipő orrát a sérülésektől. Emellett kissé robusztus, strapabíró külsőt ad a cipőnek. A bőr színével harmonizáló gumitalpak használatának köszönhetően egységesebb lett a megjelenés, ezzel is növelve a cipők minőségét.

A supinált cipő felépítése:

A sarokdöntést az öntött talp belső része tartalmazza. Ezért az kívülről gyakorlatilag nem látható. A puha talpbélés kényelmet biztosít a talpacskáknak. Két tépőzárával biztosan rögzíthető a kicsik lábán. Méretesebb kaptafájának köszönhetően vaskosabb lábacskákra is megfelelő.

Fontos arra odafigyelniük, hogy a szandálok talpának, és a cipők új orrvédős talpának nem azonos a belső hossza. Választáskor kérem ellenőrizzék.

A felhasznált anyagok minősége és a „szupinált felépítése” miatt az S20 Maus kislánycipő alkalmas bölcsődei – óvodai tartós viseletre! Az egész évben bőséges supinált szandál kínálatunkat is nézd meg.

Nem

Méret

20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34

szín

bordó, piros, rózsaszín

Gyártó

Érdekelhetnek még…