S20 Maus kislánycipő

14495 Ft15645 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Az S20 Maus kislánycipő az egyik legkedveltebb modellje a gyártónak. Vidám színek, puha, döntést tartalmazó talp. Egyértelműen jó választás! Az emelt orrész jelentős védelmet nyújt a cipőnek. Persze a motorozást ez sem éli túl 🙂 Jellemzői:

 • Bőr felsőrész
 • Bőr bélés
 • Supinált műanyag talp
 • Kényelmes forma
 • két tépőzár.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

 • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
 • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
 • Check Mark Biztonságos fizetés

Bevezetés:

A Tanoda Kft “Maus” márkanév alatt készített cipőinek megújítása során az első termék az  S20 Maus cipő cipő volt amelyik a talpba épített döntést, és az orrvédős kialakítást tartalmazó új talpat megkapta. Jelenleg is töretlen népszerűséggel a gyártó legkedveltebb supinált zárt cipő modellje az SZ4-es Maus szandál mellett. A lányos színekben leggyakrabban rózsaszín, bordó piros kombinációját használja a gyártó.

S20 Maus kislánycipő megjelenése:

Egyszerű formák, gondos kivitelezés jellemzik. A lányos modelleken leggyakrabbak tűzött virág minta díszítés található. Az úgynevezett új talp orr része megemelt, így védi a cipő orrát a sérülésektől. Emellett kissé robusztus, strapabíró külsőt ad a cipőnek. A bőr színével harmonizáló gumitalpak használatának köszönhetően egységesebb lett a megjelenés, ezzel is növelve a cipők minőségét.

A supinált cipő felépítése:

A sarokdöntést az öntött talp belső része tartalmazza. Ezért az kívülről gyakorlatilag nem látható. A puha talpbélés kényelmet biztosít a talpacskáknak. Két tépőzárával biztosan rögzíthető a kicsik lábán. Méretesebb kaptafájának köszönhetően vaskosabb lábacskákra is megfelelő.

Fontos arra odafigyelniük, hogy a szandálok talpának, és a cipők új orrvédős talpának nem azonos a belső hossza. Választáskor kérem ellenőrizzék.

A felhasznált anyagok minősége és a “szupinált felépítése” miatt az S20 Maus kislánycipő alkalmas bölcsődei – óvodai tartós viseletre! Az egész évben bőséges supinált szandál kínálatunkat is nézd meg.

Nem

Méret

, , , , , , , , , , , , , ,

szín

, , ,

Gyártó

Gyors tanácsok

Méretmeghatározáshoz

Ha még nem használtatok supinált cipőt, vagy az általunk forgalmazott márkát, szánj néhány percet a megfelelő méret meghatározására. Időt, pénzt és bosszúságot takaríthatsz meg vele. Ha rendeléskor a mért talp hosszat megírod nekünk, automatikusan részesülsz alap méretgaranciánkban. Csere esetén a szállítási díj felét mi álljuk.

 • Mindig álljon a gyerek a lába mérésekor
 • Rajzoláskor függőlegesen álljon a ceruza
 • A ceruza vastagságát is számold bele a talphosszba! (akár 4-5 mm!)
 • Elég a leghosszabb lábujjat és a sarkát bejelölni, különösen, ha nyűgös a gyermek
 • A kapott mérethez maximum 5 mm-t adj hozzá, és az ehhez az értékhez legközelebb álló méretet válaszd!
 • Küldd el nekünk is a mért értéket vásárlás során /ehhez ne adj semmit! /
Hogyan mérd gyermeked lábát... - Mérettáblázat supinált gyerekcipőkhöz

A fentieknek megfelelően mért talphosszat felhasználva határozd meg a megfelelő méretet. Ehhez használd a “Kosárba teszem” gomb alatt található mérettáblázatot!

Méret 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Maus cipő 13 13,4 14 14,6 15,3 15,7 16,5 17,2 18 18,6 19,2 19,7 20,3 21,2 22

A supinált gyerekcipő mérettáblázatok oldalon össze tudod hasonlítani más gyártó méreteivel is a lemért talp hosszat. Ugyanitt röviden összefoglalom az általam javasolt eljárást a rendelendő méret meghatározásához.
˙(A mérettáblázatot a gyártó által megadott adatok alapján állítottam össze!)

Érdekelhetnek még…