Betti kislány Memo szandál 

19895 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Betti kislány Memo szandál divatos megjelenésű, sötét rózsaszínű, kényelmes viselet. Magas szárú kivitelének köszönhetően stabilan tartja a gyermeked sarkát. Ezzel segít megelőzni és helyreállítani a láb biomehanikai eltéréseit.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Bevezetés:

Az új Betti kislány Memo szandál egy elegáns, kényelmes és strapabíró lábbeli gyermeked számára, minden napi használatra. Tökéletes választás mindennapi iskolai cipőnek vagy korrekciós cipőnek óvodás és iskolás kislányok számára

Betti kislány Memo szandál megjelenése:

A kellemes sörétrózsaszínű szandál megjelenését apró díszítésekkel tette különlegessé a gyártó. A Memo cipőknél már alapnak számít a bőrrel harmonizáló megjelenésű, diagnosztikai részt is tartalmazó talp.
A tépőzárak és a sarok kéreg része fényes boksz bőrből készül, míg a gallér rész szintén sötét rózsaszín, de apró pöttyös mintával díszített.
A szandál külső felületén egy hullámos varrás, és az új dizájnt képviselő Memo logó kapott helyett.

Betti Memo kislány szandál - életkép

Tulajdonságok :

A gyermek bőrcipők természetes bőrök stílusos színösszetételével készülnek. Ennek köszönhetően megfelelő mértékű nedv szívó képességgel rendelkeznek.

Magas szárú diagnosztikai és korrekciós kislány lábbeli. Egyedi kialakítása, Thomas sarok (supinált sarokrész), megerősített sarok körüli kéreg része, és a Memo diagnosztikai talpa a kényelem és az egészségjavító tulajdonságok kiemelkedő rendszerét hozza létre.

A három tépőzárral rendelkező nyitott felsőrész biztosítja a megfelelő szellőzést és ennek köszönhetően a kisebb gyerekek is könnyedén felvehetik önállóan a szandált.

Összefoglalás:

A szandál megjelenése és kivitelezése alkalmassá tesz hosszabb szabadtéri sétákra, játékra, szaladgálásra, valamint beltéri használatra is óvodában vagy akár iskolában.

Ha kisfiúnak keresel szandált ajánljuk figyelmedbe a klasszikus Michael szandálunkat, vagy az friss Pedro Memo fiúszandálunkat.

szín

Nem

Méret

, , , , , , , , ,

Gyártó

Gyors tanácsok

Méretmeghatározáshoz

Ha még nem használtatok supinált cipőt, vagy az általunk forgalmazott márkát, szánj néhány percet a megfelelő méret meghatározására. Időt, pénzt és bosszúságot takaríthatsz meg vele. Ha rendeléskor a mért talp hosszat megírod nekünk, automatikusan részesülsz alap méretgaranciánkban. Csere esetén a szállítási díj felét mi álljuk.

  • Mindig álljon a gyerek a lába mérésekor
  • Rajzoláskor függőlegesen álljon a ceruza
  • A ceruza vastagságát is számold bele a talphosszba! (akár 4-5 mm!)
  • Elég a leghosszabb lábujjat és a sarkát bejelölni, különösen, ha nyűgös a gyermek
  • A kapott mérethez maximum 5 mm-t adj hozzá, és az ehhez az értékhez legközelebb álló méretet válaszd!
  • Küldd el nekünk is a mért értéket vásárlás során /ehhez ne adj semmit! /
Hogyan mérd gyermeked lábát... - Mérettáblázat supinált gyerekcipőkhöz

A fentieknek megfelelően mért talphosszat felhasználva határozd meg a megfelelő méretet. Ehhez használd a “Kosárba teszem” gomb alatt található mérettáblázatot!

Méret 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Memo Junior 14,7 15,3 16 16,7 17,3 18 18,7 19,3 20 20,7
A belső talphossz cm-ben értendő

A supinált gyerekcipő mérettáblázatok oldalon össze tudod hasonlítani más gyártó méreteivel is a lemért talp hosszat. Ugyanitt röviden összefoglalom az általam javasolt eljárást a rendelendő méret meghatározásához.
˙(A mérettáblázatot a gyártó által megadott adatok alapján állítottam össze!)

Érdekelhetnek még…