Pedro szürke fiú supinált gyerekszandál

19895 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Pedro szürke fiú szandál újabb minőségi választási lehetőséget biztosít a számotokra! Divatos megjelenésű, egészséges supinált gyerekszandál első sorban beltéri és nyári használatra.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Vagány magas szárú szürke szandál fiúknak, diagnosztikai talppal. Az egyszerű formavilágú cipőt szolid díszítések emeli ki. Felépítése és megjelenése alkalmassá teszi mindennapi használatra, mérsékelt sarok deformitás esetén is.

Pedro szürke fiú szandál megjelenése:

Az egyszínű szürke szandált a varrások, a külső boka feletti Memo lógó, és a sötétkék gallér színesíti. A bőr egészen különleges mintázata is jól látszik. A fehér peremű sötétkék színű diagnosztikai talp jól egészíti ki a szandál megjelenését.

Tulajdonságok:

A természetes bőr alapanyag egészséges környezetet biztosít a gyermeked lábának. Szabása jó szellőzést biztosít, a bőrbélés pedig magába szívja a az izzadásból származó nedvességet. Ezért mindig megfelelő időt kell biztosítani arra, hogy a Pedro szandál bélése kiszáradjon.

A három tépőzár stabil, fokozatmentes rögzítést biztosít a sarok korrigált helyzetében. Természetesen a magasított kéreg, a szupinált előre vezetett sarokrész és a diagnosztikai talp fontos részei a Memo szandálnak.

A bokacsontok felett és a szandál szárrészén puha szivacs rész teszi még kényelmesebbé viselését.

Pedro szürke fiú Memo szandál életkép

Összefoglalás:

Nevezhetnénk egyszerűen “szürke eminenciásnak” is. Szolid, de elegáns megjelenés jellemzi, amellett, hogy a befelé dőlő saroknak biztos tartást biztosít. A jól ismert diagnosztikai talp segít egyszerűen ellenőrizni, hogy elegendő-e a korrekció gyermeked esetében.

Használjátok egészséggel!

Nem

szín

szürke

Méret

22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…