Kris fiú Memo supináló szandál

18995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A Kris fiú Memo szandál a gyártó legalacsonyabb sarokrésszel készülő supinált talpú modellje. Kisebb fokú sarok valgus korrekciójára alkalmas. Ez a típus fiúk részére készül. Kislányoknak a Kristina Memo szandált ajánljuk

  • diagnosztikai talp
  • nedvszívó bőr bélés
  • tépőzáras rögzítés
  • szellős forma
  • puha szivacsgallér a bokáknál
  • további korrekció lehetősége.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés
Cikkszám: Kris_Memo Kategóriák: , Címkék: ,

Bevezetés:

A Kris fiú Memo supináló szandál alacsony sarokmagasságával elsősorban a kevésbé súlyos sarokbillenéssel rendelkező fiúk divatos, mindennapi viselete szeretne lenni. A magas minőségű kivitelezés és a természetes eredetű alapanyagok használata általánosan jellemzi a Memo cipőket.

Kris fiú Memo supináló szandál kinézete:

A kék alapszínnek köszönhetően már első pillantásra “férfias” megjelenést sugároz. A szandál színével harmonizáló talp tovább javítja a szandál küllemét. A 2 tépőzáras kivitelezés a stabil rögzítés mellett a megfelelő szellőzést is biztosítja.

Tulajdonságok:

A diagnosztikai réteggel és supinációval (Thomas sarok) ellátott talp a cipő lelke. Ezt erősített kéreg egészíti ki, ami megtartja a sarokcsontot a talp által biztosított korrigált helyzetben. A természetes alapú bélés még meleg napokon is segít a lábak szárazon tartásában, az izzadság felvételével. Az alacsonyabb sarokmagasság a kevésbé súlyos deformitások helyreállításában segíthet. Jelentősebb sarokdőlés esetén a középmagas Monaco fiú modelleket, illetőleg a magas kérgű Michael modellek használatát javasoljuk.

Memo szandálok 3 féle szármagassággal

Összefoglalás:

A Kris fiú Memo supináló szandál kényelmes és divatos választás a fiatalabb fiúk esetén.
.A diagnosztikai talp 2 hét használat után megmutatja, hogy elegendő-e a cipő sarkába épített döntés. Ha további korrekcióra van szükség a Memo rendszer 2 további betéttel segíti a helyes lábtartás kialakítását.

Lányok számára a Kristina szandált ajánljuk kínálatunkból

Nem

Méret

, , , , , , , , ,

szín

Gyártó

Érdekelhetnek még…