Memo magasszárú szandál

Memo szupinált szandálok magas szárral készült típusai, amelyeket jelentősebb láb eltérések esetén javaslunk gyermekednek. Amennyiben a boka bedőlésének a mértéke erős korrekciót igényel válaszd bátran ezeket a gyerekcipőket.

Mind a(z) 14 találat megjelenítve

 • Michael magasszárú Memo supinált szandál fiúknakMichael magasszárú Memo supinált szandál kék színben- belső oldal

  Michael magasszárú Memo supinált szandál

  19995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

  Az ősz egyik újdonsága a Viktort leváltó Michael magasszárú Memo supinált szandál. Modern forma és színvilág jellemzi ezt az új supinált szandált. A kényelem és az egészség záloga olyan fiúknak, akiknek a sarka jelentősebben befelé dől. Válasszatok megfelelő méretet, és jó szaladgálást kívánunk hozzá.

 • Hermes magasszárú Memo szandál, sötétkék, külső oldalHermes magasszárú Memo szandál, sötétkék, belső oldal

  Hermes magasszárú Memo szandál

  21595 Ft tartalmazza az ÁFA-t

  A Hermes magasszárú Memo szandál szár magasságával a súlyosabb sarok valgus korrekciójára is alkalmas. Az egyetlen szandál, amely egészen 38-as méretig készül. A formája nem feltétlenül a mai divat szerint készül. De mindenkinek van választása: a divat, vagy az egészség fontosabb.

  • diagnosztikai talp
  • nedvszívó bőr bélés
  • tépőzáras rögzítés
  • puha szivacsgallér a bokáknál
  • további korrekció lehetősége.
 • Pedro szürke fiú szandálPedro szürke fiú szandál belső oldala

  Pedro szürke fiú supinált gyerekszandál

  19895 Ft tartalmazza az ÁFA-t

  Pedro szürke fiú szandál újabb minőségi választási lehetőséget biztosít a számotokra! Divatos megjelenésű, egészséges supinált gyerekszandál első sorban beltéri és nyári használatra.

 • Iris Memo supinált szandál lányoknakIris Memo supinált szandál lányoknak - belső oldalról

  Iris Memo supinált szandál lányoknak

  21595 Ft tartalmazza az ÁFA-t

  Az Iris Memo supinált szandál szár magasságával a súlyosabb  sarok valgus korrekciójára is alkalmas. Az egyetlen magasszárú szandál, amely egészen 38-as méretig készül. A formája nem feltétlenül a mai divat szerint készül. De mindenkinek van választása: a divat, vagy az egészség fontosabb.

  • diagnosztikai talp
  • nedvszívó bőr bélés
  • tépőzáras rögzítés
  • puha szivacsgallér a bokáknál
  • további korrekció lehetősége.

  Ha fiús modellt keresel, a Hermes magasszárú Memo szandált ajánljuk.

 • Betti Memo kislány szandál rózsaszínBetti Memo kislány szandál rózsaszín belső oldala

  Betti kislány Memo szandál 

  19895 Ft tartalmazza az ÁFA-t

  Betti kislány Memo szandál divatos megjelenésű, sötét rózsaszínű, kényelmes viselet. Magas szárú kivitelének köszönhetően stabilan tartja a gyermeked sarkát. Ezzel segít megelőzni és helyreállítani a láb biomehanikai eltéréseit.

 • Michael szürke supinált szandál fiúknakMichael szürke supinált szandál fiúknak - belső oldalról fényképezve

  Michael szürke supinált szandál – Memo

  19995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

  A Michael szürke supinált szandál a Memo junior méretű ( 22 – 31 ) magasszárú szandáljai közé tartozik. A kényelem és az egészség záloga olyan fiúknak, akiknek a sarka jelentősebben befelé dől. A láb tornáját támogatva segíti a megfelelő állás kialakulását.

 • Rózsaszín Agnes szandál -magas szárralRózsaszín Agnes szandál -magas szárral - belső oldalról

  Rózsaszín Agnes szandál -magas szárral

  19995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

  A vidáman rohangáló és játszó gyermekeknél nincs kellemesebb látvány. De azt nem szeretjük, amikor a hibás láb állás miatt esténként lábfájdalomról panaszkodik a gyermek. A sarok jelentősebb befelé dőlése esetén jó választás lehet a rózsaszín Agnes szandál supinált diagnosztikai talppal.  Kijavítja és megtartja a sarokcsont kóros állását, ezzel segít megelőzni az esti “panaszkodást”. Fiúk részére a Michael magasszárú Memo supinált szandált ajánljuk!

 • Memo Agnes supináló szandál magasszárralMemo Agnes supináló szandál magasszárral - lila színben, belső oldalról

  Agnes supináló szandál – Memo magas szárral

  19995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

  A vidáman rohangáló és játszó gyermekeknél nincs kellemesebb látvány. De azt nem szeretjük, amikor a hibás láb állás miatt esténként lábfájdalomról panaszkodik a gyermek. A sarok jelentősebb befelé dőlése esetén jó választás lehet az Agnes supináló szandál.  Kijavítja és megtartja a sarokcsont kóros állását, ezzel segít megelőzni az esti “panaszkodást”. Fiúk részére a Michael magasszárú Memo supinált szandált ajánljuk!

 • Lukas fiúszandál szürke színben, nagy méretbenLukas fiúszandál szürke színben, nagy méretben - belső oldal

  Lukas fiúszandál – Memo

  21595 Ft tartalmazza az ÁFA-t

  A Lukas fiúszandál nagyobb szár magasságával a súlyosabb sarok dőlés korrekciójára is alkalmas. Az egészen 38-as méretig készül, nagy fiúk számára. Szürke színű, de csöppet sem unalmas. Segítségével nem szükséges választani, hogy a divat, vagy az egészség között.

  • diagnosztikai talp
  • tépőzáras rögzítés
  • puha szivacsgallér a bokáknál
  • további korrekció lehetősége.
 • Pedro kék fiúszandál - Vegán változatPedro kék fiúszandál - Vegán változat - belső oldal

  Pedro kék fiúszandál

  19895 Ft tartalmazza az ÁFA-t

  Forradalmi lépés történt a Memonál. Elkészítették az első vegán supinált gyerekcipőt. Azt nem állítom, hogy eddig nem készültek állati eredetű összetevő nélküli gyerekcipők. De azok többségéről nem nagyon állítható, hogy egészségesek is lettek volna.
  A Pedro kék fiúszandál gyártásához a legjobb minőségű Öko-Tex Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkező környezetbarát mikroszálas alapanyagot használták fel. Lássuk mit tud a szandál!

 • Joanna Szandál nagy lányoknak, a Memo-tól beige színbenJoanna Szandál nagy lányoknak, a Memo-tól beige színben, belső oldalról

  Joanna szandál – Memo

  21595 Ft tartalmazza az ÁFA-t

  A nagy méretű, magas szárú szandálok kínálatát bővíti az új bézs színű Joanna szandál.  Így választási lehetőséget kínálva a kényszerűségből még szupináló cipőt viselő nagylányoknak, egészen 38-as méretig.
  A szandál kiemelendő tulajdonságai:

  • diagnosztikai talp
  • nedvszívó bőr bélés
  • tépőzáras rögzítés
  • puha szivacsgallér a bokáknál
  • további korrekció lehetősége.
 • Betti kék kislányszandál - rózsaszín varrássalBetti kék kislányszandál - rózsaszín varrással - belső oldalról

  Betti kék kislányszandál

  19895 Ft tartalmazza az ÁFA-t

  Egészen különleges esemény történt a Memo háza táján. Elkészítették az első vegán supinált kislányszandált. Azt nem állítom, hogy eddig nem készültek állati eredetű alapanyagot nem tartalmazó cipők. De azok többségéről kijelenthető, hogy nem voltak túlságosan egészségesek.
  A Betti kék kislányszandál gyártásához a legjobb minőségű Öko-Tex Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkező környezetbarát mikroszálas alapanyagot használták fel. Lássuk mit tud a szandál!

 • Atena rózsaszín kislányszandál szívecskékkel a tépőzáronAtena rózsaszín kislányszandál belső oldalról

  Atena rózsaszín kislányszandál – Memo

  19995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

  Az Atena rózsaszín kislányszandál nem ismer kompromisszumot a csajos megjelenés és az egészséges viselet között. A Memo magasszárú szandáljai között egy újabb igazi színfoltként segíti vagy éppen nehezíti a döntést, hogy melyik vagány modellt válasszátok. 
  A leírásban remélem megtaláljátok a segítséget a döntéshez.

 • Joanna kék lányszandál magas szárral, 3 tépőzárralJoanna kék lányszandál magas szárral, 3 tépőzárral - belső oldalról

  Joanna kék lányszandál – Memo

  21595 Ft tartalmazza az ÁFA-t

  A Joanna kék lányszandál a nagy méretű, magas szárú Memo szandálok kínálatát bővíti.  Újabb választási lehetőséget kínálva a kényszerűségből még szupináló cipőt viselő nagylányoknak, egészen 38-as méretig.
  A szandál kiemelendő tulajdonságai:

  • diagnosztikai talp
  • puha kecskebőr bélés
  • 3 tépőzár
  • puha szivacsgallér a bokáknál
  • további korrekció lehetősége betétekkel.

A Memo supinált szandáljaink között ezek rendelkeznek a leghosszabb szárral. Ha a dőlés súlyossága miatt ilyen szandálra van szükségetek, remélem megtaláljátok a megfelelőt!

Természetesen minden modell erősített kéreggel és hosszan előrevezetett Thomas (szupinációs) sarokkal rendelkezik.  Ezt egészíti ki a rendszerré a cipő talpán található diagnosztikai rész. Ez 2 hét használatot követően megmutatja, hogy elégséges-e a cipő döntése. Szükség esetén a kopás mértéke alapján kiválasztott talpbetét segítségével tovább javíthatunk a sarok állásán. Amennyiben érdekelnek a részletek, választás előtt olvasd el a Memo cipőket bemutató írásomat.

Segítsük a lábak egészséges fejlődését!

Ezekben az esetekben fokozottan érvényes, hogy a supinált gyermekcipők használata elősegíti a láb állás korrekcióját, de tartós és végleges gyógyulás csak a lábszár izmainak a megerősödésével érhető el. Ezért kisebbeknél rendszeres játékos lábtornát, vagy gyógytornász segítségével összeállított gyakorlatsor végzését javaslom. Nagyobb gyermekek esetében pedig valamilyen versenysport végzését javaslom.

Prémium minőség, széles választék:

A gyártó gyerekcipő kínálatát a gondos tervezés, a minőségi alapanyagok felhasználása és a magas színvonalú kivitelezés jellemzi. Az egész évben használt szandálok jelentik a kínálat alapját. Emellett Memo gyerek bakancsok is készülnek a tavaszi és őszi szezonra. A hideg téli napokon pedig a bundás csizmáik kényeztetik a gyermekek lábát.

Kellemes szín összeállítású fiús és kislányos modelljeik remek választási lehetőséget kínálnak a vásárlás során. A tépőzáras rögzítésnek köszönhetően egyszerűen felvehetőek. A Memo gyermekcipők használata elősegíti a gyermeklábak jó irányú fejlődését. Használatukkal nem kell kompromisszumos megoldást választani az egészség és a divat között.

Az első lépés baba cipőket 18-as mérettől gyártják. Ezek szintén elérhetőek webáruházunkban.

A termékeket készletről, rövid szállítási határidővel tudjuk küldeni. Az éppen készleten nem lévő termékeket pedig előrendelheted általában 2 hetes határidővel.

A tartalom vége

A tartalom vége