Atena rózsaszín kislányszandál – Memo

19995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Az Atena rózsaszín kislányszandál nem ismer kompromisszumot a csajos megjelenés és az egészséges viselet között. A Memo magasszárú szandáljai között egy újabb igazi színfoltként segíti vagy éppen nehezíti a döntést, hogy melyik vagány modellt válasszátok. 
A leírásban remélem megtaláljátok a segítséget a döntéshez.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Atena rózsaszín kislányszandál megjelenése

Az egyszerű rózsaszínű szandál megjelenését a talp fehér pereme és a tépőzárakon lévő felvarrt szívecskék dobják fel. A külső oldalán a legfelső tépőzár alatt található a mással össze nem keverhető Memo logó. A magas szárat felül egy bézs színű puha szivacsgallér zárja

Tulajdonságok :

Bár a Atena rózsaszín kislányszandál sok mindenben különleges, alap felépítése megegyezik a Memo gyerekcipőknél megszokottakkal.

Az erősített kéreg, a supinációt tartalmazó Thomas sarok és a diagnosztikai résszel ellátott talp alapfelszerelés. A három tépőzárral rendelkező nyitott felsőrész biztosítja a megfelelő szellőzést és ennek köszönhetően a kisebb gyerekek is könnyedén felvehetik önállóan a szandált. Az Agnes modellekkel összehasonlítva az tűnik fel, hogy a tépőzárak közötti távolság egy kicsit szélesebb, ennek következtében a láb jobban szellőzhet. A belső bélés természetesen itt is kecskebőrből készül, ami egyébként is kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik.

Összefoglalás:

A korábbi modellekhez hasonlóan itt is fontos része a szandinak a már jól ismert diagnosztikus talp. Ez segít két hét használat után a korrekció mértékének megítélésében. Azaz elég-e az a szupináció, ami a szandál sarok részében található. Természetesen lehetőségünk van a kiegészítő betétekkel a lábállás további javítására is, amennyiben a diagnosztikai talp ellenőrzését követően erre van szükség. A Supináló betétekkel további döntést biztosítunk a saroknak még 2 lépésben.

A Memo által létrehozott rendszer különlegességéről és  értékeiről összefoglaló írásomban további érdekességeket olvashatsz.

 

szín

Nem

Méret

, , , , , , , , ,

Gyártó

Gyors tanácsok

Méretmeghatározáshoz

Ha még nem használtatok supinált cipőt, vagy az általunk forgalmazott márkát, szánj néhány percet a megfelelő méret meghatározására. Időt, pénzt és bosszúságot takaríthatsz meg vele. Ha rendeléskor a mért talp hosszat megírod nekünk, automatikusan részesülsz alap méretgaranciánkban. Csere esetén a szállítási díj felét mi álljuk.

  • Mindig álljon a gyerek a lába mérésekor
  • Rajzoláskor függőlegesen álljon a ceruza
  • A ceruza vastagságát is számold bele a talphosszba! (akár 4-5 mm!)
  • Elég a leghosszabb lábujjat és a sarkát bejelölni, különösen, ha nyűgös a gyermek
  • A kapott mérethez maximum 5 mm-t adj hozzá, és az ehhez az értékhez legközelebb álló méretet válaszd!
  • Küldd el nekünk is a mért értéket vásárlás során /ehhez ne adj semmit! /
Hogyan mérd gyermeked lábát... - Mérettáblázat supinált gyerekcipőkhöz

A fentieknek megfelelően mért talphosszat felhasználva határozd meg a megfelelő méretet. Ehhez használd a “Kosárba teszem” gomb alatt található mérettáblázatot!

Méret 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Memo Junior 14,7 15,3 16 16,7 17,3 18 18,7 19,3 20 20,7
A belső talphossz cm-ben értendő

A supinált gyerekcipő mérettáblázatok oldalon össze tudod hasonlítani más gyártó méreteivel is a lemért talp hosszat. Ugyanitt röviden összefoglalom az általam javasolt eljárást a rendelendő méret meghatározásához.
˙(A mérettáblázatot a gyártó által megadott adatok alapján állítottam össze!)

Érdekelhetnek még…