Atena rózsaszín kislányszandál – Memo

19995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Az Atena rózsaszín kislányszandál nem ismer kompromisszumot a csajos megjelenés és az egészséges viselet között. A Memo magasszárú szandáljai között egy újabb igazi színfoltként segíti vagy éppen nehezíti a döntést, hogy melyik vagány modellt válasszátok. 
A leírásban remélem megtaláljátok a segítséget a döntéshez.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Atena rózsaszín kislányszandál megjelenése

Az egyszerű rózsaszínű szandál megjelenését a talp fehér pereme és a tépőzárakon lévő felvarrt szívecskék dobják fel. A külső oldalán a legfelső tépőzár alatt található a mással össze nem keverhető Memo logó. A magas szárat felül egy bézs színű puha szivacsgallér zárja

Tulajdonságok :

Bár a Atena rózsaszín kislányszandál sok mindenben különleges, alap felépítése megegyezik a Memo gyerekcipőknél megszokottakkal.

Az erősített kéreg, a supinációt tartalmazó Thomas sarok és a diagnosztikai résszel ellátott talp alapfelszerelés. A három tépőzárral rendelkező nyitott felsőrész biztosítja a megfelelő szellőzést és ennek köszönhetően a kisebb gyerekek is könnyedén felvehetik önállóan a szandált. Az Agnes modellekkel összehasonlítva az tűnik fel, hogy a tépőzárak közötti távolság egy kicsit szélesebb, ennek következtében a láb jobban szellőzhet. A belső bélés természetesen itt is kecskebőrből készül, ami egyébként is kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik.

Összefoglalás:

A korábbi modellekhez hasonlóan itt is fontos része a szandinak a már jól ismert diagnosztikus talp. Ez segít két hét használat után a korrekció mértékének megítélésében. Azaz elég-e az a szupináció, ami a szandál sarok részében található. Természetesen lehetőségünk van a kiegészítő betétekkel a lábállás további javítására is, amennyiben a diagnosztikai talp ellenőrzését követően erre van szükség. A Supináló betétekkel további döntést biztosítunk a saroknak még 2 lépésben.

A Memo által létrehozott rendszer különlegességéről és  értékeiről összefoglaló írásomban további érdekességeket olvashatsz.

 

szín

Nem

Méret

, , , , , , , , ,

Gyártó

Érdekelhetnek még…