Rózsaszín Agnes szandál -magas szárral

19995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A vidáman rohangáló és játszó gyermekeknél nincs kellemesebb látvány. De azt nem szeretjük, amikor a hibás láb állás miatt esténként lábfájdalomról panaszkodik a gyermek. A sarok jelentősebb befelé dőlése esetén jó választás lehet a rózsaszín Agnes szandál supinált diagnosztikai talppal.  Kijavítja és megtartja a sarokcsont kóros állását, ezzel segít megelőzni az esti „panaszkodást”. Fiúk részére a Michael magasszárú Memo supinált szandált ajánljuk!

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Első benyomás

A rózsaszín Agnes szandál a Memo  magas szárú szandáljainak a kínálatát bővíti.  A supinált talppal ellátott gyermekszandálok közül ezek a modellek rendelkeznek a legnagyobb szármagassággal. Elsődleges feladatuk a jelentősebb sarok dőlések helyreállítása és megtartása. A Memo rendszernek fontos tagjai.

Rózsaszín Agnes supináló szandál belső értékei:

A többi Memo modellhez hasonlóan itt is fontos része a szandinak a már jól ismert diagnosztikus talp. Ez segít két hét használat után a korrekció mértékének megítélésében. Azaz elég-e az a szupináció, ami a szandál sarok részében található. Természetesen lehetőségünk van a kiegészítő betétekkel a láb állás további javítására is, amennyiben a diagnosztikai talp ellenőrzését követően erre van szükség. A Supináló betét további döntést biztosít a saroknak.

Ami látszik:

A talp kopó része a szandál színével jól harmonizáló fehér-drapp színű. A drapp – mintás bőr felső részbe illesztett rózsaszín betétek kellemesen kiemelik a cipő formáját. A szandál lábra igazítását segítő három tépőzár mindegyike más-más díszítést kapott. A két felsőben kettő, illetve egy fém szegecs látható. Az alsó tépőzárat egy pillangót utánzó bőr minta emeli ki. A szandál külső oldalán az el nem maradható Memo felirat észlelhető.
A szandál belső bélése jó nedvszívó képességű bőrből készült. A lábszárat körbefogó gallér rész és a bokák fölötti rész puha szivacsbetétet kapott.

Nem

Méret

22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31

szín

rózsaszín

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…