Betti kék kislányszandál

19895 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Egészen különleges esemény történt a Memo háza táján. Elkészítették az első vegán supinált kislányszandált. Azt nem állítom, hogy eddig nem készültek állati eredetű alapanyagot nem tartalmazó cipők. De azok többségéről kijelenthető, hogy nem voltak túlságosan egészségesek.
A Betti kék kislányszandál gyártásához a legjobb minőségű Öko-Tex Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkező környezetbarát mikroszálas alapanyagot használták fel. Lássuk mit tud a szandál!

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

A Betti kék kislányszandál megjelenése

Az egyszerű megjelenésű sötétkék szandál egyhangúságát a talp fehér pereme és a sötét rózsaszín varrások törik meg. A szokásostól eltérően a kislányszandál bélése szintén sötét rózsaszín.
A külső oldalán a boka alatt található a mással össze nem keverhető Memo logó. A magas szárat felül egy szürke színű puha szivacsgallér zárja

Betti Memo kislány szandál - életkép

Tulajdonságok :

Bár a Betti kék kislányszandál sok mindenben különleges, alap felépítése megegyezik a Memo gyerekcipőknél megszokottakkal.

Az erősített kéreg, a supinációt tartalmazó Thomas sarok és a diagnosztikai résszel ellátott talp alapfelszerelés.

A már említett környezetbarát, vegán felsőrész mellett van még egy különlegessége. Mégpedig a béléshez használt anyag antibakteriális tulajdonsága. Ez egészséges környezetet teremt a lábnak, és segít megelőzni a kellemetlen „illatok” kialakulását!

A három tépőzárral rendelkező nyitott felsőrész biztosítja a megfelelő szellőzést és ennek köszönhetően a kisebb gyerekek is könnyedén felvehetik önállóan a szandált.

Összefoglalás:

A környezettudatos életre történő felkészítés már gyermekkorban elkezdhető. A legfontosabb a példamutatás. Ha számotokra is fontos a holnap, földünk és gyermeked egészsége, akkor a Betti kék kislányszandál az egyik legjobb választás kislányod számára.
Ha érdekel a tudatos, vegán életmód, szeretettel ajánljuk figyelmedbe környezetbarát webáruházunk gyermekeknek szánt kínálatát. De saját részre is választhattok valamit…
Az egyedi lábbelik különleges csomagolást érdemelnek. Ezért olyan kartondobozban érkezik, ami újrahasznosított és újrahasznosítható. Játékos mintája a doboz játékként vagy tárolóként való használatát is segíti. Ezáltal csökkenthetjük a keletkező hulladék mennyiségét.

szín

kék

Nem

Méret

22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31

Gyártó

Érdekelhetnek még…