Pedro kék fiúszandál

19895 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Forradalmi lépés történt a Memonál. Elkészítették az első vegán supinált gyerekcipőt. Azt nem állítom, hogy eddig nem készültek állati eredetű összetevő nélküli gyerekcipők. De azok többségéről nem nagyon állítható, hogy egészségesek is lettek volna.
A Pedro kék fiúszandál gyártásához a legjobb minőségű Öko-Tex Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkező környezetbarát mikroszálas alapanyagot használták fel. Lássuk mit tud a szandál!

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

A Pedro kék fiúszandál megjelenése:

A nem hivalkodó megjelenésű sötétkék szandál egyhangúságát a talp fehér pereme töri meg. Az átlagostól eltérően még a fiúszandál bélése is kék színű.
A külső oldalán a boka résznél található a mással össze nem keverhető Memo logó. A magas szárat felül egy szürke színű puha szivacsgallér zárja

Tulajdonságok:

Bár a Pedro kék fiúszandál sok mindenben különleges, alap felépítésében egyezik a Memo gyerekcipőknél megszokottakkal.
Az erősített kéreg, a supinációt tartalmazó Thomas sarok és a diagnosztikai résszel ellátott talp alapfelszerelés.

A már említett környezettudatos, vegán felsőrész mellett van még egy különlegessége. Mégpedig a béléshez használt anyag antibakteriális tulajdonsága. Ez egészséges környezetet teremt a lábnak, és segít megelőzni a kellemetlen „illatok” kialakulását is!

Pedro szürke fiú Memo szandál életkép

Összefoglalás:

A tudatos életre történő felkészítés már gyermekkorban elkezdhető. A legfontosabb a példamutatás. Ha számotokra is fontos a holnap, földünk és gyermeked egészsége, akkor a Pedro kék szandál az egyik legjobb választás kisfiad számára.
Ha érdekel a tudatos, vegán életmód, szeretettel ajánljuk figyelmedbe környezetbarát, jövőbe mutató webáruházunk gyermekeknek szánt kínálatát. De saját részre is választhattok valamit…
Az egyedi lábbelik rendkívüli csomagolást igényelnek. Ezért olyan kartondobozban érkezik, ami újrahasznosított és újrahasznosítható. Arra is ösztönözzük a gyermeket, hogy használja fantáziáját, és a dobozt játékként vagy tárolóként használja. Ezáltal tovább csökkenthetjük a keletkező hulladék mennyiségét.

Nem

szín

Méret

, , , , , , , , ,

Gyártó

Gyors tanácsok

Méretmeghatározáshoz

Ha még nem használtatok supinált cipőt, vagy az általunk forgalmazott márkát, szánj néhány percet a megfelelő méret meghatározására. Időt, pénzt és bosszúságot takaríthatsz meg vele. Ha rendeléskor a mért talp hosszat megírod nekünk, automatikusan részesülsz alap méretgaranciánkban. Csere esetén a szállítási díj felét mi álljuk.

  • Mindig álljon a gyerek a lába mérésekor
  • Rajzoláskor függőlegesen álljon a ceruza
  • A ceruza vastagságát is számold bele a talphosszba! (akár 4-5 mm!)
  • Elég a leghosszabb lábujjat és a sarkát bejelölni, különösen, ha nyűgös a gyermek
  • A kapott mérethez maximum 5 mm-t adj hozzá, és az ehhez az értékhez legközelebb álló méretet válaszd!
  • Küldd el nekünk is a mért értéket vásárlás során /ehhez ne adj semmit! /
Hogyan mérd gyermeked lábát... - Mérettáblázat supinált gyerekcipőkhöz

A fentieknek megfelelően mért talphosszat felhasználva határozd meg a megfelelő méretet. Ehhez használd a “Kosárba teszem” gomb alatt található mérettáblázatot!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…