Pedro kék fiúszandál

19895 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Forradalmi lépés történt a Memonál. Elkészítették az első vegán supinált gyerekcipőt. Azt nem állítom, hogy eddig nem készültek állati eredetű összetevő nélküli gyerekcipők. De azok többségéről nem nagyon állítható, hogy egészségesek is lettek volna.
A Pedro kék fiúszandál gyártásához a legjobb minőségű Öko-Tex Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkező környezetbarát mikroszálas alapanyagot használták fel. Lássuk mit tud a szandál!

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

A Pedro kék fiúszandál megjelenése:

A nem hivalkodó megjelenésű sötétkék szandál egyhangúságát a talp fehér pereme töri meg. Az átlagostól eltérően még a fiúszandál bélése is kék színű.
A külső oldalán a boka résznél található a mással össze nem keverhető Memo logó. A magas szárat felül egy szürke színű puha szivacsgallér zárja

Tulajdonságok:

Bár a Pedro kék fiúszandál sok mindenben különleges, alap felépítésében egyezik a Memo gyerekcipőknél megszokottakkal.
Az erősített kéreg, a supinációt tartalmazó Thomas sarok és a diagnosztikai résszel ellátott talp alapfelszerelés.

A már említett környezettudatos, vegán felsőrész mellett van még egy különlegessége. Mégpedig a béléshez használt anyag antibakteriális tulajdonsága. Ez egészséges környezetet teremt a lábnak, és segít megelőzni a kellemetlen „illatok” kialakulását is!

Pedro szürke fiú Memo szandál életkép

Összefoglalás:

A tudatos életre történő felkészítés már gyermekkorban elkezdhető. A legfontosabb a példamutatás. Ha számotokra is fontos a holnap, földünk és gyermeked egészsége, akkor a Pedro kék szandál az egyik legjobb választás kisfiad számára.
Ha érdekel a tudatos, vegán életmód, szeretettel ajánljuk figyelmedbe környezetbarát, jövőbe mutató webáruházunk gyermekeknek szánt kínálatát. De saját részre is választhattok valamit…
Az egyedi lábbelik rendkívüli csomagolást igényelnek. Ezért olyan kartondobozban érkezik, ami újrahasznosított és újrahasznosítható. Arra is ösztönözzük a gyermeket, hogy használja fantáziáját, és a dobozt játékként vagy tárolóként használja. Ezáltal tovább csökkenthetjük a keletkező hulladék mennyiségét.

Nem

szín

szürke

Méret

22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…