Joanna kék lányszandál – Memo

21595 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A Joanna kék lányszandál a nagy méretű, magas szárú Memo szandálok kínálatát bővíti.  Újabb választási lehetőséget kínálva a kényszerűségből még szupináló cipőt viselő nagylányoknak, egészen 38-as méretig.
A szandál kiemelendő tulajdonságai:

 • diagnosztikai talp
 • puha kecskebőr bélés
 • 3 tépőzár
 • puha szivacsgallér a bokáknál
 • további korrekció lehetősége betétekkel.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

 • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
 • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
 • Check Mark Biztonságos fizetés

Joanna kék lányszandál – divatos és kényelmes!

Valljuk be őszintén, melyik nagylány választja szívesen a „márkás” cipő helyett az egészségeset, ha az ráadásul csúnya is? Ezzel a Memo tervezői is tisztában vannak, és megpróbálnak olyan modelleket tervezni, amelyek divatosabb, igényesebb megjelenéssel rendelkeznek. Természetesen a sarokcsont bedőlése miatti korrekció szüksége kompromisszumos megoldást kényszerít ki, ezért sajnos a szandál szármagasságából nem engedhetnek!
A Joanna kék lányszandál csillogó kék és szürke színvilágával igyekszik megnyerni magának leendő felhasználóit

A kislány szandál megjelenése:

A szandál megjelenését a szürke alapszín dominálja. Ehhez jól illeszkedik a fehér-szürke színű talp. A betétek fényesen csillogó sötétkék bőrből készültek. A felső tépőzár alatt egy apró bevarr Memo címke egészíti ki a képet

Tulajdonságok:

A három fokozatmentesen állítható tépőzárnak köszönhetően szinte minden lábra stabilan rögzíthető. A puha belső kecskebőr bélés segít felszívni a használat közben keletkező nedvességet, izzadságot, így egészséges környezetet biztosít a lábnak. A szár felső részén puha, szivaccsal bélelt gallér védi az Achilles inat.

A supinált sarok, kiegészítve az erősített kéreggel és a hosszabb szármagassággal, korrigálja és megtartja a sarokcsont helyzetét.

A rendszerszintű gondolkodásnak köszönhetően a diagnosztikai talp segít meghatározni, hogy eleget javít-e a szandál a sarokcsont állásán. Szükség esetén a Joanna kék lányszandál is alkalmas kiegészítő betétek befogadására.

Joanna kék lányszandál használat közben - életkép

Összefoglalás:

A Joanna kék lányszandál megtervezése során sikerült a szinte lehetetlen küldetést végrehajtani, és egy egészséges és egyben jó megjelenésű szandált létrehozni. Fontos, hogy a szandál viselése mellett igyekezzünk a serdülőkor környékén ellustuló gyermekeinket továbbra is a sportolás, mozgás felé noszogtatni

Nem

Méret

, , , , , , , ,

szín

Gyártó

Gyors tanácsok

Méretmeghatározáshoz

Ha még nem használtatok supinált cipőt, vagy az általunk forgalmazott márkát, szánj néhány percet a megfelelő méret meghatározására. Időt, pénzt és bosszúságot takaríthatsz meg vele. Ha rendeléskor a mért talp hosszat megírod nekünk, automatikusan részesülsz alap méretgaranciánkban. Csere esetén a szállítási díj felét mi álljuk.

 • Mindig álljon a gyerek a lába mérésekor
 • Rajzoláskor függőlegesen álljon a ceruza
 • A ceruza vastagságát is számold bele a talphosszba! (akár 4-5 mm!)
 • Elég a leghosszabb lábujjat és a sarkát bejelölni, különösen, ha nyűgös a gyermek
 • A kapott mérethez maximum 5 mm-t adj hozzá, és az ehhez az értékhez legközelebb álló méretet válaszd!
 • Küldd el nekünk is a mért értéket vásárlás során /ehhez ne adj semmit! /
Hogyan mérd gyermeked lábát... - Mérettáblázat supinált gyerekcipőkhöz

A fentieknek megfelelően mért talphosszat felhasználva határozd meg a megfelelő méretet. Ehhez használd a “Kosárba teszem” gomb alatt található mérettáblázatot!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Méret 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Memo cipők 20 20,7 21,3 22 22,7 23,3 24 24,7 25,3
A belső talphossz cm-ben értendő

A supinált gyerekcipő mérettáblázatok oldalon össze tudod hasonlítani más gyártó méreteivel is a lemért talp hosszat. Ugyanitt röviden összefoglalom az általam javasolt eljárást a rendelendő méret meghatározásához.
˙(A mérettáblázatot a gyártó által megadott adatok alapján állítottam össze!)

Érdekelhetnek még…