Maus SZ4 fiúszandál

8995 Ft13495 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Az SZ4 fiúszandál az egyik kedvelt, legrégebben elérhető modell a Maus supinalt talpú kínálatában. Vidám fiús színek, puha, döntést tartalmazó talp, 3 pántos rögzítés jellemzi. Egyértelműen jó választás! Jellemzői:

  • Bőr felsőrész
  • Bőr bélés
  • Supinált műanyag talp
  • Kényelmes forma.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés
Cikkszám: SZ4_fiu Kategóriák: , Címkék: ,

A Tanoda Kft „Maus” márkanév alatt készített cipőinek supinált változatai között találjuk az SZ4 fiúszandált. Jelenleg is töretlen népszerűséggel a gyártó egyik legkedveltebb modellje. Fiús színekben készül, barna kék és keki alapszínnel, de időnként más színekben is elérhető. Egyszerű formák, gondos kivitelezés jellemzik.

Az úgynevezett régi talp orr része nincs megemelve mint az újabb zárt cipőkön. Ezért maradt rajta a „régi” elnevezés. Egyébként szandálon elég furcsán nézne is ki 🙂 az orrvédő rész. A sarokdöntést a Maus az elsők között helyezte át az öntött talp belső részébe. Ezért kívülről nem látható a szupináció. A puha talpbélés kényelmet biztosít a talpacskáknak. Két csatjával és tépőzárával biztosan rögzíthető a kicsik lábán. Méretesebb kaptafájának köszönhetően vaskosabb lábacskákra is megfelelő.

Természetesen a régi talp is sokat fejlődött. Rugalmasabb lett és fokozatosan megjelentek a bőr színével harmonizáló gumitalpak is. Ezzel is növelve a cipők minőségét, és javítva a megjelenését.

Fontos arra odafigyelniük, hogy a szandálok régi talpának, és a cipők új orrvédős talpának nem azonos a belső hossza. Választáskor kérem ellenőrizzék.

A felhasznált anyagok minősége és a „szupinált felépítése” miatt alkalmas az SZ4 fiúszandál bölcsődei – óvodai és természetesen iskolai tartós viseletre! A természetes bőr alapanyag, és a gondos kivitelezés a tartósság biztonságát nyújtja.

Nem

Méret

, , , , , , , , , , , , , , , ,

szín

, , ,

Gyártó

Érdekelhetnek még…