Fiú Flo 911 flexi supinált szandál

13255 Ft14445 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A Prémium Flexi Salus fiú Flo-911 supinált szandál 18-tól egészen 35-ös méretig készül.  Az új Prémium  Flexi talpnak köszönhetően külső megjelenése sokat javult. Alap felépítése megfelel a Salus szandáljainál megszokottnak:

 • Bőr bélés
 • Puha, hajlékony gumitalp
 • 2 csatos, 1 tépőzáras rögzítés.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

 • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
 • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
 • Check Mark Biztonságos fizetés

Fiú gyerekszandál Salus módra

A Salus cipőgyártásának fontos mérföldköve a Prémium Flexi talp bevezetése. Az egészséges supináló szandálok tulajdonsága egy újabb fontos ponttal gyarapodott. Most már nem csak kényelmesek, tartósak és egészségesek, de megjelenésükben is megfelelnek napjaink igényeinek.

A kislányos Prémium Flexi Flo-911-es modelleket itt találod!

Szakorvosi javaslatra esetén szükség lehet az erősebb, klasszikus talpú Flo-911-es Salus szandálra. Ezért ezt a modellt is tartjuk készletünkben.

A fiú Flo-911 supinált szandál megjelenése

A szandál gyártása során vidám, fiús színű nubuck bőrt használnak fel, időnként kedves nyomott mintával. A fiúknak készülő szandálokat színösszeállításukkal és az oldalukon elhelyezett rávarrt mintával – autóval, vonattal denevérrel… – különböztetik meg.
Sokat javít a szandálok megjelenésén az, hogy az új Prémium Flexi talp a szandál színével megegyező, vagy azzal harmonizáló.
Mivel a gyártáshoz felhasznált bőrök színe folyamatosan változik, az elfogyó szín összeállítású szandálok pótlása gyakorlatilag lehetetlen. Ha megteheted, válassz készletünkből. Mivel minden újonnan érkező terméket egyedileg fényképezünk le és töltünk fel a webáruházba, a termékoldalon mindig annak a szandálnak a képét látod, amit rendelés esetén megkapsz!

Premium Flexi Salus Flo-911 talp

Premium Flexi fiú Flo-911 supinált szandál tulajdonságai

Azt mondanom sem kell, hogy a szupinált talpú gyermekcipők esetén a megjelenés csak „egy fontos”, mégis másodlagos tulajdonság.
A szandál felépítésében teljes egészében megfelel az egészséges, korrigáló szandálok feltételeinek.

 •  
  Magas kopásállóságú, rugalmas talp
 •  
  Természetes bőr felsőrész és bélés
 •  
  Supinált sarokrész
 •  
  Magas, erősített kéreg
 •  
  2 jól beállítható csatos pánt
 •  
  A felső pánt tépőzáras az egyszerű kezelhetőségért

Összefoglalás

A Prémium Flexi Salus fiú Flo-911 supinált szandál jó választás befelé dőlő sarokállás helyreállítására minden gyermek számára. A talán jól ismert szlogennel fogalmazva: Tart, Támaszt, Tornáztat! Természetesen itt sem hagyhatom ki, hogy ide fűzzem saját véleményemet:
Minden külső támasztás csak jobb helyzetet teremt, a teljes gyógyuláshoz a lábszárizmok megerősödésére van szükség!
A két csat és egy tépőzár jó rögzítést biztosít a gyermek lábának. Egyúttal lehetővé teszi, hogy a gyermekek minél hamarabb önállóan cserélhessenek benti cipőt.

Ha nem találsz megfelelő darabot, nézd meg a további Salus szandáljainkat is.  Kültéri használatra pedig ajánljuk a Salus gyerekcipőket és Salus téli bélelt cipőket is.

Nem

Méret

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

szín

, , , , ,

Gyártó

Érdekelhetnek még…