Fiú Flo 911 flexi supinált szandál

12355 Ft14445 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A Prémium Flexi Salus fiú Flo-911 supinált szandál 18-tól egészen 35-ös méretig készül.  Az új Prémium  Flexi talpnak köszönhetően külső megjelenése sokat javult. Alap felépítése megfelel a Salus szandáljainál megszokottnak:

 • Bőr bélés
 • Puha, hajlékony gumitalp
 • 2 csatos, 1 tépőzáras rögzítés.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

 • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
 • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
 • Check Mark Biztonságos fizetés

Fiú gyerekszandál Salus módra

A Salus cipőgyártásának fontos mérföldköve a Prémium Flexi talp bevezetése. Az egészséges supináló szandálok tulajdonsága egy újabb fontos ponttal gyarapodott. Most már nem csak kényelmesek, tartósak és egészségesek, de megjelenésükben is megfelelnek napjaink igényeinek.

A kislányos Prémium Flexi Flo-911-es modelleket itt találod!

Szakorvosi javaslatra esetén szükség lehet az erősebb, klasszikus talpú Flo-911-es Salus szandálra. Ezért ezt a modellt is tartjuk készletünkben.

A fiú Flo-911 supinált szandál megjelenése

A szandál gyártása során vidám, fiús színű nubuck bőrt használnak fel, időnként kedves nyomott mintával. A fiúknak készülő szandálokat színösszeállításukkal és az oldalukon elhelyezett rávarrt mintával – autóval, vonattal denevérrel… – különböztetik meg.
Sokat javít a szandálok megjelenésén az, hogy az új Prémium Flexi talp a szandál színével megegyező, vagy azzal harmonizáló.
Mivel a gyártáshoz felhasznált bőrök színe folyamatosan változik, az elfogyó szín összeállítású szandálok pótlása gyakorlatilag lehetetlen. Ha megteheted, válassz készletünkből. Mivel minden újonnan érkező terméket egyedileg fényképezünk le és töltünk fel a webáruházba, a termékoldalon mindig annak a szandálnak a képét látod, amit rendelés esetén megkapsz!

Premium Flexi Salus Flo-911 talp

Premium Flexi fiú Flo-911 supinált szandál tulajdonságai

Azt mondanom sem kell, hogy a szupinált talpú gyermekcipők esetén a megjelenés csak „egy fontos”, mégis másodlagos tulajdonság.
A szandál felépítésében teljes egészében megfelel az egészséges, korrigáló szandálok feltételeinek.

 •  
  Magas kopásállóságú, rugalmas talp
 •  
  Természetes bőr felsőrész és bélés
 •  
  Supinált sarokrész
 •  
  Magas, erősített kéreg
 •  
  2 jól beállítható csatos pánt
 •  
  A felső pánt tépőzáras az egyszerű kezelhetőségért

Összefoglalás

A Prémium Flexi Salus fiú Flo-911 supinált szandál jó választás befelé dőlő sarokállás helyreállítására minden gyermek számára. A talán jól ismert szlogennel fogalmazva: Tart, Támaszt, Tornáztat! Természetesen itt sem hagyhatom ki, hogy ide fűzzem saját véleményemet:
Minden külső támasztás csak jobb helyzetet teremt, a teljes gyógyuláshoz a lábszárizmok megerősödésére van szükség!
A két csat és egy tépőzár jó rögzítést biztosít a gyermek lábának. Egyúttal lehetővé teszi, hogy a gyermekek minél hamarabb önállóan cserélhessenek benti cipőt.

Ha nem találsz megfelelő darabot, nézd meg a további Salus szandáljainkat is.  Kültéri használatra pedig ajánljuk a Salus gyerekcipőket és Salus téli bélelt cipőket is.

Nem

Méret

18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35

szín

barna, fekete, kék, sárga, szürke, zöld

Gyártó

Érdekelhetnek még…