Salus Prémium Flexi

A Salus premium flexi talpú termékek megjelenése nagyon fontos mérföldkő volt a gyártó és a vásárlók életében. Az új rugalmas talp kényelmet és divatos megjelenést biztosít a Salus cipőknek.

Mind a(z) 10 találat megjelenítve

A Salus premium flexi talp tulajdonságai.

A talp sarokrésze a belső oldalon előre vezetett, és “beépítetten” tartalmazza a szupinációt, Ortopédiai nevén ezt Thomas saroknak hívjuk, az angol nyelvű irodalomban is így találod meg. A talp elülső része rugalmas, kellő mozgékonyságot biztosít a gyermeklábaknak.
A felhasznált alapanyagnak köszönhetően kifejezetten tartós, jól bírja a terhelést, kevéssé kopik.

A talp többféle színben készül, így a felső résszel harmonizálva jó megjelenést biztosít a cipőnek.

A prémium flexi talp kétféle kivitelben készül. A  cipők számára orrvédős résszel egészül ki, ami a cipőorr kopását hivatott megelőzni, de azért tudni kell róla, hogy a motorozás okozta súrlódás azért ezt is elpusztítja. A cipők számára készülő talp 18-32-es méretig készül. A fennmaradó 33-35-ös méretek zárt bakancsok esetében továbbra is a klasszikus talppal készülnek.

A szandálok orrvédő nélküli talpa 35-ös méretig készül. Ezért bár kezdetekben főként a fiús Salus premium flexi Flo-911-es  valamint a lányos Salus prémium flexi flo-911es szandálok készültek az új rugalmas talppal, jelenleg gyakorlatilag már minden Salus szandál ezzel készül.

A vékony lábakra készülő Salus keskeny modellek, és a Salus szandálcipője azonban továbbra is a klasszikus talpra készül.

A tartalom vége

A tartalom vége