Premium Flexi Salus Flo-911 supinált kislány szandál

13255 Ft14445 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A Prémium Flexi Salus Flo-911 supinált kislány szandál 18-tól egészen 35-ös méretig készül.  Az új Prémium  Flexi talpnak köszönhetően külső megjelenése sokat javult. Alap felépítése megfelel a Salus szandáljainál megszokottnak:

 • Bőr bélés
 • Puha, hajlékony gumitalp
 • 2 csatos, 1 tépőzáras rögzítés.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

 • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
 • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
 • Check Mark Biztonságos fizetés

Kislány gyerekszandál Salus módra

A Salus cipőgyártásának nagyon fontos mérföldköve a Prémium Flexi talp bevezetése. Az egészséges supináló szandálok tulajdonsága egy újabb fontos ponttal gyarapodott. Most már nem csak kényelmesek, tartósak és egészségesek, de megjelenésükben is megfelelnek napjaink igényeinek.

Ha fiús modellre van szükséged, kattints ide!

Szakorvosi javaslatra szükség lehet az erősebb, klasszikus talpú Flo-911-es Salus szandálra. Ezért ezt a modellt is tartjuk készletünkben.

Az Flo-911 szandál megjelenése

A szandál gyártása során vidám, színes nubuck bőrt használnak fel, időnként kedves nyomott mintával. A lányoknak vagy fiúknak készülő szandálokat színösszeállításukkal és az oldalukon elhelyezett rávarrt mintával különböztetik meg.
Véleményem szerint kedvező tendencia, hogy a lányos szandálok is egyre gyakrabban nem csak rózsaszínből készülnek, hanem pl. kék színben lányos díszítéssel. Azért nem volt mindig egyszerű a rózsaszínűt tisztán tartani.
Sokat emel a szandálok megjelenésén, hogy az új Prémium Flexi talp a szandál színével megegyező, vagy azzal harmonizáló.
Mivel a gyártáshoz felhasznált bőrök színe folyamatosan változik, az elfogyó szín összeállítású szandálok pótlása csaknem lehetetlen. Ha megteheted, válassz készletünkből. Mivel minden újonnan érkező terméket egyedileg fényképezünk le és töltünk fel a webáruházba, a termékoldalon mindig annak a szandálnak a képét látod, amit rendelés esetén megkapsz!

Premium Flexi Salus Flo-911 talp

A Premium Flexi Salus Flo-911 szupinált szandál tulajdonságai

Azt mondanom sem kell, hogy a szupinált talpú gyermekcipők esetén a megjelenés csak „egy fontos”, mégis másodlagos tulajdonság.
A szandál felépítésében teljes egészében megfelel az egészséges, korrigáló szandálok feltételeinek.

 •  
  Magas kopásállóságú, rugalmas talp
 •  
  Természetes bőr felsőrész és bélés
 •  
  Supinált sarokrész
 •  
  Magas, erősített kéreg

Összefoglalás

A Prémium Flexi Salus Flo-911 szandál jó választás befelé dőlő sarokállás helyreállítására minden gyermek számára. A talán jól ismert szlogennel fogalmazva: Tart, Támaszt, Tornáztat! Természetesen itt sem hagyhatom ki, hogy ide fűzzem saját véleményemet:
Minden külső támasztás csak jobb helyzetet teremt, a teljes gyógyuláshoz a lábszárizmok megerősödésére van szükség!
A két csat és egy tépőzár jó rögzítést biztosít a gyermek lábának. Egyúttal lehetővé teszi, hogy a gyermekek minél hamarabb önállóan cserélhessenek benti cipőt.

Ha nem találsz megfelelő darabot, nézd meg a további Salus szandáljainkat is.  Kültéri használatra pedig ajánljuk a Salus gyerekcipőket és Salus téli bélelt cipőket is.

Nem

Méret

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

szín

, , , , , , , , ,

Gyártó

Érdekelhetnek még…