Joanna szandál – Memo

21595 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A nagy méretű, magas szárú szandálok kínálatát bővíti az új bézs színű Joanna szandál.  Így választási lehetőséget kínálva a kényszerűségből még szupináló cipőt viselő nagylányoknak, egészen 38-as méretig.
A szandál kiemelendő tulajdonságai:

  • diagnosztikai talp
  • nedvszívó bőr bélés
  • tépőzáras rögzítés
  • puha szivacsgallér a bokáknál
  • további korrekció lehetősége.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Magasszárú Joanna szandál – mert a megjelenés is számít!

Valljuk be őszintén, melyik nagylány választja szívesen a „márkás” cipő helyett az egészségeset, ha az még ráadásul csúnya is? Ezzel a Memo tervezői is tisztában vannak, és megpróbálnak olyan modelleket tervezni, amelyek divatosabb, igényesebb megjelenéssel rendelkeznek. Természetesen a fennmaradt sarokcsont dőlés miatti korrekció szüksége kompromisszumos megoldást kényszerít ki, ezért sajnos a szandál szármagasságából nem engedhetnek!

A Joanna szandál világos- csillogós színvilágával igyekszik megnyerni magának leendő felhasználóit.

A kislány szandál megjelenése:

A szandál megjelenését a bézs alapszín dominálja. Ehhez jól illeszkedik a vajszínű, sötétbarna talpfelülettel rendelkező talp. A betétek ezüstösen csillogó, nyomott mintás, foltokban matt bőrből készülnek. Mivel a fényes részen is inkább a bézs alapszín tükröződik, nem tűnik kirívónak ez az ezüstös bőr sem.

A felső tépőzár alatt egy apró bevarr Memo címke egészíti ki a képet

Tulajdonságok

A három fokozatmentesen állító tépőzárnak köszönhetően szinte minden lábra stabilan rögzíthető. A belső bőrbélés segít felszívni a használat közben keletkező nedvességet, izzadságot, így egészséges környezetet biztosít a lábnak.

A supinált sarok, kiegészítve az erősített kéreggel és a hosszabb szármagassággal, korrigálja és megtartja a sarokcsont helyzetét.

A rendszerszintű gondolkodásnak köszönhetően a diagnosztikai talp segít meghatározni, hogy eleget javít-e a szandál a sarokcsont állásán. Szükség esetén a Joanna szandál is alkalmas kiegészítő betétek befogadására.

Joanna Szandál nagy lányoknak, a Memo-tól

Összefoglalás

A Joanna szandál megtervezése során sikerült a lehetetlen küldetést végrehajtani, és egy egészséges és egyben jó megjelenésű szandált létrehozni. Fontos, hogy a szandál viselése mellett igyekezzünk a serdülőkor környékén ellustuló gyermekeinket továbbra is a sportolás, mozgás felé noszogtatni

Nem

Méret

31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38

szín

beige

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…