Michael szürke supinált szandál – Memo

19995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A Michael szürke supinált szandál a Memo junior méretű ( 22 – 31 ) magasszárú szandáljai közé tartozik. A kényelem és az egészség záloga olyan fiúknak, akiknek a sarka jelentősebben befelé dől. A láb tornáját támogatva segíti a megfelelő állás kialakulását.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

 • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
 • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
 • Check Mark Biztonságos fizetés

A Michael szürke supinált szandál külső értékei:

A vagányra sikeredett színezést a szürke, világos- és sötétzöld színek kombinációja adja. A megjelenést a világos- és sötétzöld varrásokkal még jobban sikerült kiemelni. A hosszú szár belső oldalára, a külső és belső bokának megfelelően puha szivacs betétet helyeztek. Ez segít megakadályozni a nyomási tüneteket. Az Achilles ínat körülvevő gallér is puha szivacs borítást kapott.

Belső értékek:

A többi Memo modellhez hasonlóan itt is fontos része a gyerekszandálnak a már jól ismert diagnosztikus talp. Ez segít két hét használat után a korrekció mértékének megítélésében. Azaz elég-e az a szupináció ami a szandál sarok részében található. Lehetőségünk van a rendelkezésre álló betétekkel a láb állás további javítására is, amennyiben a diagnosztikai talp megvizsgálását követően erre van szükség.
A gyerek szandált kézbe véve egyértelmű, hogy kiemelkedő minőséggel van dolgunk! Mind a külső, mint pedig a belső bélés természetes bőrből készül. És a kivitelezés minőségére sem lehet panaszunk.

Előnyök:

A három tépőzárnak köszönhetően a stabil rögzítés mellett is a láb megfelelő szellőzése is biztosított. A belső kecskebőr bélés magába szívja a használat közben keletkező izzadságot. Így nem csak kényelmesek ezek a gyerek lábbelik, hanem a láb egészségére is vigyáznak:

 • egyrészt a hibás lábállás helyreállításával és a korrigált helyzet megtartásával
 • másrészt a megfelelő szellőzéssel biztosítva a láb komfortját kényelmét.

A Michael szürke supinált szandál esetében már első ránézésre látszik a benne rejlő dinamizmus és kényelem és tartósság.
Arra tervezték, hogy az egész napos játék és szaladgálás során óvja és segítse gyermeked lábát. A cél egy egészséges, teherbíró  láb kialakítása felnőtt korra.
Alkalmas egész évben beltéri viselésre, de jó időben a játszótéren is kiválóan használható.

A kék színű Michael magasszárú Memo supinált szandált itt találod. A lányoknak készülő Ágnes modellből is két szín közül választhatsz: Rózsaszín Agnes szandál valamint a sötétbordó Agnes supináló szandál

Nem

Méret

, , , , , , , , ,

szín

Gyártó

Gyors tanácsok

Méretmeghatározáshoz

Ha még nem használtatok supinált cipőt, vagy az általunk forgalmazott márkát, szánj néhány percet a megfelelő méret meghatározására. Időt, pénzt és bosszúságot takaríthatsz meg vele. Ha rendeléskor a mért talp hosszat megírod nekünk, automatikusan részesülsz alap méretgaranciánkban. Csere esetén a szállítási díj felét mi álljuk.

 • Mindig álljon a gyerek a lába mérésekor
 • Rajzoláskor függőlegesen álljon a ceruza
 • A ceruza vastagságát is számold bele a talphosszba! (akár 4-5 mm!)
 • Elég a leghosszabb lábujjat és a sarkát bejelölni, különösen, ha nyűgös a gyermek
 • A kapott mérethez maximum 5 mm-t adj hozzá, és az ehhez az értékhez legközelebb álló méretet válaszd!
 • Küldd el nekünk is a mért értéket vásárlás során /ehhez ne adj semmit! /
Hogyan mérd gyermeked lábát... - Mérettáblázat supinált gyerekcipőkhöz

A fentieknek megfelelően mért talphosszat felhasználva határozd meg a megfelelő méretet. Ehhez használd a “Kosárba teszem” gomb alatt található mérettáblázatot!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Méret 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Memo Junior 14,7 15,3 16 16,7 17,3 18 18,7 19,3 20 20,7
A belső talphossz cm-ben értendő

A supinált gyerekcipő mérettáblázatok oldalon össze tudod hasonlítani más gyártó méreteivel is a lemért talp hosszat. Ugyanitt röviden összefoglalom az általam javasolt eljárást a rendelendő méret meghatározásához.
˙(A mérettáblázatot a gyártó által megadott adatok alapján állítottam össze!)

Érdekelhetnek még…