Michael szürke supinált szandál – Memo

19995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A Michael szürke supinált szandál a Memo junior méretű ( 22 – 31 ) magasszárú szandáljai közé tartozik. A kényelem és az egészség záloga olyan fiúknak, akiknek a sarka jelentősebben befelé dől. A láb tornáját támogatva segíti a megfelelő állás kialakulását.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

A Michael szürke supinált szandál külső értékei:

A vagányra sikeredett színezést a szürke, világos- és sötétzöld színek kombinációja adja. A megjelenést a világos- és sötétzöld varrásokkal még jobban sikerült kiemelni. A hosszú szár belső oldalára, a külső és belső bokának megfelelően puha szivacs betétet helyeztek. Ez segít megakadályozni a nyomási tüneteket. Az Achilles ínat körülvevő gallér is puha szivacs borítást kapott.

Belső értékek:

A többi Memo modellhez hasonlóan itt is fontos része a gyerekszandálnak a már jól ismert diagnosztikus talp. Ez segít két hét használat után a korrekció mértékének megítélésében. Azaz elég-e az a szupináció ami a szandál sarok részében található. Lehetőségünk van a rendelkezésre álló betétekkel a láb állás további javítására is, amennyiben a diagnosztikai talp megvizsgálását követően erre van szükség.
A gyerek szandált kézbe véve egyértelmű, hogy kiemelkedő minőséggel van dolgunk! Mind a külső, mint pedig a belső bélés természetes bőrből készül. És a kivitelezés minőségére sem lehet panaszunk.

Előnyök:

A három tépőzárnak köszönhetően a stabil rögzítés mellett is a láb megfelelő szellőzése is biztosított. A belső kecskebőr bélés magába szívja a használat közben keletkező izzadságot. Így nem csak kényelmesek ezek a gyerek lábbelik, hanem a láb egészségére is vigyáznak:

  • egyrészt a hibás lábállás helyreállításával és a korrigált helyzet megtartásával
  • másrészt a megfelelő szellőzéssel biztosítva a láb komfortját kényelmét.

A Michael szürke supinált szandál esetében már első ránézésre látszik a benne rejlő dinamizmus és kényelem és tartósság.
Arra tervezték, hogy az egész napos játék és szaladgálás során óvja és segítse gyermeked lábát. A cél egy egészséges, teherbíró  láb kialakítása felnőtt korra.
Alkalmas egész évben beltéri viselésre, de jó időben a játszótéren is kiválóan használható.

A kék színű Michael magasszárú Memo supinált szandált itt találod. A lányoknak készülő Ágnes modellből is két szín közül választhatsz: Rózsaszín Agnes szandál valamint a sötétbordó Agnes supináló szandál

Nem

Méret

, , , , , , , , ,

szín

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…