Salus gyerekcipő - supinált cipő és szandál az egészséges lábakért

Salus gyerekcipő az év minden napján! Kiváló minőségű, egyedi formavilágú, természetes alapanyagból készült gyermekcipő egészséges környezetet biztosít a kicsik lábának. A sarokcsont megtartásával segíti a növésben lévő láb jó irányú fejlődését.

1–24 termék, összesen 26 db

Miért Salus gyerekcipők? Miért ajánlott a Salus cipő gyerekeknek?

A Salus Kft Magyarországon az  egyik legnagyobb és legrégebbi supinált gyerekcipő gyártó. Szinte minden időszakra, alkalomra gyárt szupinált talpú gyerekcipőket.

1990-es években készültek el az első Salus szupinált cipők. A fejlesztés azóta gyakorlatilag folyamatosan zajlik, ortopéd sebészek bevonásával.

Nagyon kedveltek a supinált szandálok, a szandálcipői. a supinált cipők tavaszi-őszi időszakra, valamint a bélelt kivitelű téli cipők.

A Salus szupinált gyerekcipő tulajdonságai:

A valódi bőrből készülő cipők a színes, vidám mintáknak köszönhetően elsősorban kisebb gyermekek kedvencei. Nagyobb méretekre általában már nem kerülnek felvarrt minták, vagy szolidabbak…
Az új, zárt gyerekcipő esetében cipőorr védő résszel rendelkező új könnyű prémium flexi talp nem csak a cipő kinézetét dobja fel. Az elődeinél sokkal rugalmasabb. A gyermek lábak mozgását szabadabban engedi. A sarokcsontot továbbra is stabilan tartja. Mind formában, mind funkcióban jelentős előrelépést eredményezett.
A magasított szár, az erősített kéreggel együtt biztosítja a helyre állított sarokcsont stabil rögzítését.

Salus gyerekcipő – de miért tőlünk?

Minden általunk forgalmazott supinált cipő készletről kerül kiszállításra. Ez ebben az esetben még inkább fontos tény, hiszen a gyártás során folyamatosan változik a felhasznált bőrök színe és a rávarrt minta. Az áruházunkba beérkező új cipőről fénykép készül és ezzel a képpel kerül feltöltésre. Tehát amikor kiválasztod a méretet és a színt, annak a cipőnek a fényképét látod, amit a csomagban megkapsz majd. Remélem ez elég korrekt! Erről bővebben a „Nálunk azt kapod, amit látsz” cikkünkben olvashatsz bővebben!

A tartalom vége

A tartalom vége