Gabi kislánycipő 1JD

21995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Gabi Kislánycipő Supinált talppal – Egészséges és Divatos! Tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik szeretnék, hogy gyermekeik lábai megfelelő támasztást kapjanak.

A cipő supinált kialakítása támogatja a helyes járást, és csökkenti a lábfej deformitások kialakulásának kockázatát. Emellett, a cipő divatos kialakítása és színes dizájnja biztosan elnyeri majd a kislányok tetszését is.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Bevezetés:

A Gabi kislánycipő divatos kialakítása és színes dizájnja biztosan elnyeri majd a kislányok tetszését. Az olyan lányok számára tervezték, akik szeretik a csillogást. De tudsz olyan lányt mutatni, aki nem szeretne hercegnő lenni?

Megjelenés:

Az egyáltalán nem hivalkodó szürke alapszín kiemeli a betétként használt bőr csillogását. A fényesség mindenhol divatos. A karnevál vitathatatlan alkalom arra, hogy a csillogás uralkodjon a fiatal divatrajongók lábán. Az alsó tépőzár és a cipő oldalára vart díszítés rózsaszíne abszolút jó választás. A cipő orrán a Polo cipők esetében már jól megszokott kopó rész kapott helyet.

Tulajdonságok:

A Thomas sarokkal ( supinált sarok, erősített kéreg ) rendelkező cipő eleget tesz a supinált gyerekcipőkkel szemben állított követelményeknek. A Memo diagnosztikai talp segít ellenőrizni az elért korrekció megfelelőségét. Szükség esetén a szupinációs Memo betétekkel tovább javíthatjuk a láb állását.
A magas minőségű bőrök használata garancia arra, hogy gyermeked lába egész nap biztonságban és kényelemben legyen.

Összefoglalás:

A cipő divatos kialakítása és szép színei biztosan elnyerik a kislányok tetszését. Tökéletes választás mindennapi viseletre és különleges alkalmakra egyaránt. Ha fontos számodra, hogy gyermekednek megfelelő lábtartása legyen, akkor a supinált Gabi kislánycipő a legjobb választás.
Ha érdekel a Memo rendszer értékelése olvasd el bejegyzésünket is.

Nem

Méret

22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31

szín

szürke

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…