Alex kék kislány cipő – Memo

20595 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Az Alex kék kislány cipő a lányos Karat modelleket váltja le webáruházunk virtuális polcain. Első pillantásra állíthatjuk, hogy bár ismerősnek tűnnek ezek a gyermek bakancsok, a ráncfelvarrás sikerült. Az új cipők divatos megjelenése és kellemes színösszeállítása jól használhatóvá teszi őket.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

 • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
 • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
 • Check Mark Biztonságos fizetés

  Megjelenés

  Az Alex kislány cipők esetében felhasznált bőrök sötét színárnyalata őszi-téli és tavaszi használat mellett kevésbé érzékeny a “koszolódásra”. A cipők orr része egy orrvédő jellegű felvarrást kapott ami inkább csak díszítő elemnek tekinthető. A felhasznált lakkbőr ugyanis a sérülésekre érzékenyebb. Ezért, ha a kislányod szeret focizni, vagy motorozni, akkor számítanotok lehet ennek a bőrnek a károsodására. Ezekben az esetekben cipő orrvédő használatát javaslom.

  Emellett természetesen az Alex kék kislány cipő diagnosztikai talpa részben áttetsző, csillámos műanyagból készült. A fekete és a csillámos minta együttese kifejezetten vagány megjelenést biztosít. A cipők alapszínével harmonizáló színű varrások és apró bőr díszítő elemek, például a tépőzárakon, igazán kellemessé teszik a látványt.  A megjelenés mellett gyerekcipők esetén nagyon fontos a megfelelő anyaghasználat is. Nézzük, hogy ebben mit tud nyújtani ez a Memo gyerek bakancs

  Anyaghasználat

  Nem kérdés, hogy a Memo Alex kék kislány cipő gyártása során is csak természetes bőrt használtak a lábbal közvetlenül érintkező részek elkészítése során. A belső bélés kimagasló nedv szívó képességgel rendelkező kecskebőr. Ez segít szárazon tartani gyermeked lábát. A külső bokszbőr fokozottabb vízállósággal rendelkezik. Ezért jó választás az őszi téli csapadékosabb időszakokra.

  Természetesen azt tudnunk kell, hogy vízálló bőrcipő nem létezik! Ahhoz, hogy minél tovább ellen tudjanak állni a víz mindent átitató hatásának ápolásra szorulnak. Ez történhet a cipő színének megfelelő, vagy átlátszó zsíros cipőápoló krémmel, vagy impregnáló spray használatával.

  Az Alex kék kislány cipő tulajdonságai:

  Felépítését tekintve minden fontos elemet tartalmaz, amit egy egészséges szupinált cipőt jellemez. Sőt, néhány fontos jellemzőjével ezen jelentősen túlmutat, de erről kicsit később. Lássuk a részleteket:

    • Jó nedv szívó képességű természetes bőr alapanyag
    • Stabil rögzítést biztosító erősített kéreg
    • Puha szivacs gallér a bokák körül
    • Rugalmas, supinációt tartalmazó gumitalp
    • Stabil rögzítést biztosító tépőzárak
    • Diagnosztikai talprész.

  A diagnosztikai talppal kapcsolatosan figyelmedbe ajánlom a Memo cipőket bemutató cikkünket.  Ez a supinált cipők között egyedülálló módon lehetőséget biztosít arra, hogy 2 hét használat után ellenőrizni tudd: elég-e a cipő által biztosított korrekció. Szükség esetén a lábállást további betétekkel tudjuk javítani.

  Összefoglalás

  Az új Memo szupinált Alex kék kislány cipő divatos és egészséges választás kislányod lábára.  A szupinált kivitel megfelelő támasztást, a felhasznált alapanyagok pedig egészséges környezetet nyújtanak a lábaknak. Ráadásul a cipők formája is elég divatos ahhoz, hogy ne kellejen gyermekeddel közelharcot folytatnod azért, hogy legyen kedves vegye már fel! A lábállás javulásához ajánljuk, hogy benti cipőként válasszatok a Memo szépséges szandáljai közül egyet. Végül kénytelen vagyok ismételten felhívni a figyelmedet egy nagyon fontos dologra. Kérlek, ne tartozz azok közé, akik a cipő megvásárlásával úgy vélik, mindent megtettek gyermekük lábáért. Sportoltasd, vagy tornáztasd, hogy ne csak a lábak külső megtámasztása, hanem a láb izmainak megerősödése is segítse a gyógyulást.

   Nem

   Méret

   , , , , , , , , ,

   szín

   Gyártó

   Gyors tanácsok

   Méretmeghatározáshoz

   Ha még nem használtatok supinált cipőt, vagy az általunk forgalmazott márkát, szánj néhány percet a megfelelő méret meghatározására. Időt, pénzt és bosszúságot takaríthatsz meg vele. Ha rendeléskor a mért talp hosszat megírod nekünk, automatikusan részesülsz alap méretgaranciánkban. Csere esetén a szállítási díj felét mi álljuk.

   • Mindig álljon a gyerek a lába mérésekor
   • Rajzoláskor függőlegesen álljon a ceruza
   • A ceruza vastagságát is számold bele a talphosszba! (akár 4-5 mm!)
   • Elég a leghosszabb lábujjat és a sarkát bejelölni, különösen, ha nyűgös a gyermek
   • A kapott mérethez maximum 5 mm-t adj hozzá, és az ehhez az értékhez legközelebb álló méretet válaszd!
   • Küldd el nekünk is a mért értéket vásárlás során /ehhez ne adj semmit! /
   Hogyan mérd gyermeked lábát... - Mérettáblázat supinált gyerekcipőkhöz

   A fentieknek megfelelően mért talphosszat felhasználva határozd meg a megfelelő méretet. Ehhez használd a “Kosárba teszem” gomb alatt található mérettáblázatot!

   Értékelések

   Még nincsenek értékelések.

   Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

   Méret 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
   Memo Junior 14,7 15,3 16 16,7 17,3 18 18,7 19,3 20 20,7
   A belső talphossz cm-ben értendő

   A supinált gyerekcipő mérettáblázatok oldalon össze tudod hasonlítani más gyártó méreteivel is a lemért talp hosszat. Ugyanitt röviden összefoglalom az általam javasolt eljárást a rendelendő méret meghatározásához.
   ˙(A mérettáblázatot a gyártó által megadott adatok alapján állítottam össze!)

   Érdekelhetnek még…